Звездни Компромати - Октомври'25

• 96 653
  • 1 444
  •   31
Отговори
# 1 425
  • София
Цветка пак на нелошо местенце
Дали отсреща е той се чудя? Laughing
Скрит текст:

Брррръъъ

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 21:15 от Rima

# 1 426
Този закон си мирише на цензура и фашизъм.
Госпожицата с джуки и атрактивни креватни програми, на която изтекоха неприлични снимки е депутат в ИТН Петя Димитрова. Тя ще да е вдъхновителката за закона за цензура.
Значи ако този закон беше влязъл в сила например в САЩ, островчето на Епстийн би било тема табу, защото нямаме право да акоментираме личния живот на извратеняци. Нямаме право да коментираме Бубета как шофират пияни и дрогирани, защото "личен живот".
Слави Трифонов е един много комплексиран човек, който съвсем нормално се превръща във фашист. И целият свят да завладее, пак няма да се чувства удовлетворен, но не го знае...

# 1 427
Насар и гадже след победата.
Скрит текст:

# 1 428
Пет часа преди Джон Ленън да бъде убит,световно известната фотографка Ани Лейбовиц го снима гол с Йоко Оно в леглото им. Скоро след това тя публикува снимката на корицата на списание "Ролинг стоун". Нарича я "снимката на живота ми". Никой в Щатите не си и помисля да съди Лейбовиц...

# 1 429
В "Кой да знае" участва Теди Кацарова. Преди говореше лигаво, сега с един кръчмарски глас и цвилещ смях. Разбрах, че имала мъж финландецът, гадже грък, сега чех. Явно беше много важно за публиката, много неприятна като цяло.

# 1 430
В "Кой да знае" участва Теди Кацарова. Преди говореше лигаво, сега с един кръчмарски глас и цвилещ смях. Разбрах, че имала мъж финландецът, гадже грък, сега чех. Явно беше много важно за публиката, много неприятна като цяло.

Абсолютно копие на майка си.

# 1 431
  • Пловдив
Аз предпочитам майка и, по-интересна ми е, пО има какво да разкаже.

# 1 432
Днес само Сашко и Пъдев стават, ама те си стават винаги.

# 1 433
  • София
Теди не остарява добре. Като изкукала е. То ръкомахане, то един глас повишава, все едно се кара.

# 1 434
Аз предпочитам майка и, по-интересна ми е, пО има какво да разкаже.
Само тази Силвия аз предпочитам. Grinning
Скрит текст:

Деми Мур:
Скрит текст:
Кайли Миноуг пуснала на пазара леко газирано розе:
Скрит текст:

# 1 435
Кайли Миноуг изглежда зашеметяващо, не може да се каже същото за Деми Мур. Какво  си е правила?! Съвсем различна е в лице.

# 1 436
Някакъв непознат за мен, който работел при Слави, а в последствие при Халваджиян и Рачков - споделя впечатления https://www.youtube.com/shorts/D_L6sY1dJsI

# 1 437
  • Пловдив
МъгЪрдич...

# 1 438
Цветка пак на нелошо местенце
Дали отсреща е той се чудя? Laughing
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/DPotJ5jDPLr/?img_index=1

Не. Според мълвата той се хранел само от вериги за бързо хранене, защото само в тях бил сигурен, че няма да го отровят.

# 1 439
  • Пловдив
Понеже там гледа как му приготвят храната ли?

Общи условия

Активация на акаунт