Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 649
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 330
  • На морето!
И децата от школата подпукахте. Те какво са виновни, че един от преподавателите им е забъркан в брутален гей скандал?
Все едно, не знаете коu родители си бутат децата в подобни школи..От 20 ,2-3 три имат талант ,другите са там, защото е на мама най-красивото или да сбъдне чужда амбиция.

Аз друго си мисля, представяте ли си преподавателите на децата ви в частния си живот да са насилници? Може любимата ви учителка всяка вечер да проституира виртуално. А любимият учител да си слага червило и токчета и да тръгва на лов за мъже. Или да е нормален, примерен мъж. Който пребива методично жена си. Представяте ли си? А вие да не знаете. Как ще преместите децата си на друго място? Как?  Да не дава Господ, де.
Има огромна разлика от това да продава собственото си тяло, до това да дрогира и насилва други хора.

Скандалът не е защото участниците са гей, а защото са изнасилвачи, групови изнасилвачи, които дрогират жертвите си, за да се гаврят с тях.

# 3 331
И аз питах, защо министърът на здравеопазването не взима отношение по въпроса с НПО и нейния Председател, с която със сигурност министерството има връзка, но доколкото НЕ чувам и НЕ прочитам - няма и звук от негова страна.

# 3 332
Значи, не е опасно ако учителка проституира. Това по никакъв начин не пречи на дечицата. Уууу, това е успокояващо поне. Остана само да се тревожим, ако любимият учител е някой, който блъска жена си в ъглите през вечер.
 Rapariga, много ми допадна отговорът ти. Благодаря!

# 3 333
Да, обаче става дума за неправителствена организация. Министърът може само да изкаже мнение, не е в правомощията му да прави друго. Криминалистите да се хващат на работа тук.

# 3 334
А, циментиран той. Хич не е стабилна сглобката, та и затова стискат кокала до последно, докато са още там.
Ходих сега да гледам профила на Слави, няма публикация относно скандала и Бачев, последно е публикувал на 13.10. Не знам кога и как му е искал оставката, той Слави основно във фейсбук се изказва. И това май ще излезе като историята със съдружниците.

Не знам дали министерството на здравеопазването има някаква връзка с подобни НПО-та, не съм запозната.

# 3 335
Вие си сглобявяте сценарии, развивате ги и чакате резултат Joy и те не съвпадат с нищо случващо се в държавата.

Слави не е искял оставката на Бачев. Бг-мамите си ги избълнуваха плюс хиляди приказки, че Бачев едва ли не трябва да знае за няколко хиляди подчинени с кого и как си лягат.

Уволнихте кого ли не, очаквате МВР да ви даде отчет за синали.

Направо се заливам от смях докъде я докарахте от скука.

# 3 336
Ако Хасърджиев беше плочкаджия, кой трябваше да вземе отношение? И какво се очаква от министъра на  здравеопазването? Хасърджиев не е работил към МЗ. Едва ли някой нормален би подкрепил тези извратеняци, но на кой е нужно всички по веригата да се изказват.....

# 3 337
Аз пък не виждам абсолютно нищо смешно в тревогата и притесненията на майки за децата им.

# 3 338
Ама те не са притеснени. Единодушно са се подписали в защита. Нека се смеят и радват някои потребителки.

Внучката на Гала станала на 1г

# 3 339
Аз пък не виждам абсолютно нищо смешно в тревогата и притесненията на майки за децата им.

Няма изнесени данни да е педофил.
Нещо бъркате нещата.
Да и 20 годишните са деца на мама, но са пълнолетни. Освен това тези майчини "тревоги" завъртяха поне 10 филма, кой от кой по безмислени и фантастични.

# 3 340
Мен ме притеснява насилието, ако ще да е над 30 годишни. Не ориентацията и т.н.

# 3 341
Насилие  плюс власт си е притеснително. Другото как да  е.

# 3 342
Някой може ли да даде линк към репортажа в bTV с майката на мъжа, който е избягал от партито и от когото тръгна всичко? Не откривам нищо. И още нещо - Слави Трифонов не е искал оставката на Бачев. Бачев пръв се дистанцира от Белов, Театър "София" - часове по-късно, Съюзът на артистите едва днес привечер (иначе са много гръмогласни): https://www.facebook.com/photo/?fbid=1226742442825078&set=a.5538 … 8461&locale=bg_BG

# 3 343
# 3 344
Абсолютно нищо не бъркам, казвам какво мисля аз. Много бих била притеснена, ако преподавател на детето ми участва в оргии, гарнирани с наркотици, принуда и садизъм. Ако за вас е утешително, че няма данни, че е педофил и бихте били спокойни, аз не бих.

Общи условия

Активация на акаунт