Звездни Компромати - Октомври'25

• 108 428
  • 1 560
  •   70
Отговори
# 1 515
Глория Петкова е интелигентна жена по мои критерии, не знам за какво си говорят с Тъпия Репортер, който се хили като бавноразвиваща се ряпа. Отделно за мен е една от най-красивите наши модели, изобщо не може и да се сравнява с клъцни/срежи Богданска.
Бившият й съпруг е бизнесмен и си подхождаха като двойка. Глория имаше висок стандарт на живот, снимаше за удоволствие и диджействаше по женски маркетингови събития. Репортера и Глория са толкова различни вселени, че все още не мога да а повярвам на новината, че са двойка

Венета няма как да я изритат в болничен и наново да правят концепция за предаване и кастинги за нови водещи. Чака да утихне бурята и ще си подкара постарому махленската седянка

# 1 516
Десислава има инсулинова резистентност и още някакво хорм. заболяване и е на о.емпик. С неговата роля успя да свали килограми.

# 1 517
Ех, да почива в мир Даян Кийтън. Харесвах я и в роли, и като присъствие.

# 1 518
Десислава има инсулинова резистентност и още някакво хорм. заболяване и е на о.емпик. С неговата роля успя да свали килограми.
гледах я в едно интервю, каза, че е пробвала с оземпик, но след като го е спряла е върнала килограмите си.
Дали още е на него в момента, не знам, но много ми хареса трансформацията ѝ.
Прие си килограмите и годините и се облича спрямо тях.

# 1 519
Даян Кийтън беше страхотна, да почива в мир! Не беше много възрастна, вероятно е нещо злокачествено.
Сиромахов е толкова посредствен, имаше някакви попадения в началото и толкова.

# 1 520
  • На морето!
Слави винаги е бил близък с най-гнусните мутри в държавата. Така и не разбрах как толкова дълго беше обожествяван, че и в парламента влезе с партия, чието име е подигравка с българите.
Обществена тайна е, че ИТН беше на ДПС, сега е на дебелото Д. Слави е някакъв фейсбук статус, който се появява, когато ПРите на Д-то не преценят правилно нещата.

Сиромахов ще разберем колко е искрен като проследим какво ще се случи с кариерата му.  Wink

Глория Петкова е готина, малко твърде щура, но покрай детето се успокои.
Достойно за уважението е и решението й да си тръгне от този брак, макар и да трябва да се откаже от уредения си живот, наистина малко жени постъпват така, а трябва.
Петканов не го харесвам изобщо, не разбирам и с какво привлича толкова много жени.

# 1 521
А Слави е постнал обрано послание, без обиди.
Е то и Сиромахов не обижда.
Не следя политика от години.
Но ако личният живот остава неприкосновен, ще взема да се пробвам и аз да се снимам по бельо и с маска и да се публикувам публично, пък да видим дали няма да ме махнат от частната ми фирма.....

# 1 522
Ако трябва да сравняваме Стрина и Венета, разбира се че Стрина е по-добрият избор за ПО. Следях в YouTube поредицата й, когато готвеше и канеше различни хора, сега следя и подкаста й - ами много интересни женски и житейски теми засяга, интересни гости до този момент кани, изслушва ги. Защо да няма такива полезни предавания по ТВ, а трябва да гледаме седенки с Марчета и Крокодили и техните луксозни животи, от които няма какво да се научи и да са в подкрепа на когото и да е било.

# 1 523
Глория Петкова я следя заради ексцентричния й стил на обличане, красотата  и приказната й дъщеричка - много красиво дете. Усещаше се преди месеци, че се е разделила със съпруга си, снимаше от друг апартамент видеата си, а и стандарта ѝ се промени по-надолу, започна да снима повече реклами. Много се учудих днес да разбера, че се е събрала с Лудия Репортер. Наистина надолу е тръгнала откъм стандарти, тъжно.
И?
Стандартите едва ли я вълнуват, щом търси просто щастие.
Но е тъжно наистина, че щастието би могло да се пренебрегне за сметка на стандартът.
Ето това си е наистина тъжно в действителност.
Че още по-тъжно е колко хора не осъзнават какво е щастие и че то не е в стандартът им....

# 1 524
# 1 525
Нещо интересно от мрежата:

# 1 526
😢
Скрит текст:
Съдейки по физиономиите им, явно мачът не е завършил в наша полза Simple Smile
Интересно дали Киселова е фен или е там чисто служебно по задължение.

# 1 527
Само 6:1 са ни били. Киселова нали беше с фланелка с логото на хазартна компания именно на мач. Явно е фен.

# 1 528
Твърди си,че това са Кейти Пери и Джъстин Трюдо
Скрит текст:

# 1 529
Посрещането на Карлос Насар.

Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт