Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 157
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 3 030
Въпросният Николай Пехливанов има ли нещо общо с Георги Пехливанов?

# 3 031
В инста ми излезе клипче на Бачорски - строят нова къща или някакъв голям пентхаус ремонтират . На клипчето изглеждаше доста голямо .

Гледката е супер,
Скрит текст:
Това е офиса им в Дружба 2.

# 3 032
Въпросният Николай Пехливанов има ли нещо общо с Георги Пехливанов?

Не знам. Преди тези истории изглеждаше човек с добър имидж и изряден. Затова сега се чудя какво се случва и дали прокуратурата ще действа в интерес на обществото или в друг интерес. Веднъж като се срине доверието в институциите, после има мнителност. И дано ощетените бъдат справедливо компенсирани. Не са малко, нито сумите са малки.

# 3 033
В инста ми излезе клипче на Бачорски - строят нова къща или някакъв голям пентхаус ремонтират . На клипчето изглеждаше доста голямо .

Гледката е супер,
Скрит текст:
Това е офиса им в Дружба 2.

Дали?
Скрит текст:

# 3 034
В Евро парламента се занимаваха с нашата съдебна система, щели да проверяват случая на варненския кмет. Нищо чудно да се задействаха , че правят нещо.

# 3 035
Аз не можах да разбера - НПО/Non-governmental organization/ различно ли е от НПО/ национална пациентска организация/ или в случая се покриват?
Разсъждавам си в посока - какво е оглавявал доктор хасърджиев и огромните средства, в които е плувал щастливо, по какъв начин са били щедро финансирани. Национална пациентска организация не е ли с държавно подпомагане? Което значи законово ощетени болни за сметка на  привилегировани  аморални личности.

# 3 036
Националната пациентска организация е НПО (неправителствена организация, регистрирана по ЗЮЛНЦ). Основните й проходи идват по европроекти, т.е., за които плащаме и ние. Дали има приходи и от проекти, по които спонсор директно е държавата, трябва да се провери. Вероятно има, но са по-малката част от европроектите.

Ето сега погледнах например за 2020 г. Основната част от приходите са проектно финансиране от Pfizer, Merck и други медицински фирми. Приходи около 700 000. Основната част от разходите естествено е за заплати и осигуровки - над 500 000, включително на фамозния Хасърджиев, но и останалите членове на Управителния съвет не са гладували.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 13:27 от Beauty queen

# 3 037
Ужасно е, че такива хора "усвояват" по подобен начин европейски пари. Шампанско, скъпа дрога, и това от пари за болни хора... Супер гадна история!

# 3 038
alethea,да това е сградата в която е техния офис.Мисля,че там живеят и на Атанаска родителите.Сега дали Бачорски си правят дом там няма как да знам.Но блока срещу офиса им (красивата гледка 😀) няма как да го сбъркам.А и по парапета на терасата от сторито им се вижда закачена коледната украса,която видях преди няколко вечери че вече са сложили и свети.Единият ни офис е в района и често съм там.

# 3 039
Vanessa Willaims
Скрит текст:

# 3 040
Националната пациентска организация е НПО (неправителствена организация, регистрирана по ЗЮЛНЦ). Основните й проходи идват по европроекти, т.е., за които плащаме и ние. Дали има приходи и от проекти, по които спонсор директно е държавата, трябва да се провери. Вероятно има, но са по-малката част от европроектите.

Ето сега погледнах например за 2020 г. Основната част от приходите са проектно финансиране от Pfizer, Merck и други медицински фирми. Приходи около 700 000. Основната част от разходите естествено е за заплати и осигуровки - над 500 000, включително на фамозния Хасърджиев, но и останалите членове на Управителния съвет не са гладували.

Благодаря за разяснението, Бюти!
Значи пари винаги има и текат, но ги взема не този, който е нуждаещ се.
Другите да събират капачки.

# 3 041
  • Варна
За мен хасър(джиев),означавало рогозка, черга едвам е завършил медицина, като никога не е смятал да практикува професията и идеята му винаги е била да се набута, намести и окопае в някоя НПО, да може да точи ли, точи парииии....

# 3 042
За съжаление е вярно. По принцип НПО-тата са с много добра идея, защото винаги е добре да има дублиране на функциите - например държавни-недържавни организации. Винаги е имало сдружения извън държавните. Но в много, страшно много случаи нещата се изкривиха и парите не стигат до хората.

# 3 043
Ами, актьорът може и да е добър човек в ежедневието си, може да е голям професионалист и да се държи прекрасно с децата в школата, но наркотиците не прощават на никого. И пак стигаме до този въпрос - в България се продават наркотици като дъвки. И в провинцията, и в малките градове. И вече страдаме всички, дори и тези, дето не употребяваме или нямаме познати зависими. Надрусаните са на пътя, на улицата, в министерствата, в НПО-та, в училищата. Положението е неспасяемо.

# 3 044
  • софия
Да изкарат името и на гръцкия модел и да разследват злоупотребите с НПО, не може той сам да е източил сметките, кога е станало това и кога са разбрали.
Името му се знае от началото - georgios sarbinov

Общи условия

Активация на акаунт