Звездни Компромати - Октомври'25

• 118 749
  • 1 672
  •   79
Отговори
# 1 650
Слухът за връзка между Деси и Биг Д не тръгна от тук, обаче. Тук само се подъвка дъвката. Доказателства няма нито в едната, нито в другата посока, но съмнението остава, предвид кариерният й скок и шокиращата трансформация.

# 1 651
  • София
Лена има много хубав пост по темата във ФБ, но нещо не мога да го копирам.
Осъдила е СТ, но сега той обжалва.
Поводът за поста и е законопроекта и излиянията на СТ какво пишели за него.

# 1 652
20 000 на първа инстанция.

# 1 653
  • в 1001-та нощ

Вероятно това:

Скрит текст:
От два дни се чудя дали да пиша по темата с мракобесния закон на ИТН.
Дълбокото ми убеждение е, че колкото по-малко внимание отделяме на ИТН, толкова по-добре за човечеството.

Днес обаче Слави Трифонов написал пост. Написал пост, че не му харесвало какво и как другите пишели за него.  Отишъл и по-далеч: заканил се, цитирам: “ доколкото зависи от мен, аз ще направя всичко възможно, за да могат такива измислици, гнусотии и откровени пошлости да продължат да съществуват. Защото така ние в България разбираме свободата на словото.”

Сериозно! Това е цитат. Не се шегувам.

Обръщам се към същия този Слави Трифонов, който изглежда е забравил, че дължи 20 000 лева, защото го осъдих заради подигравателната и унизителна песен за мен. Същият този Слави Трифонов, който не иска да изплати присъденото обезщетение и в момента обжалва! съдебното решение.

Уважаеми, господин Трифонов,

припомням Ви, че Вие сте човекът, който направи кариера и забогатя с милиони, присмивайки се на други хора, обиждайки ги, измисляйки най-долните клевети и подигравки и пошли скечове за другите.
Вие повлияхте на поколения българи като ги опростачихте и покварихте със словесните си похвати и непремерени “шеги”. А вашите депутати днес са най-низката проява на Бай-Ганьовщината в българския парламент.

Ако наистина искате да направите нещо смислено, за да не “могат такива измислици, гнусотии и откровени пошлости да продължат да съществуват”, както сам пишете днес, започнете със себе си и депутатите си.
Направете шоу и телевизия, в които хуморът и сатирата са от класа, с вкус, както го е правил Алеко Константинов, когато с право е иронизирал наши сънародници например. 

Задължително говорете сериозно с депутатите си, особено с това явление в българската политика Тошко Йорданов, как да се държат и как да не се държат в зала.
Та те са най-отвратителният и отвращаващият пример за народен представител като изказ, поведение и участие в дебат, а конкуренцията, за съжаление, не е никак малка.

Вашите народни представители, господин Трифонов, вместо аргументи, сипят обиди, унижения и недопустима мизогиния, превръщайки Народното събрание в сцена на словесна агресия и битова саморазправа.
Човек се чуди на моменти къде по веригата еволюцията се е объркала.

И така, господин Трифонов, започнете от себе си, преди да искате да вкарвате в затвора за 6 години всички други български граждани.

А междувременно аз пак ще Ви осъдя - и на втора инстанция.

# 1 654
Добре пише и се изказва Лена.
С тази вметка,  че Слави не ги е мислил, само ги е препредавал и е бил трубина.

# 1 655
  • Някъде там...
Джъстин Трюдо, Кейти Пери и яхта
https://www.foxnews.com/entertainment/katy-perry-justin-trudeau- … eNT7DUmyoAg042VXQ

# 1 656

Наистина ми стана много мъчно, че живея в свят, в който някой може да бъде изоставен на 1 седмица.

# 1 657
Прекрасна Нети! Толкова е готина!❤️
Ето ни пример за красива, умна, възпитана и талантлива жена. Просто нямам думи.

# 1 658

Беше ми се появил пост, че и Деси Тенекеджиева го е осъдила за 30000 лева, след повече от 5 години дела.

# 1 659
  • София
Ел Фанинг
Скрит текст:
Фелисити Джоунс
Скрит текст:
Брендан Глийсън
Скрит текст:
Клеър Фой
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:
Ралф Файнс
Скрит текст:
Оскар Айзък
Скрит текст:
Джейкъб Елорди
Скрит текст:

# 1 660
  • София

Беше ми се появил пост, че и Деси Тенекеджиева го е осъдила за 30000 лева, след повече от 5 години дела.

Да и Деси го осъди. Много нагъл е.

# 1 661

Да и Деси го осъди. Много нагъл е.
И трябва всички на които се е подигравал, обиждал и осмивал през годините да го съдят...

# 1 662
Беше написала Деси, че в началото ѝ казал, че няма смисъл да го съди, защото щяло да отнеме много време и много пари за адвокати. Вероятно повечето се опитва да ги разубеждава, когато решат да го съдят.
https://www.dnes.bg/a/30-zvezdi/460036-desi-tenekedzhieva-osadi- … a-me-zaley-s-voda

# 1 663
Или не им се занимава с дела и съдилища.

ПП - Преди няколко страници публикувах историята с Деси.

# 1 664
  • София
A откъде тръгна слуха, че Венета има годежен пръстен и ще се мести в ДОбай? Гледах и профила снощи и не намерих нищо такова - последно е писала как гаджето-слънце литнал от там, донесъл храна  и купил лекарства.
Слави и компания са отвратителни.

Общи условия

Активация на акаунт