Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 291
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 3 000
  • Пловдив
Да, и това е възможно, една физиономия да ти е самостоятелно неприятна, но е субективно.

Никакво дете в никой смисъл не е 20-годишният, не е там работата. Престъплението си е престъпление и по отношение на някого на два пъти по двайсет.
Бачев щото големият фактор, че да прикрие всякакво престъпление на всеки, с когото има обща работа. Да речеш да е някоя далавера и да участва и той, а то... Не го харесвам и Бачев особено, ама у нас каквото и от когото и да се направи, винаги приказките са: платил е, човек е на важен човек, прикриват го, ни мой то тъй да е честно. Wink

# 3 001
Изобщо не вярвам ,че министър ще прикрива такъв тип престъпление ,още повече ,ако той не участва ...всеки разумен човек би се дистанцирал веднагически ,иначе ще е повлечен и той на дъното.
Не можем да знаем с какви хора си имаме работа -факт.

# 3 002
А ако участва ???

# 3 003
  • София
8:00
Време беше министърът да стане педофил.

# 3 004
Ха, министърът никакъв не се вижда, забравих кой  е  вече.

# 3 005
  • Пловдив
Да ви разсея маслко с тая "върховна" реклама с познати фейсове Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.facebook.com/share/r/17eMc1b8SC/

# 3 006
Както и предположих, в девета глуха “известен” актьор.

Лошото е, че си мисля как въпросния лекар и неговите хора ще стъжнят живота на момчето, дори и след като се размине случая.
Жалко за момчето и майка му, най-добре да заминават навън, че тоя ми изглежда страшен психопат, ако го настъпиш.

Бояна, в такива снимки не съм я виждала с бившия мъж,
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 08:53 от alethea

# 3 007
Излезе ми анонс за интервю с Ирина Тенчева и Банова-Плевнелиева по Нова, това ще е трудно за гледане, Едната мяука, другата говори протяжно.

# 3 008
  • софия
Излезе ми анонс за интервю с Ирина Тенчева и Банова-Плевнелиева по Нова, това ще е трудно за гледане, Едната мяука, другата говори протяжно.
Започва. Няма да издържа и сменям канала.

# 3 009
Ами аз ако съм на мястото на родителите от тази школа, където преподава актьора, моментално бих си преместила детето. Не желая човек, който има подобни гнусни изпъления, да е преподавател на мое дете. Кой знае на какво още ще го научи извън материала!

Момчето дано има силни роднини, а може и да се премести извън България. Млад е, животът е пред него. Но тия 50 годишни перверзници и насилници дано гният в затвора.

# 3 010
Абсолютно всеки родител моментално би си махнал детето от школа, в която преподава извратен перверзник. Който тук тръгне да обяснява, че това не би го притеснило, защото е напълно сигурен в професионализма на извратеняка и че би бил спокоен детето му да е там и в контакт с подобен човек  - или е свръх наивен или се прави на много отворен.

# 3 011
Малко съм назад с новините този месец, но видях, че по Нова тв е имало репортаж за измамени купувачи на имоти от Грийн лайф и четох, че прокуратурата разследва Николай Пехливанов (бивш депутат от Атака и бивш областен управител на София област). Дотук се говори за измами в размер на 50 млн.лв. Според някои от сайтовете - разследват в тази връзка и съпругата му Весела Илиева, която е шеф на агенцията за луксозни имоти Юник Естейтс, част от холдинга на брат й Христо Илиев. Помня, че в Капитал бяха отразявали сделката на Пехливанов с (майката на) Шиши за къща в района на Докторска градина и съмнително придобиване на парцелите за строеж в София, докато Пехливанов заема обществени длъжности със значителна власт и влияние. И сега ми е интересно дали прокуратурата наистина сам сама се е задействала да брани обществения интерес от измамна схема в строителния бранш, защото първите измамени са реагирали още през 2021, а темата в бг мама е от 2022. То и за репортажа по Нова ми е интересно. Обикновено Пехливанов, Весела Илиева и брат й Христо Илиев са с много контролирано от тях присъствие в медиите и предимно в бизнес светлина (е, и в “тих лукс”) окъпани, макар да са домакини и организатори на много светски събития и обвързани с политици, бизнесмени и общо взето с всякакви изтъкнати хора.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 10:27 от Mama xxl

# 3 012
Russell Crowe и Rami Malek на премиерата на "Nuremberg" по време на  2025 AFI FEST
Скрит текст:

# 3 013
Питахте защо изтрещя дъщерята на французойката, дрогирана и предлагана на над 50на мъже за секс от извратения й съпруг?
Дъщерята завежда дело срещу баща си (осъден на 20г затвор за издевателствата над съпругата си, не е обжалвал и ще си излежи наказанието, за разлика от десетина от изнасилвачите, които не се смятали за такива, а били невинни…)…
В компютъра на бащата били намерени снимки на дъщерята, разголена, в подобни на майчините, пози в абсолютна безпомощност, които я навеждат на мисълта, че е била насилвана от баща си и затова завежда дело срещу него.
Той тотално отрича и казва, че не е автор на снимките; дъщерята го упреква в лъжа.
Фр. съд обаче не я признава за жертва на баща й.  И може би затова изтрещява.
Това е, което знам по случая

# 3 014
В тази ситуация не е странно да изтрещиш.

Общи условия

Активация на акаунт