Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 50 917
  • 747
  •   41
Отговори
# 705
Моят Оптигрил дойде .....не е спечелен както исках ,но си го купих със спечелен ваучер и награди от толк панела ...та го броя награда ....
Ще се включа в играта на Крина ..искам и мулткукър ..

# 706
И аз имам имейл за ваучер за Кауфланд за 50 лв. от Old Spice.

# 707
И мен ме посети "оня с коня" 😅. Печеля ваучер!
Звъннаха ми и от София мел, да попитат за ЕГН , относно декларирането на наградата.

# 708
При мен е валеж от награди- след тостера, съм с ваучер от пантен и олд спейс . И на мен ми звъннаха от София мел за ЕГН Simple Smile
Чакам орал Би и Леголенд 🤪

# 709
  • Б
И аз с ваучер на Олд Спайс . Имам две мечета вкъщи на Теди  вкъщи, племенничките ми имали и сега остават свободни . 

# 710
  • Пловдив
И аз с ваучер на Олд Спайс . Имам две мечета вкъщи на Теди  вкъщи, племенничките ми имали и сега остават свободни . 
Само за статистиката,,,ще ми е интересно да знам колко ще те налазят със спешна нужда или неудържимо желание за мече Теди:grinning:

# 711
Юху, аз с ваучер за очила от Pantene и Kaufland 😀

# 712
Не видях някой да се похвали с награда от Фереро Роше. Какво стана с тяхното теглене? Има ли печеливши?

# 713
Не видях някой да се похвали с награда от Фереро Роше. Какво стана с тяхното теглене? Има ли печеливши?

Малко по-нагоре някой се похвали и тъкмо щях да питам дали се обаждат(според общите условия) или пращат мейли.

И аз се надявам на една пирамидка. Това са ми любимите бонбони.

# 714
  • Стара Загора
Честито на всички с ваучерите Grinning
Имам имейл от Декатлон(знам , че в темата има хора с малки деца) момчетата  биха се зарадвали на оригинална топка. Искат 1000т. в приложението ако имате(или в профила си).

# 715
Изтеглени са късметлиите, които печелят награди от Dragon Superfoods!

Голям пакет с продукти на бранда печели: Adoralova

Малък сет с продукти на бранда печелят: hala_penka, lite16 и Stoyanova.A

Честито!

# 716
Кой магазин си избрала като любим, защото на мен не ми излиза с моя .

Имам имейл от Декатлон(знам , че в темата има хора с малки деца) момчетата  биха се зарадвали на оригинална топка. Искат 1000т. в приложението ако имате(или в профила си).

# 717
  • Стара Загора
Магазина е в Стара Загора , но това няма отношение. Национална кампания си е. Ето линк :

https://www.decathlon.bg/content/124-loyalna-programa-decathlon? … Lucky_Draw_Oct_25

Кой магазин си избрала като любим, защото на мен не ми излиза с моя .

# 718
  • Варна
Игра на захар Пасифлора от днес. https://promo.passiflora.bg/

# 719
  • моята мила родна страна
Аз да помрънкам малко, че този месец от никъде нищо. Sad мрън, мрън...
Иначе от миналия чакам шоколадите Милка и А1, днес си взех тостера на Капи от Еконт.

Честито на всички спечелили!

Общи условия

Активация на акаунт