Звездни Компромати - Октомври'25

• 96 713
  • 1 444
  •   11
Отговори
# 1 380
Непопулярно мнение, но според мен Виктория не е особено щастлива с Дейвид, просто толкова се е срастнала с него, че няма отделяне.
Тя преди всичко изглежда нещастлива със себе си или като цяло... Не е cool тая вкисната физиономия.
Мале, Мара на какви токове е!! Как се крепи на това? Крачетата ѝ са по 65 см без тях...
Щях да питам коя е тая Деси, ми тя нищо общо няма! Егасимус! Другото Д... ъъъ онова Д ли е? То нали е на друга, какво е разпасал каиша?

# 1 381
Знае ли се кой е мъжът до Маги Томова? Не бил по-възрастен. Похвали се, че не е сама вече.

А някой знае ли коя е Маги Томова Joy

# 1 382
Финалистка в Ергенът и водеща на Диви и Красиви.

# 1 383
Още Мария 😃
Скрит текст:

# 1 384
  • Glasgow
Може да прави пърформънси по улиците, стрийт арт си се води
Скрит текст:

# 1 385
Добре ,че Мария се върна към черната коса .

# 1 386
Само да спре да се снима клекнала 😁

Не, Мария, не приличаш на Бионсе 😏

# 1 387
  • Варна
Искал е Лучия да си затвори очите, че той забремени любовницата си докато Лучия беше в напреднала бременност с второто им дете. Вие бихте ли живяли с човек, който има бебе от друга жена с разлика от 7 месеца? Той твърди, че тя е искала още и още пари, ама пък му била отказала 30К месечно и да си мълчи и съответно той сега не дава тя да вижда децата си. Според мен е подкупил служебните лица, за да твърдят, че е нестабилна и опасна. В допълнение - първата му жена бяга без един цент в джоба си с 1г бебе преди 14-15год в Бразилия, за да се спаси. После молеше него и хората да и помогнат финансово. Той не е изплащал издръжка, репортвал я в Интерпол. Тогава също той говореше как тя му искала пари, а тя искаше полагаемите за детето. Бившите му гаджета го изобличават, че той отдавна планирал да вземе децата от Лучия и системно им е звънял за срещи. Според мен е типичния пуяк с много пари. Превръща живота на жената в ад, ако не може да я контролира.

Не е очаквал Лучия да раздуе ситуацията. Тя е по-тиха и премерена. Тъй като е чужденка в Швейцария, без връзки, той я държи чрез децата й там.
Не знам, не съм им в къщата, че да знам истината. Обаче през годините го следя и ми е правило впечатление, че винаги много снима децата си, не вярвам, че е от тези, които не „драпат за малки деца”, защото са в нова връзка. Напротив, доста е привързан към тях. За Коледа, Нова година, непрекъснато бяха при него. Смятам, че е искал окончателно да си ги вземе. Той все пак ѝ е давал пари, живяла е в негов апартамент, какво пък толкова да не ѝ е стигало..

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 12:19 от Jadebg

# 1 388
Плейн изглежда налудничаво, въобще не се съмнявам, че лудия е той.

# 1 389
Нобел-ът за мир подмина Тръмп - отива у Мария Мачадо, венецуелски опозиционен лидер.

# 1 390
Филип Плейн не е ли новобогаташ? Не е завършил образованието си. Майка домакиня, баща доктор.
Знам, че е започнал с капитал, даден му от баща му, който е имал доста пари за онова време.

Той твърди, че е бил разделен с Лучия, когато разбрали, че е бременна с второто. Обаче по снимки и видеа в ИГ профилите им, се вижда как са си живяли заедно към онзи момент, така че не знам какви ги говори..

# 1 391
  • Glasgow
Вие бихте ли живяли с човек, който има бебе от друга жена с разлика от 7 месеца?
Атанаска Бачорска се ожени за такъв и имат второ дете, и минават за някакъв хайлайф отвреме навреме в темата Close

# 1 392
Нобел-ът за мир подмина Тръмп - отива у Мария Мачадо, венецуелски опозиционен лидер.
Не може да бъде?! Този мил човечец и пацифист... защо така постъпиха с него?! Laughing

Нямало да приемат Закон за разпространение на личната информация, ще си пишем, споко.

# 1 393
Сега като вземе да се разсърди Simple Smile

# 1 394
Искал е Лучия да си затвори очите, че той забремени любовницата си докато Лучия беше в напреднала бременност с второто им дете. Вие бихте ли живяли с човек, който има бебе от друга жена с разлика от 7 месеца? Той твърди, че тя е искала още и още пари, ама пък му била отказала 30К месечно и да си мълчи и съответно той сега не дава тя да вижда децата си. Според мен е подкупил служебните лица, за да твърдят, че е нестабилна и опасна. В допълнение - първата му жена бяга без един цент в джоба си с 1г бебе преди 14-15год в Бразилия, за да се спаси. После молеше него и хората да и помогнат финансово. Той не е изплащал издръжка, репортвал я в Интерпол. Тогава също той говореше как тя му искала пари, а тя искаше полагаемите за детето. Бившите му гаджета го изобличават, че той отдавна планирал да вземе децата от Лучия и системно им е звънял за срещи. Според мен е типичния пуяк с много пари. Превръща живота на жената в ад, ако не може да я контролира.

Не е очаквал Лучия да раздуе ситуацията. Тя е по-тиха и премерена. Тъй като е чужденка в Швейцария, без връзки, той я държи чрез децата й там.
Не знам, не съм им в къщата, че да знам истината. Обаче през годините го следя и ми е правило впечатление, че винаги много снима децата си, не вярвам, че е от тези, които не „драпат за малки деца”, защото са в нова връзка. Напротив, доста е привързан към тях. За Коледа, Нова година, непрекъснато бяха при него. Смятам, че е искал окончателно да си ги вземе. Той все пак ѝ е давал пари, живяла е в негов апартамент, какво пък толкова да не ѝ е стигало..
Плейн изглежда си има проблеми, точно пуяк, но според мен и жените му са "търкулнало се гърнето, намерило си похлупак". Да избягаш с дете си е за Интерпол. Да искаш пари от широката общественост да те издържа.... странно е. Децата да нямат приятелчета, някакви проблеми за памперси се коментираха и изолиране, това е установено някак. Ако може да се вярва на това, явно и жените не са точно читави.

Общи условия

Активация на акаунт