Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 721
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 3 300
Формално не я ръководи.

# 3 301
Чудесно е да мислим различно, не се меся на хора, обучаващи децата си в тази школа. Може и да са прави.

# 3 302
  • Пловдив
Бившата жена на Трюдо го оставя и най вероятно е имала афера по време на брака им още. Не че сигурно Трюдо е светец, де.

# 3 303
Христо Димитров, ръководителят на анс. Българе с жена си, на 75 годишния юбилей на генералния спонсор на ансамбъла-проф. инж. Николай Вълканов. За справка, това е най-големия в минния бизнес, приближен до Ахмед Доган и Илия Павлов. Много жалко, че такива хора пипат с мръсните си пръсти и изкуството.
Скрит текст:

Харесвам ансамбъл Българе много, но аз съм си фен на фолклора ни по принцирп.
Христо Димитров не го харесвах дълго време, покрай комерсиализирането на фестивала в Жеравна, абе печалбарска история си беше за мен.
От скоро обаче го следвам в СМ, качва много клипчета с малката му дъщеричка от тази жена, много е сладка и забавна Хриска, той също ми прави страхотно впечатление като родител. Има от първата си съпруга голяма дъщеря, 30 годишна може би, и явно на тази възраст доста осъзнато и активно родителство демонстрира.

По отношение на спонсорите - добри, лоши, факт е, че помагат и правят нещо и за нематериалния ни живот.

# 3 304
Аз също съм попадала на тези клипчета с малката Хриска, но мислех, че това е внучката му....Joy

# 3 305
Има едно нещо, наречено презумпция за невинност. Колко мъже и жени не знаят, че партньорите им изневеряват с години или правят други неща зад гърба им, но не, Бачев 100% е знаел какво ги върши съдружникът му. Подхване ли те другарският съд, ходи обяснявай, че нямаш сестра.
Много повече са хората, които знаят. Но по различни причини, се правят, че не знаят.
Малцина са тези, които идея си нямат. То едно 20 годишно момиче усеща, като има нещо странно в поведението на прясното й гадже, пък какво остава за хора с опит и години наред в определени среди.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 15:22 от Linda*kiss

# 3 306
Министърът...

Има чудна биография, убедена съм, че в цялата държава няма по-подготвен и компетентен от него за тази длъжност, все пак е министър на кул (хал)турата

Завършва 14-о СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ в София. По-късно завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Актьорство за драматичен театър“ в класа на професор Надежда Сейкова през 1998 г.
От 2007 до 31 юли 2019 г. работи в „Шоуто на Слави“ в bTV.
От 2019 г. е част от „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ в 7/8 ТВ.
През 2021 г. участва в третия сезон на „Маскираният певец“ като гост-участник в ролята на Очите.

Носител е на няколко награди в областта на сценичните изкуства.

# 3 307
  • Deutschland
Спонсорът на " Българе" Николай Вълканов, не е ли мъжа на бившата фолкпевица Лия?

# 3 308
  • София
Много повече са хората, които знаят. Но по различни причини, се правят, че не знаят.
Малцина са тези, които идея си нямат. То едно 20 годишно момиче усеща, като има нещо странно в поведението на прясното й гадже, пък какво остава за хора с опит и години наред в определени среди.
Мдам, и зъболекарят му знае, и водопроводчикът му, а най-вече фризьорът му.
В съседния вход имаме двойка гейове. Ся, аз знам, че са такива, но по поведението им, което е безупречно, трябва ли да си правя извод участват ли в оргии с насилие или не? Дайте да заклеймим на всички фамилиите до 9-то коляно, защото няма начин да не знаят!

Министърът не е цвете, видимо е. Но не е длъжен да знае какво се случва в домовете на служителите му.

# 3 309
  • Viena
Толкова е гнусна цялата история, че наистина трябва да има правосъдие......ама като видиш само министърът и ти става ясно......!

# 3 310
Биографията на министъра не се е появила вчера, нито екранните му изяви. И те нямат общо с извършеното престъпление. Какво се цели със снимки като горната?

Много може да се говори за професионалните качества и работата на министъра, говорили сме в други теми, обсъждали сме конкретно отказаното домакинство и други неща, но и те нямат връзка с престъплението, извършено от Хасърджиев, Белов и останалите.

# 3 311
  • София
Кристина Димитрова
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 15:23 от lite16

# 3 312
Прочетох публикуваното от Бачев. Това не е негова позиция, а копирал писмото на родителите, зад които удобно се скри.
Този човек по принцип не става за министър на каквото и да е. Никога не съм го харесвала!
А за позицията на родителите на децата ще си затрая, защото ще ме мутнат, а не си струва.

Абсолютно съм съгласна. Бачев всъщност нищо не казва за скандала, не се разграничава, само ни уведомява, че Белов не му е съдружник, което ние вече знаехме.
Министърът си трепери над бизнеса и ни развява подкрепящото писмо от родителите, за чиято преценка съм с особено мнение. ''Ние, родителите на децата, които се обучават в Театрална работилница „Аркадия Фюжън Арт“, се обръщаме към Вас, за да изразим своята категорична подкрепа към преподавателите и цялостната дейност на школата.''.
Да разбирам, че подкрепата на родителите е към всички преподаватели, в това число и задържаният Белов, така ли? Тоест, те не намират нищо нередно в делата му и нямат нищо против такъв човек да е в контакт с децата им. Ами... какво да кажа, освен - децата са си ваши, дано всичко да е било и да бъде наред!

# 3 313
Спонсорът на " Българе" Николай Вълканов, не е ли мъжа на бившата фолкпевица Лия?
Свекър

# 3 314
Все едно ,не знаете коu родители си бутат децата в подобни школи..От 20 ,2-3 три имат талант ,другите са там, защото е на мама най-красивото или да сбъдне чужда амбиция.

Общи условия

Активация на акаунт