Отговори
# 360
  • София
Дорче, няма такова нещо като гигантски свински език. Да не е телешки?

# 361
Дорче, ако не е късно, запържи за кратко червения пипер м маслото 🐷

# 362
  • Пловдив
Наче...бясна съм! Сипвам, че се не трай! Confounded Само мойто синко ли ходи до унито по худи или суичър??? При всички непромокаеми якета, ветровки и насиощекво, абееее...

# 363
  • София
Дорче, ако не е късно, запържи за кратко червения пипер м маслото 🐷

Аз, когато запържвам червен пипер, винаги ми почернява. Не мога да улуча и това е.
Спретнах си чудна градинарска супа. Сварих и пиле, утре ще има пиле фрикасе.

# 364
  • София
Мисте, и ниЙ сме ходили по худи/гол пъп/кропто/гъзовейка/голи глезени. Млад е младежът, кръвта му ври. Ще му мине след двайсет години желанието да Оди неподходящо облечен за времето.

Довлякох се. Дояждаме крем супа от тиквички и мусака. После диван и кревата. Една пералня върти, ама нямам желание да я оправям, ще викам неволята. Хормоните ми пак се бъгнаха и гърдите ме боляяяят. В сряда съм на преглед, за стискате палци.

Ренкич, внимавай какво ще пиеш, да не даде отражение за след две седмици. Никакъв аспирин, нали. И с вит. Ц внимавай. Да се оправяш.

# 365
След като загрееш мазнината, я дърпаш от котлона и тогава слагаш червения пипер.

Аз вече карам по индийски маниер и запържвам смело всички подправки да си пуснат хубаво аромата.

Ренко, килими и аз не търпя вече.

# 366
  • Somewhere in the World
Как сте, Общество?

Долазих дом, едва шавам.
Ходих при мама, в съзнание е, нахраних я, почистих и преоблякох, явно са и спрели всякакви успокоителни, доста е неспокойна, всички тръбички и абокати са махнати- забавлявала е персонала 🙄
Днес звъвя за сведения, и лекарката се държа толкова аругантно… много ми костваше да броя до 10, но все пак мама и е в ръцете! Убедена съм, че в дома и дават и други успокоителни, но като я върна, живот и здраве ще им го кажа. Че сега ако им го река, може и да не я приемат обратно. Нооо продължавам да търся друг дом. В офиса шефката уж ми влезе в положение, но тя е страшна мръсница и със сигурност ще ми забие нож, но каквото-такова.
Хубава вечер да имате ❤

# 367
  • Пловдив
Прити, стискам още!

Бър, бе били сме млади, ма аз не съм ходила на 10° с гол пъп. Сори...дано му дойде бърже акъля, че нямам търпение да го чакам.

# 368
  • Наблизо
Добър вечер,

Прити ,още стискам палци.
Бър,за теб в сряда.

Гемиите са ми повече от потънали.Само страшно и черно виждам..

# 369
Мисте, ест, че ние сме били зле в обличането, но и аз бих се ядосала.
Прити, стискам палци бързо да се намери решение.

# 370
Наче...бясна съм! Сипвам, че се не трай! Confounded Само мойто синко ли ходи до унито по худи или суичър??? При всички непромокаеми якета, ветровки и насиощекво, абееее...
В четвъртък,в студа и вятъра,се прибира Баткото,по тениска и суичър с думите "Сина ти е болен"! 🤐😡.А,и с платнени маратонки беше,не с кожени 😬.На другия ден ми се жалваше,ама даже мрънкаше,сякаш аз да се чувствам гузна,колко пари бил оставил в аптеката за хапчета,след преглед при личната.Ми,синко,аз ли те карам да ходиш в тоя студ и дъжд полуоблечен.
Бър,че от сега ли ще окажат влияние 😳.Такива не приемам,но благодаря за напомнянето.

# 371
Бюти, прегръдка... няма да е все така.
Прити, и на тебе гуш!
Мистиче, аз кат виден зиморничав чиляк не мога да отговоря на въпросите и воплите ти, ма гуспойцата ходи с тениска, без потник, с чорап-терлици... реве ми се, като я видя... и все не й е студеноооо... Не ги разбирам, от малка все дебна да съм огащена, да не ми е студено, да не ми вее... Nature DashNature SnowflakeNature Sweat Drops

# 372
  • France
Душко, туй да са ти проблемите. Ще му стане студено на синко ти... като стане на нашата възраст. Като тийн все ми беше горещо.

Прити, гуш, момиче Hug
Бюти, що така?

Хайде да минава октомври... поне един дерт да махна от то до листата

# 373
Прити, кураж и сили ти желая Hug

Сама си вкарах автогол. Направих грешка със захранването и съм в изходна позиция. А от днес съм на работа. Пълна гадост.

Цяла вечер прекарах на телефона да звъня по аптеки и да диря новата добавка, която изписаха сутринта на голямата. От N-тия път попаднах на читав аптекар и съм заявила две опаковки. Как може все нещо да липсва в аптеките.

# 374
  • sf
Добра вечер!
Спах до 18ч 🙄 Пералня, разходка, пазар, окъснях, печа чушки с яйце и сирене, ама синкото така или иначе още го няма.
Увили сме с кучо на дивана и чакаме пролетта или поне парното 🤣

Общи условия

Активация на акаунт