Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 8 291
  • 124
  •   28
Отговори
# 30
  • София
Здравейте и от мен. Изпращам септември като най-силният ми месец от началото на годината, доволна съм.
Ще се включа във Фереро, ММ има годишнина, а това са му любимите бонбони. Други интересни игри поне засега няма за мен. Поне няколко месеца няма да участвам в игри за прах за пране, омекотители, части за зъби и тн, че достатъчно имам Blush

# 31
Благодаря за труда, който полагате, за да съществува темата !
Желая на всички, това, което е ваше, да дойде в идния месец, за да ви донесе още повече усмивки !! Flowers Four Leaf Clover

За да не е спам, днес очакваме печеливши тук : https://edl-bulgaria.eu/

# 32
Здравейте,  вчера пих Капи в едно заведение,  нямаше код никъде , ако някой има излишни , бих разменила с колата , за да  участвам поне веднъж. 😞

# 33
  • Русе
Благодаря за прекрасната тема! Нека е пълна със здраве и награди! Ще се включа в играта на Фереро, не знам дали ще стигна баш до голяма награда, бая точки са, но за по- малка ще участвам.

# 34
  • Пловдив
Организаторите ще се свържат с печелившите участници по електронна поща или по телефон в периода 2 до 10 октомври 2025 г.

# 35
Организаторите ще се свържат с печелившите участници по електронна поща или по телефон в периода 2 до 10 октомври 2025 г.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 1 октомври 2025 г. и верните отговори ще бъдат обявени на интернет страницата https://edl-bulgaria.eu на 1 октомври 2025 г. в 12:00 ч. и на фейсбук страниците на участващите организации. Simple Smile

# 36
Благодаря за новата тема. Успешен месец и много награди! Всеки да получи това, за което мечтае. Чакам само раницата Киндер и тегленето ос играта на Маги, участвам и в Престиж.

# 37
Благодаря и аз за новата тема. Многоооо награди през октомври!

Някой да има проблем с сайта на КК ? От вчера се опитвам да влезна и само ми върти processing .. от 2 устройства пробвам и на 2те е така.

# 38
Благодаря за темата! Септември изпращам с 0 награди.
Очаквам игри с еърфраери и ваучери.
Има такава игра на Пепси и Миринда
Благодаря. Късно я видях, то май няма смисъл вече.

# 39
Благодаря за темата и успех и много късмет на всички през новия месец. Flowers Four Leaf Clover
Октомври е моя месец, защото съм Везничка и използвам и аз да си пожелая 5 награди за месеца. Да видим ще върши ли работа при мен този метод. Grinning
Тези дни се засилих в Инстаграм ама нищо. Днес ще се включа в Пуфис и Лидл, че моята девойка май направи някаква реакция от памперсите, които използваме в момента и реших да сменя, за да видя дали е от тях.

# 40
  • Пазарджик
Благодаря. Късно я видях, то май няма смисъл вече.
Играта е до 05.10 все още има време да участвате.

# 41
  • Пловдив
Приключих месеца с 6 награди от пожелани 5,за новия си пожелавам 10! Късмет на всички!
П.п търся безжични слушалки,да купя или за размяна ако някой има🍀

# 42
Да си пожелая и аз поне 5 награди за октомври. Септември съм с пакет Always, който още не е дошъл и от А1, ако пратят нещо.

# 43
Играта на Швепс с чашите я има в Кауфланд, но освен чаши като награди има и кубчета за лед, детето ги видя и естествено играхме, но ....
На Капи явно няма да играя, защото при нас не намерих с код, но и куфари май не искам, искам ваучери Simple Smile
Чакам тостери утре, мисля че вече трябва да е мой ред Simple Smile Simple Smile Simple Smile Flowers Four Leaf Clover
Благодаря на мацките за помощта - нека добрините ви се превърнат в късмет за желани награди Gift HeartFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 44
  • Велико Търново
Пожелавам късметлийски месец на всички! Нека всеки вижда името си сред списъците които иска Simple Smile
Чакам да получа кошница от П§Г от играта им на оууейз, иначе ще играя в либрес. Супер награди, а предишни пъти  съм печелила някакви работи от тях, т.е. имам вяра че наистина си раздават наградите, дано да е така.

Общи условия

Активация на акаунт