Звездни Компромати - Октомври'25

• 105 211
  • 1 543
  •   20
Отговори
# 1 500
Така е, подхождат си - нечистоплътни и неприятни хорица.

# 1 501
# 1 502
Глория е много красива! Има уникална кожа и страхотна коса. Малко е слаба за моя вкус, но просто е естествено красива. Верно е че с Петканов стоят добре един до друг. Него няма как да харесам, но нея си я харесвам. Дано някак си се кротнат и се допълват, щото той няма много акъл, а тя си е дивичка.

# 1 503
Нончо Воденичаров не участваше в Страх, а в Сървайвър.

Точно така.След това събитие дълги години нямаше Сървайвър.
Направиха пауза от пет години, а в последвалия сезон игрите изобилстваха от пъзели. Колко храна са им давали не знам, но имаше участници, които качиха килограми.

Иво Сиромахов много елегантно е захапал Славчо и компания.

# 1 504
Глория Петкова я следя заради ексцентричния й стил на обличане, красотата  и приказната й дъщеричка - много красиво дете. Усещаше се преди месеци, че се е разделила със съпруга си, снимаше от друг апартамент видеата си, а и стандарта ѝ се промени по-надолу, започна да снима повече реклами. Много се учудих днес да разбера, че се е събрала с Лудия Репортер. Наистина надолу е тръгнала откъм стандарти, тъжно.

# 1 505
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От къде идват тези приказки,че Петканов е лош избор, да оплакваме всяка,която се хване с него, че живота й е съсипан?
Аз нищо не знам за него,освен,че участваше в Черешката на тортата и беше забавен и приятен събеседник.
И в социалните мрежи ми изглежда нормален мъж.

Харесали са се в Игра на Предатели,снимана през юни.На мен ми харесват двамата заедно.

# 1 506
За нея може и да е добър избор. Аз не го харесвам и такъв като него никога не може да е мой избор и като външност, и като личност. А защо се искат обяснения за лично мнение?!

Виктор Стоянов в студиото на ББ изглежда ... възрастен. И боята му е твърде черна.

# 1 507
На Петканов много би му лепнал прякора Общия. Толкова бройки е навъртял, че Мара може да му завиди.

# 1 508
За Иво Сиромахов беше въпрос на време да се раздели с тези противни и малки човечета, самозабравили се от властта. Няма как почтен човек да продължи да работи за непочтени хора.
Аз се чудя на Слави Т. как си прежали реномето, което е градил с години. Да ти вика цяла България с любов “Слави”, да ти реве на концертите, да гледа само твоето шоу години наред, а ти накрая да избършеш всичката тази любов с гъба просто така. Голям тъпанар се оказа.

# 1 509
Аз го слушах за кратко в един подкаст Петканов, разказваше как от тиндър се срещал с момичета по две по три, четири, че и повече на нощ, водел ги вкъщи, правили секс и си ги закарвал обратно и после следващата. Цитирам ''като линейка бях''. Катаджиите го спирали да го питат какво прави, че го забелязали дори и те.
Такова ужасно впечатление рядко пъти ми се случва. Ако това е истина е така гнусно и некрасиво, а колко тъпо ще се почувстват тези жени, ако го слушат, явно не му пука. Повече вярвам, че си го е доукрасил де, но това го прави не по-малко гнусно и глупаво за мен.
По-натам не слушах, мега нелепо беше.

И още - когато някъде е гост, подкаст, интервю - ужасно се хили, като без причина на всичко. И използва всяка възможност да се подиграва на някого. Мернах го в неговия си подкаст, слушах го заради Антпанет Пепе, тогава тя ми беше интересна - с някакъв фитнес инструктор - обясняваше как няма как да се влюби в клиентка, понеже те били ужасно дебели просто - и Петканов пак яко хилене, яко забава.
Отвратно ми стана.

# 1 510
Какво пък е толкова тъжното, че Глория не живее в лукс? Явно нито е гладна, жадна и безработна. Направила си е сметката, че по-добре да живее по-скромно и щастливо, вместо нещастно и в лукс.

# 1 511
Аз поста на Сиромахов от вчера го бях постнала, но е изтрит. Не разбирам защо?

# 1 512
Пука му на милярдите на Слави....

Глория ми се струва много лежерна, без натиск или амбицията на Петканова (въпреки това успешна и независима - май се занимава с изкуство или има някакъв бизнес, не знам, а и не се интересувам много 😀 ). Петкан наистина много се беше комплексирал във връзката си с Алекс, личеше си, че не може да смогне на темпото и амбицията й... сега е намерил някой, с който да се наслаждава на живота

# 1 513
  • Down south
Каква звезда е този Петканов?
Мъж на Глория Петканова? Кой е по-звезда?
Имам предвид, звезда ли и или набедена такава?

# 1 514
Какъв стандарт е имала Глория? ( не я следя) Иначе тя е красавица, обаче с тия татуси навсякъде се е загрозила.

Общи условия

Активация на акаунт