Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 50 011
  • 735
  •   13
Отговори
# 690
  • Варна
И аз с тостер Капи. Бележката е от първата седмица.

# 691
Практични, непрактични - някой полудяват за един минихладилник! Но то си е до човека и до приоритети! За мен също не са функионални и практични!

# 692
Някой получил ли е вече скейтборда от играта на Монстър?

# 693
На 24.09 са ми изпратили имейл ,  пише 30 календарни дни за доставка .

Някой получил ли е вече скейтборда от играта на Монстър?

# 694
Аз го спечелих преди 4г и го подарих на една приятелка, която сега го ползва за храната на детенцето си на 2 г. Всеки си преценява за какво и дали да играе но моето впечатление лично е че една вещ дори безполезна към дадения момент може да ти е полезна на по-късен етап и трябва да решиш искаш ли я и имаш ли къде да я съхраняваш.

За да не е спам - целнах видас към 2, пак ще пробвам че ми се иска поилката за котето да спечеля

Практични, непрактични - някой полудяват за един минихладилник! Но то си е до човека и до приоритети! За мен също не са функионални и практични!

# 695
Вече и аз мога да се похваля с две получени награди,Фотоапарата от Теди и ваучер на стойност 20 лв. от Devin BUBLZ

# 696
Благодаря за споделеното на бондюел. Честно казано омръзна ми от вафли, шоколад и бонбони. И аз чакам шоколад от Милка, но не се вълнувам кога и с кой куриер ще дойде. Четох условията на Крина. Наградите ще се пращат по празниците, като знам тогава каква е лудница и как се губят пратки...

# 697
С ваучер съм от Pantene и Head&Shoulders в Kaufland.  Пращат имейли.

# 698
  • При децата ми
"Милка" са доставили шоколадите днес.

# 699
След голямата суша най-после и аз с ваучер от Old spice

# 700
  • ЛОВЕЧ
Аз съм с пирамида от Фереро

# 701
  • Велико Търново
И аз със сушата и ваучер за 50 лв.

# 702
И аз със сушата и ваучер за 50 лв.
И аз 😀 Първа награда за месеца

# 703
  • Велико Търново
и аз съм с ваучер от олд спайс. Зарадвах се и се ядосах на тъпата си алчност- исках пс5... разбира се, как да не го искам и да си реша един от големите коледни подаръци. Сега ще си купя нещо за мен си - глезотийка някаква Simple Smile

# 704
Юхуу и аз с ваучер от Old Spice! Smile
Tози с коня щедро  е минал през форума Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт