Отговори
# 315
  • Мнения: 4 166
......
Понеделник- петък аз бил на обучениЙ. Ще се мятам на голямото Бу, та искат задължително АДР и отделно връткахме малко с DAF -овете, да си припомня тва, онова. Че аз от курса не съм се качвала на прицеп.. та да припомня някои врътки. Чакам още един, два документа и дигиталната карта да излязат, та да изляза и аз 🤣 На 16- ти са ми листовките за АДр- а и накрая на месеца с обучител ме качват първоначално като куфар да се уча 😆 Амбицирал съм се до три месеца да успея да се класирам и за титуляр, та сама да успявам да си правя курсовете... ......

13, голяма си!

# 316
  • USA
  • Мнения: 2 456
Прити, ужасно е това, през което минаваш, прегръдки Hug Flowers Four Leaf Clover
Сиси, много красиви комбинации Heart Eyes
Тринки, възхищавам се на смелостта ти Kissing Heart
Готвих един жълт зелен боб "по Тили", много вкусен стана, но някои бобчета бяха целите на влакна, много странно.
Днес имаше хора на плажа, опънали хавлии и се пекат. Дори няколко ентусиаста видях да се къпят, бррр.







# 317
  • Мнения: 11 775
Радвам се, че ти е харесал, Скай! Hug
Аз пък точно влизах да пиша, че за утре съм планирала пълнени чушки (с кайма, ако има значение) и ще се тествам да направя и сос "по Кло". Blush Ще докладвам какво е станало утре по това време.

# 318
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 415
Я ми припомнете, моля, рецептата за този сос. След малко подхващам чушките, каймата и оризът ме чакат на плота.

# 319
  • sf
  • Мнения: 11 786
Аз метнах във фурната пиле с картофи.
Моите пътешественици не ми отговарят. Предполагам, че БНД ще иде в последния момент на летището, та вече виждам как са изпуснали самолета. Следващият директен е във вторник 😆

# 320
  • Мнения: 14 292
Я ми припомнете, моля, рецептата за този сос. След малко подхващам чушките, каймата и оризът ме чакат на плота.
Заповядай

https://bg-mam.ma/p/1614199/50276685

# 321
  • Пловдив
  • Мнения: 44 275
Аз слагам жълтък в кис.мляко за соса...

# 322
  • Мнения: 16 475
Аз слагам жълтък в кис.мляко за соса...
Аз и лимон. Брашното може запържено, може сурово. Може сосът да се сипе в тавата, може да се слага отделно за всяка порция. И от там насетне, зависи как ще го сготвиш 🐷

# 323
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 415
Благодаря, Кло!
За съжаление не мога да отворя линка. От известно време забелязах, че линкове към постове във форума не мога да ги отворя (с редки изключения). Опитвах през различни браузъри, в режим инкогнито - не става. Не знам къде е проблемът - при мен или другаде.

Допълвам се - просто отворих готварската книга и намерих рецептата Wink. Добре, че наскоро коментирахме, та не рових много.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 21:01 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 324
  • Мнения: 12 295
Янче, копирам ти от линка
Скрит текст:
Започвам го с бучка масло, около 50 грама.
Този път каймата за чушките ми беше по-мазна и съответно сока в тавата беше по-мазничък. Та сложих около шест супени лъжици (или около половин черпак) от него в касерола, като завря добавих две с.л. брашно, бърках да се запече до златисто, продължих да сипвам с черпака сок от тавата + сол + червен и черен пипер. Като се хомогенизира и придоби желаната консистенция, прибавих половин кофичка кисело мляко. При непрекъснато бъркане се сваля от котлона след две-три минути.
 И Воалà.

# 325
# 326
  • Euskal Herria
  • Мнения: 29 415
Благодаря, дами!

# 327
  • Пловдив
  • Мнения: 44 275
Лимон във фрикасето моите слагат Simple Smile Аз брашното го запържвам.

Янче, аз също имам проблем с тия линкове из форума...но като задържа на линка има опция отвори в нова страница или нещо подобно. После пак мога да се върна в темата... инак ме изхвърля от форума.

# 328
  • Fairbanks, Alaska
  • Мнения: 2 528
Въх, 13сче...някак не моа си те представя да въртиш тоя прицеп Simple Smile В Бг ли ще караш или...?
За България малко трудно ще се класира ще се класира поне в началото. Масово фирмите искат някой друг да свърши мръсната работа по обучението на един начинаещ шофьор. Освен ако намери връзки.

# 329
  • Мнения: 1 731
Аз слагам жълтък в кис.мляко за соса...
Аз и лимон. Брашното може запържено, може сурово. Може сосът да се сипе в тавата, може да се слага отделно за всяка порция. И от там насетне, зависи как ще го сготвиш 🐷
Не се ли пресича 🫣 никога не съм правила сос, а много обичам. Аз пък готвих кайма с ориз и лук, чушка, морков.. и ММ вика, винаги съм си мечтал да ям плънката на чушките ей така.. чак тогава се усетих, че това е плънка за пълнени чушки.. толкова давам на заето вече.. 🥲

Общи условия

Активация на акаунт