Отговори
# 1 785
  • France
Да е честита малката Ени. На един ден е родена с малката ми зълва. Готини хора!

Леле, как ме ядоса Недовършен. За малко да го ступам. Писнало ми е от неговата неорганизираност. Цяла седмица е във ваканция и въобще не личи Rage

# 1 786
  • Наблизо
Ени,честита да ри е рожденичката,здрава и щастлива!
Ре,и твоите рожденици живи о здрави и честити!

В крайна сметка не намерих парти за детето ,само някакви работилници.Хора бяха попитали дали има партита за деца и се изля кофа с помия и ме достраша и аз да попитам.Какв българи сме ако искаме да празнуваме “Тиквен ден”.

# 1 787
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Стройни фини млади момичета се строили на спирката, чакат да се събере групата и ще отидат на хелоуински купон някъде. Дощя ми се и на мен да се маскирам и да тръгна, но освен ламя или копа сено, не виждам за  какво мога да се представя. Joy

В магазина две братчета, 4-5 годишни пазаруват с мама. Докато тя плаща слушам разговор между малките. оплакват се - облечени са като тигърчета, ходили по улицата, но нямат бонбони. А нали трябвало да има. 
Купих им по едно пакетче скитълс и попитах каква им е пакостта. Да знам дали да дам бонбоните. "Големия" батко сериозно заяви "ние сме добри!" Joy май не е схванал идеята, но няма лошо.
Сега почивам, за днес стига трудови подвизи.

# 1 788
Честита да е Синеочка!

# 1 789
  • Mediterraneo
Честити 9 години на Синеочка!
Честит празник на вещиците е темата Heart У нас няма пукнат бонбон, дано не се спъне някой да хлопа на вратата. По принцип, ако не е украсено, не е прието, ама знам ли.
И, да, петък е! Избутах с кеф последния работен ден в хотела.

# 1 790
Честита да е Синеочка! Здрава, послушна и да има щастливо детство!

Тихичко грухтя върху купичка с кестени. Направо съм в екстаз. Случих на добра партида. 🐽🐷

# 1 791
Честита да е Синеочка! Здрава, послушна и да има щастливо детство!

Тихичко грухтя върху купичка с кестени. Направо съм в екстаз. Случих на добра партида. 🐽🐷
правя същото 🐷🐖🐷

# 1 792
Ооо, напомняте ми, че и аз имам кестени. Бях ги забравила. Утре ще ги направя.

Легнах си с книжка. Смотана работа отвсякъде.

# 1 793
Бърде, притеснено ти е и с основание, но... тука има рамо и кураж 🤗

# 1 794
Знам и съм ви много благодарна, че сте тук Heart

# 1 795
Всичко ще е е наред! ❤️🍀🍀

# 1 796
  • Варна
Честити рожденици! Здраве и късмет за всички и целувки за Синеочка и нейната прекрасна майка Flowers RoseFlowers Four Leaf Clover

Хелоуин ми е абсолютно извън полезрението. Около мен в квартала няма нито украси, нито дечурлиги с костюми. И на старата къща беше така.

Да се самопотупам по рамото. Изпекох за деня общо 5 печива. Една диетична баница и една стандартна. Един диетичен тиквеник и един стандартен. И един тотално недиетичен фъч Негреса. Доволен!!!

# 1 797

Общи условия

Активация на акаунт