Отговори
# 720
Хах, на щайга Grinning
Няма да ходя в Юск, нямааа.

А машината за стотинки в пловдивското Метро дали е там все още? Мислих моите жълти стотинки там да ги пласирам и похарча. Друг вариант ми е дружката в аптеката, но за целта трябва да седна да ги сортирам, при това възможно по-скоро, а не ми се занимава.

# 721
Бърди, преди две - три седмици си беше там машината. Тези дни пак ще минавам и ще ти потвърдя със сигурност.

# 722
Ай таково миЙ 💃 ПоздраФ 🙃

https://youtu.be/6THHrPyZQuQ?si=xyJNpXwi56AakxFP

# 723
Привет!
Бързо оздравяване на болните

И аз мисля като Кайсия.
Книжка имам,не шофирам.Притеснявам се,страх ме,не съм сигурна в рефлексите си.Когато все още се опитвах,държах да е на ръчни скорости,въпреки че ми е по - лесно с автоматични.Сега,ако/когато пак се реша да опитам (никак,ама никак не искам да се отказвам категорично,защото много ми трябва) ще е на автоматик.Точно ми трябва да отида да си напазарувам,да закарм детето на лекар или да стигна от точка А до точка Б.Ако са науча и за повече,добре дошло.

Май олепихме някакъв вирус,една част от групата повръщат,Мъх и той Weary  Само се моля малките да не прихванат.Още не сме в Бг.И тук ще се оправим,ама е кофти на чуждо.

Те тъй.

# 724
  • France
...другия ме пляскане през ръцете и крешеше като изтърван. Право в очите ми каза, че аз за шофьор не ставам...
Мацка, затова и не се е получило. Не може в една Франция всеки пикльо и пикла да имат книжки и да шорират, пък в една малка България да има толкова хора, които да заявяват, че не стават. Да не би нещо гените ни да са кофти - не, не са.

# 725
  • София
Мерсаж, Тьорти.

Все те мисля. Ти си кинта и десет, 20 кила с мокри дрехи. Как ще смениш гума на тира, ако се налага?

# 726
Аз на автомат свикнах за ден

Абсолютно!
То няма какво да му се свиква с автоматика.

# 727
Мерсаж, Тьорти.

Все те мисля. Ти си кинта и десет, 20 кила с мокри дрехи. Как ще смениш гума на тира, ако се налага?

Трябваше да ме видите на обучението как подскачам като мравка на слон върху гумата 🤣🤣 На всички е ясно, че няма как да сменя такава гума. 60 кг нали се сещате ква борба падна да се опитам аз да я махна...поподскачах, поподскачех и мне мърда 😅 Имат си практика, пращат най- близкия до мен колега, но за случая аз трябва поне да мога да вдигна с крика, да сваля гайките...с една дума да подготвя нещата. Идва колегата, маха старата, слага другата и аз после се дооправям. Това го мога, та все ще се случат нещата. Има още 5 жени като мен, та явно са отработени вече ситуации. А един колега ми каза- то, като те видят и техни полицаи, зависи къде съм,де...те сами пращат някой да помага. Та се надявам, че всичко ще е ок и не се кося 😉

# 728
Нещо не се е публикувал целият ми пост. 🙄
Така… Тилката в момента кара шоф. курсове и понеже не иска да изпада в ситуации, в които да е зависима от сравнително предвидими обстоятелства, кара курса на/ за автомобил с ръчна СК.

Малко “неволи” по тилски да покажа.

[

# 729
  • София
Момичета, ако решите да прокарате кола и не сте уверени, отидете на блъскащи се колички и на картинг. Също и на оф роуд АТВ и ще видите, че не е много сложно.

# 730
Ама Ре, на блъскащите колички целта е да се блъскаме, а на пътя не е много препоръчително Joy

Изчистих хладилника и го подредих. Доволно го напълнихме и заредихме разни поизчерпани продукти, да не ги мисля и тях известно време. Предните дни взех турско масло, кори, макарони, ориз и леща. Мъх сега донесе брашно, че поднових използването на хлебопекарната.

# 731
Не си представям да не карам колата, тя ми дава независимост. Моята си кола. Лична ми е, като бельото, както се шегуваме. Докато шофирам имам онова хубаво усещане, че си управлявам живота и всичките гадости излизат през ауспуха. На 16 изкарах курса и изпита, на 18 взех книжката и от тогава не съм се спирала. Завиждам и се радвам много на Тринки! Благодаря за песничката Heart

# 732
  • Наблизо
Здравейте,

И аз в клуба на болните,боли ме гърлото и ми е отпаднало.

Ооо за каране мога да напиша цяла книга.Изкарах книжка преди сто години и да съм навъртяла за 15 години 500 км.
Оказа се,че имам дефицит на вниманието и затова не се отървавах от страха.Родих обаче и явно съм се ъпгрейднала и вече две години карам всеки ден.Още ги има обсесивните мисли,но явно се справям по-добре с контрола.ММ кара на дълги дистанции,аз в града,до 100 км някъде.
И аз съм с автоматик.Може би и ръчката допринасяше за стреса ми- страх ме беше да тръгне назад,да изгасне..Сега с автоматик и електричка си е кеф та кеф.Върви като трамвай .

За ситуацията в държавата и тн…Моето мнение,неколкократно съм се джафкала с хора по форума за това,е непопулярно.Немалко обвиняват за ситуацията и деградацията на обществото ,соца.Само че има и други бивши соц държави като Чехия,Словакия и тн ,които дори през соца са били много по - репресирани от нас и се изступаха и вдигнаха на крака и са на светлинни години от нас.
Любим автор ми е Алеко Константинов и неговия Бай Ганьо.Писана книга преди почти 150 години и все едно вчера я е писал за съседа си.Особено Бай Ганьо прави избори.
Там е заровено кучето.За мен.

А иначе по Европата в момента точно не е рай ,хич даже.На прага сме на нов фашизъм,този път от разглезеност и не знам как ще свърши всичко.Трябва да се стягат здраво коланите,а никой няма доблестта и смелостта да го направи и фашистките партии сочат с пръст чужденците като манна небесна ако ги изгонят,че всичко ще се оправи.
Разсъждавам си,и аз като като Мьос много много черно виждам и силно се надявам да не съм права в мислите си.

Търти,пожелавам успех и се надявам всичко да е наред.Имахме  тук другарка Скания,тя караше сама по Европата,значи може Simple Smile

# 733
  • тук и там
Да покажа една Мая от преди минути..Не сте я виждали май,от както я сваляхме от покрива.Избара ушаци и мустаци..Grinning
Скрит текст:
Нищо няма да готвя тази вечер.Имаме два пакета пушена сьомга,това ще е..

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 17:52 от Кайсия

# 734
Майчето е разкош 😍
Готвя пиле лютика.

Общи условия

Активация на акаунт