Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 44 854
  • 639
  •   4
Отговори
# 570
  • Сф
В либрес качих оня ден. От телефона на мм. От моя не успях. Изчистих бисквитки и подобни ще видим следващата бележка. И изписва нещо, да. Мисля че беше- честито ,вече участваш в жребия бла бла.

# 571
  • Варна
Успявате ли да се регистрирате в играта на Либрес? Аз попълвам всички задължителни полета, отбелязани със звездички, качвам снимка на касовата бележка, натискам бутона за регистрация, той посивява и дотам. Нямам известие на екрана дали е приета регистрацията. Попълнените данни на всички полета си стоят на екрана. След известно време полето reCaptca се деактивира и иска ново потвърждение, по бутона за регистрация не е активен. Да отбележа, че не съм сложила отметки в последните две полета долу, за даване на съгласие за обработка на личните данни с цел персонализиран маркетинг /нямат звездички/.

Аз успях, но мисля, че на всичко сложих отметка. Изписа ми успешна регистрация или нещо такова.

# 572
Ще имам одеяло от играта на Star Channel ☺️ по принцип исках роботчето от другия Star, но малка радост пак е радост 🤷😃

# 573
Ще имам одеяло от играта на Star Channel ☺️ по принцип исках роботчето от другия Star, но малка радост пак е радост 🤷😃

Честито!
Може ли да попитам обявени ли са някъде печелившите?

# 574
Извинете, кое беше номерът на касовата бележка на Била?
В края на бележката 4 цифри в ляво. Вчера и аз търсих номера и се оказа, че е на втората бележка с двата кода за любим продукт, която излиза автоматично с първата.
На реда с 4-цифрения номер е датата, часа и броя на закупените артикули.

# 575
  • Washington,USA
Всички ще получат шоколадите не се притеснявайте. Писаха ми Simple Smile

# 576
Може ли линк към публикацията. Благодаря!

Вижте си папка Спам , само не разбрах , ще изпратят на всеки да тества течния сапун или ще играем за томбола.

# 577
Аз писах на всички мейли на PG с въпрос в какъв срок да очакваме наградите от lidl и always и никой не ми отговори. 🤣

# 578
Има ли игра на солети хрус хрус? Днес по радио Енджой чух само купи за 3 лв. и спечели и повече информация на страницата ни. Обаче коя страница?!

# 579
# 580
# 581
В края на бележката 4 цифри в ляво. Вчера и аз търсих номера и се оказа, че е на втората бележка с двата кода за любим продукт, която излиза автоматично с първата.
Добре, де, аз ли съм патка, или не го виждам?!

# 582
  • София
От Загорка ретро свързаха ли се някой от вас. ММ е с колонка, но все още няма позвъняване или имейл.

# 583
  • Велико Търново
Добре, де, аз ли съм патка, или не го виждам?!

Някъде където ви е пръста. Срещу датата. Дву-, три-, четирицифрен номер.

# 584
От Загорка ретро свързаха ли се някой от вас. ММ е с колонка, но все още няма позвъняване или имейл.
Аз съм със часовник, но и с мен никой все още не се е свързал.В понеделник, ако не са звъннали аз ще им звънна.

Общи условия

Активация на акаунт