Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 107
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 155
Cry оууу така като Ви чета и чак губя надежда.
Май ще спра да наливам пари в тези покупки и ще спра да играя с пари. То нещо или са фалшиви бележки или сме се увеличили страшно много.
Ще чакам Куинс да видя какво ще предложат, но останалите организатори ме губят.
Ще пробвам иначе другия месец и аз да манифестирам брой награди и дано има ефект.

Честити награди на всички! Успех на останалите!

# 1 156
Аз съм авторката на въпросния пост със скандалната цена.
Както винаги се намери някой тарикат да изкоментира анонимно и да си предлага неговите тостери. Разбира се не липсваха и коментари за цената,но преди седмица когато в същата група същия тостер се продаде за 160 лева никой нищо не пожела да изкоментира.
Хайде живи и здрави!

наистина доста скандално😁не че се заяждам ама 120 лева никога не бих ви дала. Кое му е тарикатското 😆 по скоро на вашето 120 лева, а не на човека с 3 тостера на цената на вашия един

# 1 157
Като видях 600 раници в Киндер и си мислех,че няма да е трудно печеленето на раница.
Явно за пореден път в техни игри съм капо.
Има ли някой,който още да чака Милка шоколадите?
Почти свърши месецът,единствената ми награда е кутия за обяд от Кикоман.

# 1 158
  • София
За актуални игри днес видях в този сайт достата полезна информация, подредени са както тук сме свикнали.
https://www.spechelinagradi.com/p/blog-page_18.html?fbclid=IwY2x … VZKEy6ikRhM4cMlWg

# 1 159
Изтеглени са потребителите, които печелят Kombucha FUN!

🍍 Ферментирала комбуча с ананас печели: vesela_veli
🍋 Ферментирала комбуча с лимон печели: Кадиева...
🍑 Ферментирала комбуча с праскова печели: Бла бла бла
🍏 Ферментирала комбуча с ябълков оцет печели: Lili325

Честито!

# 1 160
Попадна ми случайно тази игра

# 1 161
  • оттам, откъдето започва България
Nusheto92, все още разнасят шоколадите. Simple Smile

# 1 162
  • При децата ми
Nusheto92, все още разнасят шоколадите. Simple Smile

Да, брат ми ги получи днес.

# 1 163
  • София
Като видях 600 раници в Киндер и си мислех,че няма да е трудно печеленето на раница.
Явно за пореден път в техни игри съм капо.
Има ли някой,който още да чака Милка шоколадите?
Почти свърши месецът,единствената ми награда е кутия за обяд от Кикоман.

Да, аз чакам Милка.

И да се похваля и аз с първа награда за месеца от пожелените 5 -> 2 билета за спектакъла "Аладин" в НДК (от ИГ). Много съм щастлива, мисля да заведа и децата, ако има възможност, разбира се, както споделихме заедно спечелената преди месец награда за Цирк Иванов. Simple Smile

Допълвам: имате ли някаква информация за тази игра - https://digitalscouts.bg/prizes. Записала съм си, че на 20-то число се тяглят големи награди (Големи награди - изтеглени на 20.08.2025 г., 20.10.2025 г. и 15.12.2025 г.) ? Някой няма ли да се похвали?

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 16:29 от _Reni_renI_

# 1 164
  • София
Днес получих две награди
от Спиди форумната малка награда
и шоколади Милка с Европът
София кв Надежда-6
Скрит текст:

Спечелете три книги до 10 ноември

# 1 165
Получих си шоколадите преди малко, чакам само А1. Някой да има мейл?

# 1 166
На колежките в центъра на гр.София донесоха Милка преди един час.
Да попитам някой има ли заявка в южните квартали на София (Красно село, Борово), който има да полчава Милка, защото аз още не съм ги получила.

# 1 167
На колежките в центъра на гр.София донесоха Милка преди един час.
Да попитам някой има ли заявка в южните квартали на София (Красно село, Борово), който има да полчава Милка, защото аз още не съм ги получила.
Аз съм в южните квартали и не съм ги получила. Много бройки са, все ще стигнат и до нас.

# 1 168
За актуални игри днес видях в този сайт достата полезна информация, подредени са както тук сме свикнали.
https://www.spechelinagradi.com/p/blog-page_18.html?fbclid=IwY2x … VZKEy6ikRhM4cMlWg

На страничката " Конкурси всякакви" ги има също, години наред от там правя справка.
И моите шоколади дойдоха днес.

# 1 169

Общи условия

Активация на акаунт