Отговори
# 285
  • Варна
Продължавам с палците, Прити! Flowers Four Leaf Clover

Днес спах до 10:10 Simple Smile Вярно, че снощи си легнахме късно след участието, но чак толкова не очаквах.

Умряхме от студ на тая сцена, хора. Даже топлина от прожекторите не усетих. Fearful Като се скри слънцето, си беше истинска зима. Виждахме си дъха, докато пеем, а клавирите ми бяха вир-вода мокри от влагата.

Трини, где се губиш?

# 286
Тринки е калпазанка. Мята палци, ама не се разписва.
И други срамежливци има, заповядайте, слезте от балкона.

# 287
  • Somewhere in the World
Добро утро, момичета ❤
Приеха мама в Пирогов, но децата ми намериха контакт. Направо съм отвратена и омерзена. Дано никога не ви се налага да минете през това 🤗
Лошото е, че не успяват да поставят диагноза, но ще и вливат антибиотик и ще я чистят от успокоителни. Дискретно ме попитаха, дали е възможно да е приемала и други успокоителни… сега чакам да стане 12 да взема инфо, а мога да я видя в 16…
За мизерията няма да говоря- благодарна съм, че я приеха. Поне намерих къде да закарам днес одеалата, които мама е купувала за чеиз за мен и брат ми.
Връщам се да ви чета.
Благодаря Ви за подкрепата🤗

# 288
  • София
Прити, тя е в старческо дом, нали? Знам от първа ръка, че в хосписите и домовете им дават успокоителни, за да е спокоен персоналът и пациентите да не им развалят рахата. Дано поне ти кажат какво са й давали.

# 289
  • София
Прити, много, много ти съчувствам. Не би трябвало никой да се сблъсква с това.

# 290
Добро и от мен!
Заспала съм малко след полунощ, събудих се в 10.30, при това ММ продължи да спи след мен. 🙄 Това не се е случвало от… не знам колко години и аз, той е от ранобудните по принцип. Факт, че си легна поне час и нещо след мен, събрала му се е много умора, чак удари една дрямка привечер, но явно още има да наваксва.
Прити, провери в дома дали не са ѝ давали допълнително успокоителни. Не вярвам ако са да си признаят, но пък не пречи да пробваш. Мисля те през цялото време, да знаеш. И палците не съм ги пускала.
Марули, това със следенето на полетите… какво да ти кажа. Баща ми така беше следил някакъв наш полет, май от Крит беше, пък като кацнахме, ме пита защо сме имали престой в Атина. Такъв нямаше!!! Но той така и не повярва- на приложението така му излизало. ‘Оди обяснявай после.
Ще мятам зеленчуци за тиквена супа да се запичат, довечера- пелмени. И един ИП пълен с костен бульон ме чака да го “разлея”.
Продължава да духа силно при нас, поне дъждът спря.
Опъвам постелката след малко.

ПП. Обръщам внимание отново по възможност да минимизирате кръстосването на краката. 🤗

Хубава да е ви е неделята.

# 291
Прити, съжалявам, че минавате през това. Мисля ви и не пускам палците.

Тили, какво имаш предвид за кръстосването на краката?

Навън е много приятно и свежо. А аз имам работа и по ушите.
Ядосвам се разни дреболии, предизвестени. Поне покрай тях не ми остава време да се шашкам за другите неща.
Мъх нещо го мори безсъние в последно време, все по-начесто.

# 292
Аз съм задрямяла в 11 та до сега. Главата ми е компот.

Прити, това е кошмар.

# 293
Бърд, много е вредно.
И за кръст, и за вени, и за лимфопоток; като фактът, че е фактор за образуване на целулит е най- малкият проблем в случая.

# 294
Прити, прегръдка!
  Тилка, аз от географско любопитство да видя над къде прелита самолета.
   Готвя супа пиле, боб -навън,под навеса Слънце и приятно.Глемите са на около 40 от тях си, малките са нейде из Южна Италия, по разходки вече.

# 295
Бърд, много е вредно.
И за кръст, и за вени, и за лимфопоток, като фактът, че е фактор за образуване на целулит е най- малкият проблем в случая.
Аз много обичам със скръстени и свити крака, на стола така стоях със свити крака. Но в последните месеци не мога. От едната страна, където ми се появи венозен проблем, имам чувството, че буквално спирам кръвоток ли, лимфопоток ли, след минута ми става дискомфортно. От другата пък горе проклетницата заявява присъствието си по-отчетливо като си свия и кръстосам краката. Много неприятно, защото съм свикнала.

# 296
На мен ми беше изключително трудно да се отуча, някак до такава част подобен начин на седене беше част от мен.
Но откак миналата късна пролет в един сравнително прохладен си видях глезените "на кюнци", се заинатих. Комплексно- и от суета, и от здравословна гледна точка. Освен фактора отоци в глезените, изчезна и тежестта в стъпалата, един "връткав" не особено приятен дискомфорт в коленете, болките в кръста. Факт е, че правя и други неща, вече съвсем целенасочени в тези насоки, но това със сигурност спомага. Защото и преди съм ги правила въпросните неща, но ефектът не беше същият.

Марули, ясно. Но примера, който дадох е, че не винаги се проследява реалната траектория на полета. Grinning

# 297
Прити, много съжалявам, че минавате през това. Дано всичко е наред. Продължавам да стискам палци.

Потвърждавам за това да не се кръстосват краката. Съдов хирург изрично ми каза да не го правя. И факт - отока в единия глезен е значително по - малък откакто спрях.

# 298
  • Наблизо
Прити,прегръдка и от мен..Много съжалявам,че минавате през това.Дано всичко се развие най-добре за мама и й помогнат.

На мен никога не ми е било удобно да стоя със скръстени крака,но имам и аз проблеми с вените.

Оф добитъка май повръща кръв,ще се обадя на ветеринарите.Иначе е в добро общо състояние,яде пие,спи.Подозирам,че е защото се скъса да повръща (купих й котешка трева) и някъде по трасето е станала раничка.И отпадъците са добре и с нормална консистенция.Нали ми е детенце и тя..

# 299
Прити, прегръдка!

Сис, прати идеи за не супер-дупер елегантно облекло. Дънки, сака, кецки обичам. Високи токове, деколтета и къси рокли - ц.
Искам нещо хубаво кафяво. Да има и качулка, да е за 5-10 градуса, воданепромокаемо. И обувките,м него искам. И панталон, блузи, пуловери всичко. Пари имам, желание за нови дрехи имам, ама сили за пазар - не.
Веднага давам идеи.
Щом обичаш кафяво можеш да го комбинираш много красиво със синьо. Или бордо/бургунди с бежово и камел, сиво с жълто…. Много обичам широки панталони и жилетки. Поли харесвам, но не нося почти в офиса. Имам и няколко костюма с панталон и късо елече, които комбинирам с тениска или тънка блузка.
Онагледявам

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 14:32 от Princess Sissy

Общи условия

Активация на акаунт