Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 49 598
  • 730
  •   25
Отговори
# 720
Само по веднъж на ден ли може да се върти колелото на КК?Регистрирах един код, който не печели и от един час се опитвам да регистрирам друг, но ми изписва “Възникна неочаквана грешка”.

# 721
Честито на всички късметлии днес!
Успявате ли да влезете в страницата на играта на Киндер? Дава ми греша 404, което е странно предвид, че срокът не е изтекъл, а трябва и награди после да теглят.

# 722
Ако някой пазарува или е пазарувал от Спорт депо 2 продукта Адидас- от 01.10 до 22.10 с регистрация на КБ играе за електрическо колело или Айфон.

# 723
  • при късмета
Около 18ч. ми се обадиха от Фереро, с бонбони съм. Не разбрах точките ще се приспадат ли от следващи тегления или ще продължава натрупването. Питах когато ми се обадиха, защото в правилата не е ясно, не можа да ми отговори момичето. В профила си стоят и никъде не е отбелязана наградата

Като казахте Спорт депо, в Люлин магазина се премести и до 29.10 има акция 2=3. Продуктите трябва да не са на промоция. Новия магазин е на метростанция Люлин, в една от новите сгради, отвън обаче пише "Спорт 2000", но са си Спорт депо. Мисля, че тази акция е само за този обект

# 724
  • моята мила родна страна
Честито на всички късметлии днес!
Успявате ли да влезете в страницата на играта на Киндер? Дава ми греша 404, което е странно предвид, че срокът не е изтекъл, а трябва и награди после да теглят.
Аз влизах преди малко безпроблемно, да си отворя въпрос от раницата, че ми одобриха днес последната бележка.

# 725
И в Монтана пристигнаха шоколадите на Милка.

# 726
Ма ко, няма да се приспадат точки заради спечелена пирамида.
Просто трябва да си имаш всички нужни точки за съответната награда. Ако имаш за голяма, играеш и за нея.

И аз си чакам още шоколада Милка, София.

# 727
  • гр. Кюстендил
Идвам да се оплача от този Джак.. за предстоящо събиране с приятелка взехме по 2 броя всяка и на отделни бележки и регистрирахме в различни дни и часове, но уви - няма награда :/ Много тегави ще се окажат тези..

Иначе чакам от играта на Лили и Always продуктов пакет, ама кога ли ще дойде.. и шоколадите. Другаде късмета изобщо не иска да ме сполети.

# 728
На коя страница са активните игри?

# 729
  • Варна
Родителите ми днес са получили шоколадите Милка. Това за Ловеч.

Сега получих съобщение от Спиди за пратка от ДМ. Та утре трябва да получа комплекта с лимитирани продукти от играта им за 30 години Балеа, в която съм резервен печеливш. Тази седмица чакам и ваучера за 50 лв. от Памперс за Кауфланд.

Чакам още есенния брой на списанието, за което спечелих едногодишен абонамент (идея си нямам въобще ще получа ли от там нещо), от А1, шоколадите Милка, спалния комплект от Юск да кажат кога да отида да го взема. Май е това.

А тези дни регистрирах една бележка в играта на Пуфис и Кауфланд.

# 730
Около 18ч. ми се обадиха от Фереро, с бонбони съм. Не разбрах точките ще се приспадат ли от следващи тегления или ще продължава натрупването. Питах когато ми се обадиха, защото в правилата не е ясно, не можа да ми отговори момичето. В профила си стоят и никъде не е отбелязана наградата

Като казахте Спорт депо, в Люлин магазина се премести и до 29.10 има акция 2=3. Продуктите трябва да не са на промоция. Новия магазин е на метростанция Люлин, в една от новите сгради, отвън обаче пише "Спорт 2000", но са си Спорт депо. Мисля, че тази акция е само за този обект
Мисля, че акцията на спорт депо е за всички магазини за не намалени продукти. Поне във Варна е така, в събота купувах маратонки и имаше такива етикети.
За Варна някой получил ли си е шоколадите на Милка? Аз едно нещо ще спечеля за 2-3 месеца и остава да не го получа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт