Отговори
# 825
Черната, Тили. Едва ли ще я нося. 😕 ще си я държа за назидание.

ТОЗИ пост няма да го харесам.

# 826
  • Пловдив
Имам страхотна кожена от Манго...май за 15лв беше, маслено зелена Heart Оообаче като не мога с обувки/боти на ток така си стои Confused

# 827
Мисте, помня я твоята. Едни велурени ботуши и си готова. Ботите не са за пола.

# 828
  • Пловдив
Мисте, помня я твоята. Едни велурени ботуши и си готова. Ботите не са за пола.
ама тя до коляно и с висок ботуш не е ок като е равен Thinking
Не знам...ич ме няма с комбинации Expressionless

# 829
Добро утро.
Хайде ставайте. Coffee

От малко повече от половин час съм будна,но нещо ми е криво от сега...се мисли в главата се прескачат,няма мирА.

# 830
  • Пловдив
Станахме, м да...
Добрутро! Как сте тая сутрин?

# 831
  • Somewhere in the World
Добро утро, Общество любимо Hug
Благодаря ви от сърце, че ме мислите ❤
Изписаха мама, в крайна сметка е в хоспис, вече е по-стабилна, излишно е да казвам, че бах плътно при нея, сега след работа тичам да я видя и така ви изпуснах как сте…
Аз за стил изобщо не си и мисля напоследък- дънки с риза/ блуза, сникърси и кожено яке/ сако. Туй то, скучна работа …
Иначе си мрънкам от обичайно от терариума, както винаги въртят интриги, отвращават ме, но го приемам за изпитание докато намеря нещо добро.
Честит Петков ден, ако имаме именници-зздрави да сте.
Хубав ден и да сте здрави 🍀.

# 832
Добро утро! Пия второ кафе. Снощи си легнах раничко, че ми се затваряха очите и тази сутрин кукнах преди алармата в 7. Тъмничко е навън, искам си лятото, за да си пия кафето на терасата. След малко ще тръгна към децата, за да заведа Дребосъчко на детска градина, а после ще разходя кучето и дъртите си кокали. Имам нужда от повече движение. Ще ми се да се запиша на народни танци, до блока са ми...
Хубав ден на всички!

# 833
Добро утро!
    И при мен е тъмно, ама го пия на терасата кафето. Ставам, нямаме вида. Близо до нас две улици са в ремонт, непрекъснато багерите чупят тръби, оляха се .
    Днес вече на работа, кеф.Имам толкова неща да свърша и да тормозя агенция по заетостта.Оредставяте ли си, имаме нает служител по една програма.Преди месец време да наредили плащане , още го няма. Виждат в системата подписано и подпечатано платежно от тях, а пари кой.Звънв на нашата агенция тук и на служителката, която отговаря за програмата - тв не може да ми каже защо, нито какъв е срокът, в който да си получим парите. То идва време за второ плащане от тяхна страна. Та днес ще видя откъде ще ги подхвана.
    Прити, не ти е никак лесно, ама живот....
   Имаме ли Петковци и Петкани?  Здрави и с късмет да са!

# 834
  • София
Добро утро!

Прити, радвам се, че писа, но съжалявам, че минаваш през този етап. В същия хоспис ли я върна?

Мисте, защо да не може ботуш с равна подметка и къса пола? Аз така нося, много други жени наблюдавам със същата комбинация. Е, по-стилно е с токчета, няма спор, но май все повече залагаме на комфорта.
Даже и днес ще се понеса към офиса с подобна визия - пуловерна рокля до коляното и ботуши до под коляното с равна подметка. Който ще да ме харесва. Аз се чувствам ОК.

Хубав ден на всички!

# 835
  • Пловдив
Панде, не къса пола Simple Smile а до коляното...ми не знам. Някак ми се сливат.

Прити Hug

# 836
И аз съм в издирване на боти и ботуши. Искам да подменя едни велурени на H&M, които вече не си знаят годините и леко позагубиха вид, но малко се шашнах от цените. Аналогичният им модел в момента струва 699лв. Явно в последните години съм изпуснала нещо в развитието на бранда и ценовия му клас.

# 837
Малиииии, тия не познават парите!
   Аз ходя спортно облечена, защото работата ми е такава, да имам свобода на движение, понякога мъкна чували, прахоляк и т.н. Та маратонките и евентуално боти с равна подметка са моето нещо. Аз и без друго не мога да нося висок ток, рокли и поли не нося, защото не понасям чорапогащи.  Но много харесвам визията, която Сис сподели по-напред. Всъщност, когато работя в Берк слагам нещо подобно, но там  работата ми го позволява. Въобще ,на кой му дреме , та ги разправям тези неща.Laughing
   Рехаво е днес в темата , но се надявам да сте заети с приятни неща! Как са болничетата? Ре, Лайла, кой друг?
   Белушани, как сте с бебка  у дома? Ох, така ми харесва да ми мирише на бебе.

# 838
  • София
Честито на празнуващите!

На път съм да се влея в редиците на болните. Дращи ме гърлото и ме троши. Колежката си е останала у тях със същите симптоми плюс лека температура. Ще видим какво ще излезе. На високи обороти отмятам неотложното днес, ако се тръшна довечера да мога да работя два дена от нас. В петък жива или умряла ще съм присъствено на тръстиката, освен ако не ме диагностицират с Луда крава, ебола или проказа...Head Band
хаштаг нямам време да боледувам, хаштаг витамини це и де, хаштаг шъсъгръмнъ

Прити, а ТИ ЛИЧНО как си? Държиш ли се?

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 13:43 от бъръльо-бъръльо

# 839
  • София
Прити, много гуш от мен. Дано се закрепи майчето ти.

Мъх е болен нещо, обвинява готвенето ми, но ако ме зарази, няма да се мъчи дълго.

В Амазон имаше намаления на Док Мартинс, ама само скучни цветове.

Общи условия

Активация на акаунт