Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 870
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 315
Или може би на децата им харесва да са в школата. Не е задължително после да продължат в Натфиз.

# 3 316
Да, повечето деца имат съвсем други амбиции. А и детска театрална школа в читалище не е точно трамплин за оскар, по-скоро е като едновремешното художествено слово или театрален кръжок, но малко по-организирано. Предполагам във всички софийски читалища има поне по 1-2 такива школи, конкретно в обсъжданото са две, дали не станаха и три.

# 3 317
Е... човека си гледа школата ,няма да раздава присъди в интернеДа .Каквото се е случвало си има съд със цяла условност на това в бг реалността.Не го харесвам ,но реагира обрано и адекватно според мен .И айде да не даваме оценки на родители записващи децата на школи ,моето се записа от 3ти клас ,а аз даже бях против ,за мен има смисъл само от спорт,но тя ходи до 12 клас ,просто на някои деца им харесва без задължително да напъват да се развиват в тази посока...
Главния заподозрян е лекар така ,можеше съвсем спокойно да води курсове по първа помощ или нещо такова ,Се тая...

# 3 318
Сигурно им харесва на децата, но едва ли е единствената такава школа.
Лично за мен, когато се касае за детето ми, елементарно подозрение, че някой около него не е читав и синът ми повече няма да е наоколо. Школи бол. Как ли пък няма да изразявам подкрепа за целия колектив.

# 3 319
Радой Ралин:
'Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра".

# 3 320
И на мен ми е чудно, че от всички участници в злодеянието, напред в дискусията излезе артистът, школата и Бачев.
Артистите са гилдия, която винаги е канена на чужди софри, не минават за особено заможни и едва ли инициатор на всичко случващо се там е Беле/о/в.
 Всеки прочел тази новина се тригърва по различен начин и за мен Хасърджиев е моята тригърна точка.
 Не само разполагал с власт и  огромни постъпления в  средства , но и с благоволението на всички около него, които сега признават, че се променил последните години и не бил на ниво. Никой ли не следи пряко неговата отчетност, НПОрганизацията не е ли в корелация със здравното министерство?  На чия грижа всъщност са оставени пациентите, за които някой трябва да носи отговорност в случая!? Защо здравният министър не вземе отношение, а дотук май се покри!?
Разхищенията и опозоряването на Националната пациентска организация от един псевдолекар по-малко укорими ли са от евентуалните попълзновения на един артист в театрална школа!?
Просто си задавам въпроси.

# 3 321
И на мен ми е чудно, че от всички участници в злодеянието, напред в дискусията излезе артистът, школата и Бачев.
Артистите са гилдия, която винаги е канена на чужди софри, не минават за особено заможни и едва ли инициатор на всичко случващо се там е Беле/о/в.
 Всеки прочел тази новина се тригърва по различен начин и за мен Хасърджиев е моята тригърна точка.
 Не само разполагал с власт и  огромни постъпления в  средства , но и с благоволението на всички около него, които сега признават, че се променил последните години и не бил на ниво. Никой ли не следи пряко неговата отчетност, НПОрганизацията не е ли в корелация със здравното министерство?  На чия грижа всъщност са оставени пациентите, за които някой трябва да носи отговорност в случая!? Защо здравният министър не вземе отношение, а дотук май се покри!?
Разхищенията и опозоряването на Националната пациентска организация от един псевдолекар по-малко укорими ли са от евентуалните попълзновения на един артист в театрална школа!?

Проксима, не излиза най-напред Белов, но той има ежедневен или поне редовен контакт с деца. Преподавател е на деца. На мен от това ми се изправят косите.
Почвам да се чудя дали преподавателите на детето ми са нормални хора и от мисълта, че е напълно възможно разни изроди да са около него и направо... не ми се мисли!

# 3 322
Честно казано, и аз не бих била толкова широко скроена, като тези родители.
Заменете израза "театрална школа" с "учебно заведение", и си помислете - там се обучават деца. За поне един човек от екипа има данни за употреба на наркотици, очевидно системна, както и данни за проявено насилие. Ако не лично от него, то от обкръжението му.
Наистина ли няма да ви пука? Ама честно!

# 3 323
Бе как няма да ми пука?! Аз си казах вече - моето дете не би стъпило повече на това място! Достатъчно е опасен и сложен животът и им треперим, и се чудим всичко наред ли е с тях, дали няма да ги набият и не дай Боже нещо по-лошо, в някой МОЛ, та камо ли да го играя широкоскроена и подкрепяща за място, на което работи мъж с извратени наклонности. Всеки отговаря за децата си, моето становище е ясно и категорично.

# 3 324
Пука ми, но искам да кажа, че освен от Бачев/изобщо не го харесвам/, искам изявление и от здравния министър.

# 3 325
 Не само разполагал с власт и  огромни постъпления в  средства , но и с благоволението на всички около него, които сега признават, че се променил последните години и не бил на ниво. Никой ли не следи пряко неговата отчетност, НПОрганизацията не е ли в корелация със здравното министерство?  На чия грижа всъщност са оставени пациентите, за които някой трябва да носи отговорност в случая!? Защо здравният министър не вземе отношение, а дотук май се покри!?
Tочно.
Излезе Бачев и школата му, защото е министър. А политиците обират много негативи, много обичаме да ги плюем - не че не е заслужено. Сигурна съм, че на повечето коментиращи изобщо не им е известна работата на Бачев в културното министерство, че сега чуха за домакинството на Юнеско, че нямат представа за назначения и орязани бюджети, които бяха обект на дискусии. Ако Бачев не беше на тази длъжност и просто работеше в телевизията на Слави, която май не се радва на особена гледаемост, нямаше да се коментира толкова настървено, сякаш лично него са арестували на въпросния купон.
Хасърджиев обаче е далеч по-непознат, даже политик не е. Но неговата дейност, извън престъплението, за което е арестуван, е не по-малко притеснителна, даже напротив.

Никой не държи насила децата в школата. Едва ли им е жизнено важно да я посещават, едва ли са принудени от нещо и някой. Ако родителите преценят, съвсем спокойно могат да прекратят посещенията си без последствия. За Белов все пак няма подадени сигнали за непристойно или друго поведение на работното му място. За другото да си носи криминалната отговорност.

# 3 326
Скандалът е прекалено обществено значим и са нужни проверки от много институции, като мен най-много ме интересува откъде се снабдяват с наркотици тези party animals и откъде пари за тях.

# 3 327
Разбира се, че е обществено значим.
МВР например имат да обясняват какво са направили по подадени досега сигнали, защото съседи твърдят, че са подавали многократно. Имало ли е на тези сбирки непълнолетни лица? Наркотиците също. Но никой не търси позиция от вътрешния министър, нито му иска оставката. Само Бачев.

# 3 328
И децата от школата подпукахте. Те какво са виновни, че един от преподавателите им е забъркан в брутален гей скандал?
Все едно, не знаете коu родители си бутат децата в подобни школи..От 20 ,2-3 три имат талант ,другите са там, защото е на мама най-красивото или да сбъдне чужда амбиция.

Аз друго си мисля, представяте ли си преподавателите на децата ви в частния си живот да са насилници? Може любимата ви учителка всяка вечер да проституира виртуално. А любимият учител да си слага червило и токчета и да тръгва на лов за мъже. Или да е нормален, примерен мъж. Който пребива методично жена си. Представяте ли си? А вие да не знаете. Как ще преместите децата си на друго място? Как?  Да не дава Господ, де.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 17:51 от Анонимен

# 3 329
Нали Слави поиска оставката на Бачев? Днес УЖ щеше да си я подаде, ама ни дума, ни вопъл, ни стон
Не се сещам за нито едно нещо, което да е свършил като министър. Обаче е циментиран. Евала

Общи условия

Активация на акаунт