Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 49 841
  • 734
  •   12
Отговори
# 675
  • Елхово
И нашите шоколади дойдоха-Европът!

# 676
  • Под Слънцето
Интересно- в Добрич на свекървата - с Европът. На село при мама (Провадийско) каза, че били Интерлогистика . А и в четвъртък проверявах и казаха, че са при тях- Интерлогистика. После ги няма... Заплетен казус, който се надявам да се разреши скоро.

# 677
Пътуване до Париж
Име

Телефон

Й. Стефанова

*****46123

Tedi !

# 678
Дойдоха шоколадите милка (гр.Монтана)

# 679
  • Велико Търново
И аз писах на П§Г за олуейз, но нямам отговор. Честно казано ми е странно че се бавят, тъй като наградата е пакет от техни продукти, т.е. не чакат нищо  някой да им доставя/ изработва.

# 680
Не е точно игра, а постоянна кампания - помагаме на природата и печелим различни точки/отстъпки Simple Smile https://ecopartners.bg/eco-point/

Аз още миналата година исках да участвам, но с градския транспорт не мога да нося торбите.
Трябва с кола.
А и има работно време машината. Преди беше мисля само в четвъртък от 11 до 13.

# 681
Втори мини хладилник от КК! Това сигурно, защото реших все пак да си оставя първия, казах си, щом го целя толкова, значи си е за мен!
Директно ще го заявя на името на една приятелка, че тя разнася разни лекарства в колата на път.
Няма да забогатея с 50-100 лева, а тя ще се зарадва!

# 682
  • При децата ми
Втори мини хладилник от КК! Това сигурно, защото реших все пак да си оставя първия, казах си, щом го целя толкова, значи си е за мен!
Директно ще го заявя на името на една приятелка, че тя разнася разни лекарства в колата на път.

Еvhen, много хубав жест! Браво! Flowers Four Leaf Clover Мини хладилника го искам много и играя за него винаги, когато е наличен или сега, както е от колелото на "Кока-Кола".

# 683
  • София

Поздравление за жеста! На един профил ли го спечелихте или на различни. До тук имам 147 участия на това колело и още 17 на Капи колелото, нищичко не се пада. В предишната с Фешън дейс също нищо не се падна, вече се чудя да не ми е "дефектен" профила 💀
Видях и новата награда в приложението, имам чувството, че направо е подигравка това, 1 награда на 10к човека 😤 Дори рекламните си материали ги дават по 1 на 2000 човека... дори нямам коментар.
Иначе с нищо не мога да се похваля, за съжаление. Надявам се на Нестле и Киндер. 🤞🏻 Ще се включа в Бондюел със сигурност.

# 684
На различни профили са двете хладилничета.

# 685
  • Велико Търново
без да ме питате, да си кажа. Мини хладилника е много непрактична и лишена от функционалност награда. Реално събира няколко кенчета, но пък заема място като за два стека с кенчета.
Охлажда сравнително бързо, но и бързо трябва да се борави с вратата му, защото студеният въздух излиза за секинди.
Може би наистина, най-удачно би било да се ползва за лекарства или транспортиране на някакви малки хранителни неща на по-дълги разстояния.

# 686
skk007, благодаря, че сподели. Тази тема е полезна и заради такива мнения, а не само да разискваме срокове и проблеми. Реално е хубаво, когато подаръкът е функционален.

# 687
  • София
Аз също не го намирам за особено полезна награда. Играя от началото и нищо не съм спечелила, няма да го върна и ако случайно го спечеля.. но от трите неща, той е най-нефункционален. Къде ще си го сложиш? В спалнята? На ток е предполагам, в колата в запалката ли се включва?

# 688
Аз го разгледах, има два режима, охлаждане и затопляне, става и за бебешка храна да затоплиш. Работи на 220 и на колкото там беше в запалката на колата, май 12 волта.
Веднага се сетих, че става за пренасяне на лекарства и по-нататък щях да водя преговори с фемилито, те сега казаха, че го искат, да го подаря. Но ето, че с положителни мисли дойде още един при мен.

# 689
Аз имам такъв мини хладилник, не е на кк, купуван е от DM. Стои в спалнята и го ползвам за лекарства и козметика. Смятам че това е предназначението му по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт