Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 65 473
  • 992
  •   48
Отговори
# 915
  • Варна
Направи рекламация чрез приложението на Еконт , аз направих и ми върнаха рекламация - 10 лв. Точно за ваучера от Памперс.
И аз си получих преди малко шоколадите от Милка. Куриерът и на мъжа ми донесе, като преди това звъннал и на него.

Втори ден чакам ваучера от Памперс...

Получих го преди малко.

# 916
Цикля си аз днес и нещо ме побутна да се отворя мейла. Какво да видя - награда от Памперс- фотосесия. Дори не съм забелязала, че има две тегления таза игра и едното е октомври, а другото след края на програмата - ноември. Та "ке се сликаме",  както казва един колега македонец 😁. Поне си избих инвестицията в папмерси на беба за последните месеци. Юхууу🎊🥳

# 917
Регистрирах касова бележка за Киндер вчера в 18 ч. Дали ще бъде одобрена?

# 918
Да, всички до полунощ участват.

# 919
  • Nesebar
Току що ми се обадиха от фереро печеля бонбони

# 920
  • Телиш/Плевен
И аз получих такова обаждане преди минути, много ме зарадваха! Heart Eyes

# 921
Мисля, че за вчера да, но вече не е активна .

# 922
Мисля, че не

Ако пишеше до 23:59 на 14 - да, но в случая важат. Това значи до снощи в 00:00 вкл.

# 923
И аз получих такова обаждане преди минути, много ме зарадваха! Heart Eyes
Честито!Това от втората седмица ли е?

# 924
  • Елхово
И моят син с обаждане от Фереро Heart Eyes

# 925
Имам мейл от Oral B ,за камера за моментни снимки

# 926
  • ЛОВЕЧ
Имам мейл от Oral B ,за камера за моментни снимки
Честито,аз  съм с куфар!

# 927
Разписвам се и аз с камера за моментни снимки от Oral B. Така се развълнувах като видях имейла -  помислих,че ще се ходи в Леголенд,но уви.Joy

# 928
От вода Велинград са изтеглили първия късметлия.

# 929
  • Варна
Цикля си аз днес и нещо ме побутна да се отворя мейла. Какво да видя - награда от Памперс- фотосесия. Дори не съм забелязала, че има две тегления таза игра и едното е октомври, а другото след края на програмата - ноември. Та "ке се сликаме",  както казва един колега македонец 😁. Поне си избих инвестицията в папмерси на беба за последните месеци. Юхууу🎊🥳

Къде и каква е била наградата, че ми стана любопитно? Честита награда!

Аз трябва да купувам памперси за новородено, трябва да видя къде какви бяха активните игри. Участвам в Пуфис на техния сайт в играта им с Лидл, но помня, че имаше и на Лили с Памперс май до края на месеца. Не ми се иска да купувам от бебешката борса, но ако нямат размер, какъвто ми трябва, ще взема от там.

Ферерото ще взема за почерпка. Ще купя и Нова Бразилия. Последните искам да похваля, защото им гледах сайта и имат страхотната инициатива #следвайогъня, в която се призовава в социалните мрежи да се показват реалността, а не снимки с филтри и тем подобни. Евала!

Тъкмо докато пиша, получих съобщение от Спиди,  че утре ще имам пратка. Пиши, че са храни, но според мен ще е комплектът на Floradix. От Смарт органик АД би трябвало да е тази награда.

Общи условия

Активация на акаунт