Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 869
  • 3 743
  •   4
Отговори
# 2 925
Не знам с какво нараних чувствителните ви уши. Аз също смятам, че трябва да се подаде жалба срещу този доктор ли е, какъв е, все тая. Но, от снимките, които видях, ясно личи фриволността и циничността на този човек, а и в техните среди сигурно е публична тайна как точно протичат неговите партита. Също така прочетох, че мъжът е бил поканен. Дълбоко се съмнявам, че не е знаел къде отива. Но, това, което не е знаел е, че хората там не са безобидни. В крайна сметка, всичко, което пишем е на база предположения как е било.

# 2 926
  • София
Крайно време беше някой да се изцепи, че сам си го е търсил. Отвратително. Не съм и изненадана, баш каквото очаквах.

# 2 927
Тони Стораро щял да чества 50 годишен юбилей в Арена 8888. Мислех, че е на повече. Най-скъпите билети за първи редове били по 10 000.

# 2 928
След Епстийн историите вече съм изтръпнала, то бива извращения, ама ...Не знам дали парите и властта развалят хората или са си гнили по начало. Тая история, бг приноса в световните изроди.

# 2 929
Тони Стораро щял да чества 50 годишен юбилей в Арена 8888. Мислех, че е на повече. Най-скъпите билети за първи редове били по 10 000.

И били разпродадени.

# 2 930
Цитат
Д-р Хасърджиев: Сред младите хора трябва превенция и информация за дрогата
С репортаж на Нова тв.

# 2 931
Раздадени на колеги и роднини и сал каквото е останало се дава на балъци
10 бона за тони стораро Grinning

# 2 932
  • Glasgow
Е ти отиваш да правиш секс, не да те упояват и мъчат

А кой казва, че е отишло да прави секс?! И кой казва, че е отишло при доктора, а не с приятел на купом. Повдига ми се само като си помисля.
не знаем защо е отишъл, исках да кажа дори и да знаеш, че отиваш на секс купон...това не значи, че другите "екстри" са очаквани.

# 2 933
Тези по 10 хил. са свършили.

# 2 934
Ох, добре, че от 6 бона са останали места, притесних се LaughingLaughingLaughing
Това е пълен абсурд...

# 2 935
Ох, бе, seisa Joy

Отвратителна история. Психопатии са това, патологии.
Пак да попитам, въпросният практикуващ лекар ли е/бил ли е някога?

Билетите по 10 бона за Тони Стороро били за цяла маса - 8 души. Не че е пак е малко, де. Ще се събере "елита" там, да се покаже.

# 2 936
Не мога да повярвам ...като ,че ли не сме обикаляли  по купони без да имаме представа на кой са ...или трябва да е на дядо ти купона ,че като те дрогират и издевателстват после да не може да се каже ,че си го заслужил...
Все едно аз да отидя при мъж с който хипотетично да желая да правя секс и да е ок той да ме дрогира и изнасили..

# 2 937
Братята роми със сватбите по 700 човека, дават на Тунджер, Софка, Роксана и прочее по няколко пъти по 10К за час, блЪха ги уапала за едно кувертче.
Утре ще се върнат из Европата да “берат” пари и да ни прославят, като нация😕

# 2 938
Много гнусна история. И по пред очите на хората. Все пак в блок. Та то там всичко се знае, има "бабички" Simple Smile.направо не мога и да си го помисля. Дано има санкции за тези изверги , на този да му отнемат всички титли и да се разбере кои са останалите.

# 2 939
  • софия
Лъчезар Иванов. Една от дясните ръце на Бойко. Вегетатира в НС от години. Сега не знам дали е депутат. Неговият син се оказа в колата на Кристиян, който уби Милен Цветков.
Е. Седи в сянка, но е вечният депутат.

Общи условия

Активация на акаунт