🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 19 341
  • 384
  •   5
Отговори
# 375
Днес си изпълних голямата цел -  обилна закукса  и обилен и питателен обяд. Вечерята беше по-лека и по-рано днес. Доволна съм.

# 376
Цел #8 Всеки ден съм в постоянно движение покрай работата си и дори надхвърлям определените за целта крачки.

# 377
#8 И днес, както и всеки ден съм на над 10000 крачки. Това ми е мотивацията, която ме държи през деня и ме зарежда с енергия.

# 378
#8 ; Старая се почти всеки ден да имам над 10 хиляди крачки.

# 379
#6 да поне 2 дни заменям с плодове
#7 яйца и други протеини

# 380
#5 Благодаря за радостта от любимите хора.
#6 Днес печена тиква с мед и орехи ми напомни колко лесно и естествено е да приемеш даровете на усмихнатата есен.

# 381
При всяка възможност вървя пеша. Не засичам брой крачки, но мисля, че правя и повече.

# 382
  • някъде другаде
Всеки ден правя поне 10000 крачки , но се старая да са повече от 15000.

# 383
#8 Полагам усилия всеки ден да включвам активности, както за мен така и за децата.  Използвам всяка възможност да се придвижвам пеша.  До момента не съм засичала брой крачки, но тази задача е хубав повод да опитам.

# 384
#8: Направи 5000 крачки на чист въздух – в парка, квартала или сред природата. Ходенето пеша не само подобрява кръвообращението и укрепва сърцето, но също така намалява стреса, повишава енергията и настроението, стимулира мисловната активност и осигурява възможност за момент на спокойствие и връзка с природата. Дори една кратка разходка от около 15 минути може да подобри съня и да укрепи имунната система, като същевременно изгражда здравословен навик за ежедневна физическа активност.

Всеки ден успявам да направя 2 пъти по 5000 крачки, когато отивам и се връщам пеша от работа. Днес ще добавя още към 2000 като отскоча до близкия офис на куриер в обедната почивка,

Общи условия

Активация на акаунт