Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 527
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 345
Т.е. вие сте наясно всеки преподавател на детето Ви какъв е в личния си живот?
И ви е спокойно само сега този ви разтревожи.

# 3 346
Ами аз се разрових в статиите по въпроса и да ви кажа, всичко е странно... Случката е била преди месец. Младежът е бил в столично заведение, където се запознал с тези четиримата и те са го поканили на частно парти. Демек, не е бил изненадан от щенията им, явно е знаел за какво отива. Там вързан, заплашван с оръжие и дрогиран. Сигурно като са окапали от дрога и другите присъстващи, този момък някак си се отвързал и тръгнал да бяга. През терасата! Що не през вратата, историята мълчи. Там обаче, много дрогирания младеж, успява да скочи от 5-ти на 4-ти етаж (което, струва ми се, е рисковано и за недрогиран каскадьор). Не го усетили собствениците на апартамента, на който е терасата. Скачайки, обаче, бил далновиден да си вземе телефона. Съвзел се от дрогата, обадил се на майка си, с точност ѝ съобщил адреса и къде се намира, и след това изпада в несвяст, както и го намира с полиция после майка му - пак в несвяст, та и до болница за детоксикация стига. И след месец решил да си потърси правата на насилен. Обаче, пристигайки в такъв вид в тая болница, би следвало тя да информира полицията още тогава, ама...
Хората се екзалтират от думите "насилие, дрога, гей оргия" и не четат внимателно. Започвам да си мисля разни неща аз, па за вас не знам.
Не че Хасърджиев не е такъв, какъвто го описват запознати от НПО, но и тая история ... е странна.
Статии колкото щеш и от източници, които се ползват с повече доверие, и от други, та ако ви е интересно, потърсете, прочетете по-подробно.

# 3 347
Момичета, за педофилия никъде не става дума в обвиненията.
Става въпрос за гей сбирки на гей общество, а мъжът, който подава оплакване е на 21 години! Жиголо, нает за рожден ден с предварително уточнена програма, която е излязла извън контрол.
Другото, което не разбирам е защо никой не се тревожи за източените сметки на пациентската организация?
Всъщност, имам отговор - защото хлябът и зрелищата винаги са с приоритет.
Къде е здравният министър и защо никой не се интересува от неговото становище, от дистанцирането му от задържания, от оставката му?
Аз също смятам, че всичко ще се окаже постановка за политически игри на друго ниво.

# 3 348
Много лично приемате когато ви напишат, че сами се филмирате и повече от написаното са ваши страхове, но далеч от реалността.
И това е битов инцидент като "бития" шеф в Русе, но някой държи да има филм след филм.
А мамите с луд ентусиазъм развиват теории, че чакат и Слави да махне Бачев. Sunglasses 

Защо? Големи момчета, решили да си поиграят. Преди мен са изложили силно разминаващите се факти.

# 3 349
  • софия
За другите неща не съм се задълбочавала, но и на мен от самото начало ми е странно, че се е случило преди месец, сега ги арестуват, а още тогава момчето е намерено с полиция.

# 3 350
Нищо не ми е странно. Разследването отнема време, преди да ги арестуват може би. Не съм полицай, не знам.

Добре, че дрогираният младеж не се е пребил, скачайки. От петия на четвъртия етаж - вероятно долната тераса е леко издадена спрямо горната. Насилие, пистолет и дрогиране - никой човек не очаква това от купон след заведение.

# 3 351
  • софия
Те затова първо арестуваха Коцев и после разследват. Тук е обратното.

# 3 352
Ми нека се филмирам, но преподавател на деца, който участва в оргии за възрастни включващи наркотици, насилие и оръжие, навсякъде по белия свят би бил отстранен от длъжност и без да е педофил. Явно и други се филмират като мен.

# 3 353
Не трябва да има примиримост където има насилие. Обществото никога не трябва да неглижира такива деяния. Без значение дали става въпрос за дете на 6 години или за възрастен на 60.

# 3 354
  • София
Изобщо не виждам какво ви е странно в историята. Едни е да те поканят на пргия да правиш секс по желание, други е това, в което се е превърнал "купона".
Айде понеже е гей момчето, да го обвиним? Гейовете и те като жените явно, сами са си виновни.

# 3 355
  • Пловдив
Жан Клон ван Дам...на 65! На времето ми беше любимец Blush
Скрит текст:

# 3 356
Изобщо не виждам какво ви е странно в историята. Едни е да те поканят на пргия да правиш секс по желание, други е това, в което се е превърнал "купона".
Айде понеже е гей момчето, да го обвиним? Гейовете и те като жените явно, сами са си виновни.
Недей да правиш внушения! Никой не е казал това, което ти пишеш.
Задаваме си въпроси дали баш това се е случило, защото малко историята е съшита с бели конци.

# 3 357
Кои са белите конци? Момчето се е оплакало от насилие, било е заплашено с пистолет - намерен е пистолета. Насила са го дрогирали.  Намерена е и дрога. Ако е било доброволно всичко, щял е да си спи и той спокойно, а не да скача по терасите. Никаква вина няма.

# 3 358
  • софия
Кой е написал това, което пишеш? Кой обвинява момчето и в какво?
Явно нещо пропускам.

На мен ми е странно, че се е случило преди месец, момчето е намерено е с полиция, но има арест след месец и сега се разбира за случая. Чудя се защо. Какви са тия глупости, които пишете?

# 3 359
  • София
Кои са белите конци, това питам, кое ви е странно в историята?
Един месец разследване за нашите органи е направо хипер космическа скорост, хора Simple Smile Това не е кримка по Нетфликс.

Общи условия

Активация на акаунт