Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 247
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 3 645
Естествено, че ще откажат. Човек трябва да има свои идеи и мечти, не някой да му налага своите и да го дарува за неговото съгласие.

# 3 646
И Стефан Цанев (преди години) е отказал награда от Министерството на културата. Има достойни, но не се акцентира на това, а на снимките под герба на Пеевски
Не знаех за Стефан Цанев. За него изобщо не се учудвам, достоен мъж. Знам наизуст поезията му.

# 3 647
Милен Русков ми стана съмнителен,когато в пътепис за Париж в българския Плейбой написа,че бирата Стела Артоа е "пикня". Въобще,целият му текст беше – уж хвали Париж,но го очерня пропагандно по комунистически.

На шест годинки Силви Вартан играла в "Под игото". Значи от малка си е патриотка. Yum

# 3 648
  • София
Дав Камерън и Дамяно били сгодени.
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Ана Курникова
Скрит текст:
Кат Греъм се е омъжила.
Скрит текст:

# 3 649
И "моят" Руши, който безумно харесвам и съм влюбена в него от дете...

Бях на Гетсби, където той играе.
Имах място на първи ред, което остана свободно докрая, защото си висях в задръстване преди Богров над час и не успях да стигна навреме за постановката.
Добре че се смилиха над мен и ме пуснаха да гледам постановката от балкона.
Моята приятелка си беше на първи ред до моя празен стол и каза, че буквално е усещала дъха му, защото е минавал покрай нея....
Какво се случва с него?
Той сам ли е или?
Руши, ако четеш бг мама, да знаеш, че на 17.10 трябваше да ми настъпиш дългия крак и да ми се извиняваш лично и дълго след постановката Joy

Леле, наистина си влюбена в него Sweat Smile, аз едва издържах постановката, играта на Руши в Гетсби е едно от най-големите разочарования в живота ми Smile.

# 3 650
Великите Бийтълс са отказвали да получат рицарско звание от Кралица Елизабет...
Рицарското звание не е същото като ордените. Не съм много запозната, ще ми е интересно някой, който е по-наясно, да обясни за различните ордени, може би в кралската тема е по-подходящо.
А за Бийтълс – четиримата получават Ордените на Британската империя през 1965 т., Джон Ленън връща своя няколко години по-късно.
Скрит текст:
Джон Ленън връща медала си през 1969 г. в знак на протест срещу участието на Великобритания в гражданската война между Нигерия и Биафра, както и заради несъгласието си с подкрепата на Англия за Съединените щати във войната във Виетнам. Ленън опакова медала в бял плик и го изпраща обратно до Бъкингамския дворец чрез шофьора си.

Заради същата тази война на САЩ във Виетнам, Мохамед Али влиза в затвора, защото отказва да се бие срещу виетнамците, както и отказва сделки с правителството, които му позволяват да продължи кариерата си без да е в армията, но да покаже подкрепа за войната.

Актьорът Килиан Мърфи и други ирландци пък държат ръката си в джоба, когато се среща с Кралското семейство - https://www.youtube.com/shorts/JftUaB0JnxA - символичен маниер от геноцида на Англия в Ирландия през 1920 и известния "картофен глад", където кралица Виктория има своята роля.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 10:17 от Linda*kiss

# 3 651
Ооох, Руши в Цветът на хамелеона, толкова талант, такъв образ, хем грозотия, хем чар отвсякъде

# 3 652
Венета започва нова аскеза от утре - един месец бе социални мрежи, затуй сега гледайти и завиждайти
Скрит текст:

# 3 653
  • Наблизо
И пак басейна.Отдавна не го бяхме виждали.

# 3 654
  • София
Halloween:

Зоуи Салдана със семейството си
Скрит текст:
Деми Ловато (това била Пут Ловато, измислена сестра близначка на Деми).
Скрит текст:
Меган Дъ Стелиън (Choso от Jujutsu Kaisen)
Скрит текст:
Парис Хилтън като Бритни
Скрит текст:
Ким Кардашиян, Крис Дженър и Норт Уест (Ким е създателя на  TikTok Джей Гуапо, а Норт и Крис са негови сътрудници Пинк Кардиган и Криси Джи).
Скрит текст:
Клоуи Бейли (Фокси Клеопатра от Остин Пауърс в "Goldmember").
Скрит текст:
Виктория Джъстис (облечена като кървава булка от нейния сингъл Love Zombie).
Скрит текст:
Елза Хоск като Принцеса Даяна
Скрит текст:
Тръмпови (нямат костюми)
Скрит текст:

# 3 655
  • софия
Венета започва нова аскеза от утре - един месец бе социални мрежи, затуй сега гледайти и завиждайти
Скрит текст:
Колко удобно съвпада аскезата с излагацията ѝ в ПО.
Една снимка на тета Венета на кроасан над басейн и си видял всички следващи снимки. Все едно гледам една и съща снимка вече години наред.

# 3 656
Джон Ленън връща медала си през 1969 г. в знак на протест срещу участието на Великобритания в гражданската война между Нигерия и Биафра, както и заради несъгласието си с подкрепата на Англия за Съединените щати във войната във Виетнам. Ленън опакова медала в бял плик и го изпраща обратно до Бъкингамския дворец чрез шофьора си.
Не е само срещу това – накрая добавя и че протестира срещу падането надолу в класациите на сингъла му Cold Turkey, от което протестът малко олеква. Ето писмото:
Скрит текст:
Такъв е бил, много противоречив. Не е бил светец, но не е бил и чудовище, както се опитват да го изкарат в последните години, главно в интернет, и представянето му в едната или в другата крайност би било едностранчиво.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 11:00 от Ditto.

# 3 657
Както си се знае, Ленън изоставя Синтия и Джулиън доста грубо и без средства. За да спечели някакви пари, тя продава писмата му на търг, като ги откупува… Пол Макартни, който й дава и парите, и й връща писмата. Според мен човек, който е зъл с близките си, но формално съпричастен с някаква кауза на десет хиляди километра от него, не е симпатичен.

# 3 658
Не е само срещу това – накрая добавя и че протестира срещу падането надолу в класациите на сингъла му Cold Turkey, от което протестът малко олеква. Ето писмото:
Скрит текст:
Такъв е бил, много противоречив. Не е бил светец, но не е бил и чудовище, както се опитват да го изкарат в последните години, главно в интернет, и представянето му в едната или в другата крайност би било едностранчиво.
Малко британски хумор в изброяването накрая и на песента.
Както си се знае, Ленън изоставя Синтия и Джулиън доста грубо и без средства. За да спечели някакви пари, тя продава писмата му на търг, като ги откупува… Пол Макартни, който й дава и парите, и й връща писмата. Според мен човек, който е зъл с близките си, но формално съпричастен с някаква кауза на десет хиляди километра от него, не е симпатичен.
Казва се, че е имала издръжка, а детето е имало фонд.
От друга страна, Синтия се е женила и развеждала 4 пъти. Май се е уреждала всеки следващ път. Да продадеш писма, за да се издържаш.... работа нямало ли е или алчността е била вповече? Отношенията на двама възрастни са си личен живот. Но позициите на популярни хора по обществени и хуманитарни въпроси имат своето влияние.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 11:24 от Linda*kiss

# 3 659
Стефан Цанев е  хамелион ,който грандиозно оцелява и е на гребена  на вълната през всички режими  ... от любим писач на соц-а стигна дотам да откаже награда защото другия награден бил от държавна сигурност и бурните аплодисменти не закъсняха ...

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 17:39 от No_frame bitch

Общи условия

Активация на акаунт