Звездни Компромати - Октомври'25

• 94 292
  • 1 420
  •   81
Отговори
# 1 395
Дамата показва с кой орган си печели подаръците - коли, чанти и кокили. И след това позата в която заработва. Мерррррси Марче! Само ти учиш глиганите в анцуНзи как да вървят към светлото бъдеще. Другарката Деси мълчи и нЕкви букети ни показва.

На български е Съседната стая филмът с Тилда и Джулиан Мур. Много, много добра игра и на двете. Тежък е, но страхотен

# 1 396
Вие бихте ли живяли с човек, който има бебе от друга жена с разлика от 7 месеца?
Атанаска Бачорска се ожени за такъв и имат второ дете, и минават за някакъв хайлайф отвреме навреме в темата Close

Скоро и трето, той не спира да настоява за това Joy

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 13:12 от alethea

# 1 397
Непопулярно мнение, но според мен Виктория не е особено щастлива с Дейвид, просто толкова се е срастнала с него, че няма отделяне.
Тя преди всичко изглежда нещастлива със себе си или като цяло... Не е cool тая вкисната физиономия.

Да сте видяли щастлива скумрия по горното течение на реките? ...

Бекъм е с ОКР, едва ли лесно се живее с такъв човек. Изобщо не е учудващо, че Виктория не изглежда особено щастлива.

"Дейвид Бекъм описва по-подробно и как се проявява ОКР-то му: „Всичко трябва да бъде подредено в права линия или по двойки. Когато подреждам консерви в хладилника и има една в повече, трябва да я махна, защото всичко трябва да е идеално симетрично.“
https://sportal.bg/news-2025032910561743671

# 1 398
Кой знае на какво вика консерви.

# 1 399
  • Варна
Мария. Като почнат да се снимат в тия гаражи…
Скрит текст:
Дали знае колко й тежи чорапогащника?

# 1 400
  • Glasgow
.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 17:35 от Jokerr

# 1 401
Олеся Малинская обявила, че се е разделила и с бащата на втората си дъщеря.
Скрит текст:
Беше млад и доста готин, така и не разбрах кой е, какъв е.
Упрекват я в част от коментарите, че не качва нищо с другата си дъщеричка вече от доста време, докато постоянно казва колко е красиво второто ѝ дете.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 14:22 от ItsAnabelle

# 1 402
Как няма общо със Слави ИНТ като му  и председател. Той отмени  предложението след разговор с Борисов. Поне така декларира Бойко. Може да са се "отвързали" тошковците, но имат общо.

# 1 403
А каква е била идеята на Слави? Някакъв слух чух, че причината за приемането на този закон е, че на негова любовница са изтекли голи снимки в нета. Изобщо не знам за коя става дума и защо любовница, като не е женен.

# 1 404
Бачорски, който наистина вече изскача отвсякъде, с националите Николови.
Скрит текст:

# 1 405
Ужасно са високи 😃. Надвиснали са над Бачора като жирафи.

# 1 406
  • Пловдив
Аз пък не виждам нищо компроматно във вида на Колин Фарел.
Изобщо като за мъж на неговите години.

# 1 407
Може за роля да се е спретнал така.

# 1 408
  • София
Джулиан Мур за списание WWD
Скрит текст:
Зоуи Дойч за списание ELLE France
Скрит текст:
Марион Котияр за списание ZOO
Скрит текст:

# 1 409
Плейн ще дава интервю по темата в неделя .Аз тук съм раздвоена -едно ,че той ми е някакъв смешник покрит с пайети и винаги избира някакви парцалани с джуки и цици (те всички си приличат,като клонинги) от време на време ,някоя от тях му ражда деца ...От друга страна ,не е толкова лесно да "купиш" съдия в Швейцария ,пък и той не е Армани или Валентино ,се пак...
Майката има ограничения за срещи с децата ,но не се знае защо...

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:58 от No_frame bitch

Общи условия

Активация на акаунт