Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 133
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 320
Как регистрирате бележките от Капи.Постоянно ми дава възникна грешка и не я приема

# 1 321
Как регистрирате бележките от Капи.Постоянно ми дава възникна грешка и не я приема
Капибеше до 24.10

# 1 322
И на 23 и 24 не можеше да се регистрира в Капи...

# 1 323
Аз вчера успях да регистрирам бележка в Капи. През Chrome не ми я приемаше и само се въртеше кръгчето, през Opera я прие от раз.

# 1 324
И на 23 и 24 не можеше да се регистрира в Капи...
Вчера регистрирах без никакво затруднение 2 бележки през Гугъл хром на лаптопа.

# 1 325
  • оттам, откъдето започва България
Относно играта на Leibniz, така и не разбрах кои са участващите в кампанията обекти.
В общите условия пише: "4.1.1. В периода на Кампанията да закупи продукт с марка Leibniz от участващите в кампанията обекти." Thinking

# 1 326
Относно играта на Leibniz, така и не разбрах кои са участващите в кампанията обекти.
В общите условия пише: "4.1.1. В периода на Кампанията да закупи продукт с марка Leibniz от участващите в кампанията обекти." Thinking
Писах мейл на организатора с този въпрос, но нямам отговор.

# 1 327
Ще се радвам да споделиш, ако ти отговорят. Simple Smile

# 1 328
Нещо няма много игри, в които да искам да се включа. Само Нова Бразилия ме грабва, защото са ваучери и то хубави. Май това са най-желаните от всички награди, защото можем да си изберем ние за какво да са. Проктър и Хенкел да се стегнат. Нивеа вдигат летвата за топки, ми искаме ТВ, за баткото има от лани 🤣 сега малкия е на ред 🤣😁🍀🍀🍀

# 1 329
  • София
Аз купих от Кауфланд
Скрит текст:
където ги продават са участващите обекти

# 1 330
А аз имам въпрос относно наградите на Лайбниц - дигитални ваучери. Някой знае ли какво представляват /пише, че ги изпращат по имейл/ и как се използват?

# 1 331
В общите условия има препратка към ваучерите в т.5.1.-седмични награди.
Пише: Обектите, в които може да ги ползвате, можете да видите тук.

# 1 332
Да, това го прочетох, но не ми става ясно какво точно представляват и как се използват.

# 1 333
  • Плевен
Може ли линк към играта на Лайбниц?

# 1 334
https://leibniz.bg/

Общи условия

Активация на акаунт