Отговори
# 465
  • Наблизо
Добро утро!

Аз вчера по повод мъховете говорих с приятелка.Тя е с бебе и нейният й беше дошъл до гуша.Нещо ептен планетарно дразнят.

Схванал ми се е гърба ужасно,тази сутрин съм една идея по-добре,но ме боли главата.В период на полуразпад съм.

Мисте,вие на кой етаж сте?

Хубав ден на всички!

# 466
На планетарно ниво, вика! Joy
  Дубрутро! Приготвям палачинки за Нейно Височество. Вали при нас, не много, ни всичко подгизна.А имам излизане днес , ще видим .
    Трябва и да подредя помещението, което се наводни. Имате ли представа след колко време евентуално ще се надигне ламината?

# 467
  • France
Каква хубава новина в темата ни снощи Heart Дай Боже повече такива Heart Да е здрава, да спинка и да папка.

Прити, много мъчно ми стана за теб. Опитай се да спиш поне. Знам, че е страшно тежко. Прегръщам те Hug

Марулет, може и да не се надигне. Ако е качествен.

# 468
Не е. Ама Кот такова.Засега гледам,че нищо няма.

# 469
  • Наблизо
Прити,и аз да се включа…много е трудно,но се пази и мисли и за теб.Прегръдка!

# 470
  • София
Белуш, честита да е новата вещичка! ❤️🍀 Здрава, спокойна, папкаща!

Прити, Гуш! Тревогите ти са ми много познати. Бих искала да мога да помогна някак!

Палци на всички, които се нуждаят!

Тъпчо е Бог на котките! 😍

# 471
Аааа,да, забравих снощи.
Сири, Тъпчо е страхотен, прероден лорд!

# 472
Добро!

Марулче, намерете електрически влагоабсорбатор и вероятността да мръдне паркета става минимална. Изпитано.

Прити Hug

# 473
  • France
Тъпчо - президент Heart Eyes Страхотна осанка има.

Систърчето ще е на преглед днес, стиснете едни вълшебни палци. Гледам да не мисля, че ми се стяга цялото тяло.

Чудя се как да си подредя мислите тази сутрин...

# 474
  • София
Добро утро!

Паднала ми е батерията но телефона и се поуспах. Мокро, студено и подгизнало като гъба е.

И ние на работата домъкнахме такъв промишлен влагоабсорбатор. С маркуч събраната вода отива директно в канализацията. При нас е по-фундаментално, въртим го из помещенията и ще го въртим още.

Мъх вече трудно ми разваля подредбата на чакрите с ежедневните си мрънкания, свикнах да не се напрягам с годините. Не, че не е способен по принцип да ме изкара от чехлите, де.

Тъпчо си е екстра.

Стискам за сестричката на Фил! Всичко ще е наред. Ще видиш.

Стискайте и за мен днес, моля. Уж не съм се напрегнала, ама си е преглед.

# 475
  • тук и там
Добро утро.Ние се отсърдихме.Каката днес ще пуска пералня и сушилня,крайно време е .Без подканяне и инструкции за всяко нещо обаче няма да стане..
Колата ще я караме на сервиз днес,да и сменят фаровете.
Мъхът е на операция утре на другото око.Дано всичко да мине добре.И да ви кажа ,хич не ме кефи визията му без очила.Може би щото съм свикнала да го виждам с очила почти от както го познавам,но -не му отива вече да е без очила..Туй да му е кусура,да започне да вижда нормално,пък другото е без значение..
Узито е супер сладък пухкавел.Сири,как пазите дивана и меката мебел?У нас съм на метнала едни грозни покривала,и пак на места е намерила къде да си точи ноктите нашата..
Прити,стискам палци,дано лекарката е права и да е добре и стабилизирана майка ти.
Фил,стискам и за сестричката ти днес. О'Рахаля от няколко дни ме нерви..

# 476
Стискам палци за всички!
  Имаме влагоабсорбатор, ама кой да се сети?!
    Ние правим инхалации, ако спре да вали, ще излезем малко навън.
  КОШИЯДЕМ? Май ще сложа едно прясно зеле .

# 477
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добре дошла, малка вещичке!
Форумските дечиня са общи рожбички.
Множим се, това е добре.

Да му се не види и о'рахаля! Вещичка става Величка, форумски са форум и ски, рожбички е торбички... А още не съм си допила кафето и се случва да пропускам дивотиите му.

Стискам палци наред. Меркурий не го познавам и не напъвам той да ме намира.

# 478
Винен кебап с врат и картофено пюре със сметана. В големите тенджери. В обедната почивка.
На бачкатора му разказват играта на поточната линия и гледам да го глезя с каквото си поиска за храна. Още 3 седмици му останаха, брои дните.

Поздрави на Тъпчо от баба Фиона.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 09:40 от Mößbauer-Effekt

# 479
Ехее,Белушани,да е жива и здрава! Много хубава новина! Бързо възстановяване на теб! Hug

Прити,ех..Имаш ли с кой да споделиш,да се оплачеш, да помрънкаш..?Виж се с приятелка ,разсей се някак..Гуш!

Фило,Бърълче, стискам палци!

Аз вися в лабораторията от 8ч.Изпих глюкозата в 9 и още ми се повдига.Студено и неприятно е тук.

Общи условия

Активация на акаунт