🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 16 152
  • 320
  •   10
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
#4 хляба съм го заменила с пълнозърнест, до и консумацията му съм свела до минимум. Но понякога просто не устоявам и затова взимам по-здравословен.

# 226
  • Северозапада
Много рядко ям чипсове, снаксове и подобни, обаче от сладките неща ми е трудно да се откажа. Голяма слабост ми е сладоледа. Цяла лято се каних да си направя от скир и плодове, но си останах само с намеренията.
Днес смятам да направя една тренировка.

# 227
#4 Заменям вафла Морени за замразени ягоди с кисело мляко.

# 228
  • София
#4 Заменила съм отдавна белият хляб с пълнозърнест, по-вкусен ми е. Бялата захар също я заменям с кафява.

# 229
Записвам се с цел да увелича физическата активност.

# 230
  • I want it all and I want it now.
Цел: да си върна мотивацията за спорт

# 231
  • www.bg-mamma.com
#5: Напиши 3 неща, за които днес си благодарен - работи безотказно и за ума, и за здравия имунитет!

Отдели няколко минути днес, за да се вслушаш в себе си и да избереш три неща, за които си благодарен. Това на пръв поглед простичко упражнение зарежда ума с позитивни мисли, намалява стреса и подкрепя здравия имунитет. Дори най-малките моменти на признателност могат да имат голямо въздействие върху настроението и цялостното ни благополучие.

# 232
  • Варна
#5 Благодарна съм, че съм жива и здрава и се чувствам обичана. Благодаря също и за всичко, което имам и хората, с които общувам. Днес и вчера съм благодарна и за късмета в игрите, в които съм участвала.

# 233
  • Sofia
#5: Благодарна съм, че в момента всички в семейството сме здрави и се обичаме: хора и животни. Благодарна съм, че сме в добри отношения с роднини и приятели. Благодарна съм, че сме добре финансово. Може и по-добре, но и така е добре.

# 234
#5 Благодарна съм, че съм жива и здрава. Благодарна съм, че спечелих желана награда. Благодарна съм, че прекарвам времето си с любими хора.

# 235
#5 Благодарна съм, че се събудих здрава, че чух гласа на дъщеря си, която ме гушна за Добро утро и за мъжа до себе си ❤️

# 236
#5 Благодарна съм, че аз и семейството ми сме живи и здрави, че сме заедно. Също така благодаря днес на хубавото време, че прекарах 2 часа на разходка и огряна от слънцето. Благодарна съм и за почивката следобед, с която заредих батериите.

# 237
#2: Синхронизирай тялото си! Твоят цикъл диктува енергията ти! - започвам сутринта с лека тренировка за тонус.
#3 - Зеленчуците са постоянно в менюто ми, но с плодовете сме малко скарани. Пия и витамини и чай през зимния период.
#4: Замени един любим хранителен продукт с по-здравословна алтернатива и се върни в темата, за да споделиш своя избор - белия хляб отдавна е заменен от пълнозърнест, който ми е любим или от ръжен. Ще се постарая сладкиша да бъде заменен с плод.
#5: Напиши 3 неща, за които днес си благодарен - работи безотказно и за ума, и за здравия имунитет - Жива и здрава съм, семейството ми също, имам съпруг, който ме цени и уважава - благодарна съм за тези неща.

# 238
  • София
#5 Благодарна съм, че съм жива и здрава, че имам прекрасно семейство и че успяхте да си обзаведем хубаво жилище, в което да прекарваме заедно дните и вечерите си.

# 239
#5: Напиши 3 неща, за които днес си благодарен - работи безотказно и за ума, и за здравия имунитет!

Благодарна съм за:
1. Събудих се = жива съм и днес
2. За слънцето и хубавото време навън
3. За късмета си и прекрасните неща, които вселената ми поднася

Общи условия

Активация на акаунт