Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 423
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 450
Смарт пръстен

# 3 451
  • Пловдив
Парис Хилтън като младата Бритни...
https://www.facebook.com/share/r/1CjNZ2H8SR/

# 3 452
Дейвид Бекъм пие шотове текила и готви, Виктория го пита дали иска помощ, а той отговаря "От кого?". В друг клип тя се просълзява, че не знае да прави сандвич със сирене. Той има и зеленчукова градина, с 4 деца, един сандвич не е научила.

# 3 453
Само аз ли не харесвам, ама изобщо Сидни Суини и се чудя кой изобщо я намира за секси. В тялото нищо особено, един хубав естествен бюст, който с годините ще поувисне и това е. Лицето абсолютно посредствено с много тъп за мен овчи поглед. Имаше снимка по напред с нея и Аманда Сайфред, която изглежда много по-свежа и чаровна, а е с 10 години по-голяма.

Скрит текст:
Тя е актриса, не фотомодел. А като актриса е страхотна. Харесва ми и как изглежда, защото е разпознаваема и автентична. Нито лицето си е дялкала, нито устните си е пълнила и нито гърдите си е помпала.

# 3 454
На 50 трябва да си много смотана един сандвич да не можеш да направиш, а имаш няколко деца. А и без деца да си. Прави се на интересна, но е малко смешна, защото след като свършат годините с -найси накрая светът спира да се върти около теб.

Популярни лица, които не могат да готвят:
Бионсе : Певицата призна, че не готви много и че винаги, когато е опитвала, често е правила бъркотия.
Приянка Чопра Джонас : Чопра, която се самоописва като гурме, заявява, че „не е полезна в кухнята“ и е „сплашена от това“. Споменава, че баща ѝ я е обезкуражавал да готви, за да се противопостави на половите стереотипи.
София Вергара : Звездатаот „Модерно семейство“каза: „Не [знам как да готвя]... Хубавото е, че сега имам пари, за да мога да платя на някого да готви“.
Джейда Пинкет Смит : Тя призна предShape, че „изобщо не може да готви“.
Ева Мендес : Мендес сподели, че не може да готви, въпреки че разкри, че съпругът ѝ, Райън Гослинг, е „невероятен“ в кухнята.
Анджелина Джоли : Актрисата веднъж призна, че не може да приготви дори едно просто ястие със спагети и е трябвало да помоли готвача си да я научи на основите.
Парис Хилтън : Тя е част от тенденцията известни личности да водят кулинарни предавания, въпреки че не са квалифицирани готвачи, което подчертава липсата ѝ на формални кулинарни умения.
Лудакрис : Рапърът участва и в шоу, наречено„Луда не може да готви“, където се затрудняваше с основни кухненски задачи.
Селена Гомез : Нейното шоу„Селена + готвач“също се фокусира върху това как се учи да готви от професионални готвачи.

# 3 455
За кой Андрей става въпрос, какво клипче?

Постоянно ми се пуска някаква реклама с Иван и Андрей на BULGARBIOTIC®  в ютуб.
Егати падението, 25 години в ефир и накрая да рекламираш нескопосоано в тубата...

# 3 456
Андрей Арнаудов в неделя в панела на "Пееш или лъжеш" беше с пръстен.

# 3 457
Емилия Лозанова екс Бачорска и тя била на снощния търг.
Скрит текст:
Кой е новият ѝ мъж знае ли се?

# 3 458
Тя ми е по-симпатична от Танаска.

# 3 459
Виктор Николаев както всяка делнична сутрин представя любопитна информация и клипчета, и прави следния коментар минавайки от един факт към друг :
" ... Прасе показахме, тиква сега ще покажем... Вървят си заедно обикновено... "
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 3 460
  • София
Арнолд Шварценегер
Скрит текст:
Синди Кроуфорд
Скрит текст:
Бийбърови на мач
Скрит текст:
Джоди Фостър
Скрит текст:
Лейтън Мийстър
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Ан Хатауей
Скрит текст:
Иман
Скрит текст:
Вера Уанг
Скрит текст:
Катрин Нютън
Скрит текст:

# 3 461
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Виктор Николаев както всяка делнична сутрин представя любопитна информация и клипчета, и прави следния коментар минавайки от един факт към друг :
" ... Прасе показахме, тиква сега ще покажем... Вървят си заедно обикновено... "
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Смел е...

# 3 462
  • Sofia
Не знам дали коментирахте, съпругата на Шон Бийн, която обсъждахме в началото на темата, се бори с рак, в момента е в ремисия. Преди няколко години е пускала снимки от болничната стая и е разказала за битката си с рака.

# 3 463
  • София
Джеф Безос искал Сидни Суини да играе момичето на Бонд в предстоящия филм за Джеймс Бонд на Amazon MGM и Дени Вилньов. А на жена му каква роля ще даде?

Ким К.
Скрит текст:
Джулиана Маргулис
Скрит текст:
Питър Галахър
Скрит текст:
Бен Маккензи
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Колин Фарел
Скрит текст:
Шер и гадже
Скрит текст:

# 3 464
Това от “официалната” серия за Бонд ли ще е филм (последно с Даниъл Крейг) или нещо друго, отделно?

Общи условия

Активация на акаунт