Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 49 215
  • 732
  •   30
Отговори
# 660
Участвах в кръводаряване и от болницата ми дадоха квитанция за 8 лева покупка в квартално магазинче ( до болницата е, явно имат договор). Тъй като на първата страница не открих игрите, отделно много от тях са свързани с конкретни магазини като Кауфланд и Лидл да се пазарува за промоцията от тях, има ли някаква игра, чиито продукти се намират в обикновен магазин и е актуална - кафе, чай, нещо сладко?

Милка, орео, киндер, вафли престиж

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 11:19 от Sweet_Dreams19

# 661
Скрит текст:
Седма награда за октомври
Скрит текст:
Честито! Вие сте победител в промоцията  „ПРИКАЧИ/ИЗТРИЙ И ИГРАЙ ЗА CAPPY НАГРАДИ 2025”
Наградата, която печелите от томболата, организирана от
”Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД,
е Тостер Cappy, който препича филийки с логото на Cappy.
Моля в срок от 20 календарни дни да ни изпратите Вашите данни за доставка:

Честити награди на всички!
Само да попитам за Cappy това за коя седмица сте играли? За да знам дали да се надявам.

# 662
В повечето малки магазини не се изписва името на продукта та вероятно ще е напразно закупено нещото.
На мен наскоро мъжа ми носи гордо една бележка купил милка за играта..ама на бележката пише продукти и цена и толкова.
Вече и игрите в инстаграм не се печели има няколоко човека с по много профили и по цял ден се тагват.Не мога да разбера как може всеки ден от ранна сутрин до след полунощ да следиш няколкото игри и да тагваш непрекъснато.Тия хора друг живот нямат ли ,семейство,работа и струва ли си спечеленото нещо цял отделен ден.

# 663
  • София
На Киндер къде гледаме дали сме натрупали сума за по-големите награди? Защото виждам само точки в седмиците, които съм участвала.

# 664
Здравейте, има ли някой спечелил от последните 2 игри на Нестле. Знам, че публикуват печелившите до 22 и 27.10, но обикновено десетина дни преди това пращат мейли на печелившите и искам да знам дали мога още да се надявам на награда.

# 665
  • При децата ми
Alex99, точно линка, който си дала го няма на плаката.
Там си е, във втора точка. Hug

Честито на всички за страхотните награди и късметлийска да е седмицата! Flowers Four Leaf Clover

Ох, да. Сега видях и аз! Simple Smile Гледах долу малките букви и изобщо не съм видяла, че го пише с големи букви.

# 666
Привет, аз също съм с тостер от Капи! Бележката е от първата седмица( тогава имам 4 участия)
Чакам и аз нестле ( нескафе), алвина и проптър.
Както обикновеното играя навсякъде с по няколко бележки. Престиж и милка, орео не чак толкова, че сме се затрупали.

# 667
  • Б
Престиж кога раздават награди?  Имам спечелена от м. септември и още не са се обадили. Сега както съм си вкъщи и звъннат , дала съм друг адрес за доставка.

# 668
  • София
На Киндер къде гледаме дали сме натрупали сума за по-големите награди? Защото виждам само точки в седмиците, които съм участвала.

Не са ли това?

-      Таблет „Samsung”, Galaxy Tab A9+ (5G, 11”)  (Средна награда)  на стойност 589.20 лв./ 301.25 евро – 30 броя;
В томболата за този вид награди участва всеки, който има поне 10 точки в профила (равностойни на поне 10 лева/5.11 евро, похарчени за Промоционални продукти, може от различни касови бележки).

-      Ваучери за лаптоп (Голяма награда)  на стойност  1500 лв. / 766.94 евро от Техномаркет – 3 броя.
В томболата за този вид награди участва всеки, който има поне 15 точки в профила (равностойни на поне 15 лева/ 7,67 евро, похарчени за Промоционални продукти, може от различни касови бележки).

# 669
  • София
Аа да, аз гледам някъде да пише лева...

Дойдоха шоколадите Милка. 💜🎉

# 670
Добре ми започва седмицата ,ваучер за Озон от Престиж.Току що получих sms и заявих наградата.

# 671
Аз продължавам да чакам always и lidl,  така и не получих отговор на мейла. Чакам си и милка и а1.

# 672
  • Под Слънцето
С кой куриер пристигат шоколадите от Милка?

# 673
Eвропът
С кой куриер пристигат шоколадите от Милка?

# 674
Аз продължавам да чакам always и lidl,  така и не получих отговор на мейла. Чакам си и милка и а1.
Аз също чакам продуктите на Проктър от играта на Always

Общи условия

Активация на акаунт