🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 19 194
  • 380
  •   1
Отговори
# 360
#8 Всеки ден ходя на работа и обратно пеша. Тя е на около 7км от вкъщи. След вечеря - поне 20-30 минути разходка. Знам, че ги правя, но не броя крачките.

# 361
#8: Всеки ден правя между 9 и 10 хил. крачки без значение от времето. Помага ми това, че работата ми е далече и ходя пеша до нея, както и това, че преди и след работа разхождам домашните любимци. Simple Smile

# 362
  • Sofia
#8 не успявам да направя 5000, защото работата ми е на бюро, а дотам и на обратно съм с кола, но се опитвам поне 3000 да направя за деня, като се разхождам в почивката.

# 363
#8 Старая се по 15000 крачки дневно. За съжаление не винаги успявам. Но 10000 задължително ги правя.

# 364
Записвам се в темата и аз.
Цел номер едно: Да намаля храната, като цяло.
Цел номер две: Да се движа повече и да намаля вредните навици, като пушене.

# 365
8# Не си броя крачките, но със сигурност правя над 5хил. крачки ходейки до детската на малкия на работа и обратно по маршрута.

# 366
#8 Следя крачките, със сигурност имам над 6 000.

# 367
#8 Поглеждам си веднага часовника.
До тук 21105 крачки. За какви 5000 иде реч?

# 368
  • Северозапада
#8 Имам кученце, което се грижи да правя поне 5000 крачки дневно 🙂

# 369
#6 Днес не ядох никаква кристална захар под никаква форма. Опитвам се да спазвам диета, това е част от нея, но не всеки ден ми се получава.

#7 Никога не ям сладка закуска, с нея не се наяждам. Закусвам овесени ядки със сушени плодове и ядки.

# 370
  • Телиш/Плевен
#6: Опитай да не консумираш рафинирана захар за поне 1 ден
Ще опитам утре, но признавам, че ще ми е много трудно.
Не успях днес, но няма да спра с опитите.

#8: Направи 5000 крачки на чист въздух – в парка, квартала или сред природата.
Движа се предимно пеша и всеки ден сутрин и вечер разхождам кучето на една баба, така че със сигурност правя и над 5000.

# 371
Номер #8 съм го изпълнила двойно днес 🤗.

# 372
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
#8 ще се наложи да оставя за неделя ...

# 373
#8 изпълнено преди да видя предизвикателството -  12,354 крачки днес

# 374
#5 Благодаря за подкрепата и обичта на близките хора.
#6 Днес като ми се хапваше сладко,изядох един банан, а вечерта една ябълка след вечеря. Купих си някакъв крем за мазане на Bettr, в който уж няма захар, а фурми и еритрол. Вчера хапнах от него върху палачинка, но днес успях да се въздържа и от него.
#7 Ами като цяло ям солена закуска,по 1-2 пъти седмично сладка закуска - мляко с  овесени ядки,банан и малко шоколадов крънч. Чувствам се сита и с двата вида закуски и разлика в енергията не виждам. Според мен е от значение не толкова дали е сладка или солена закуската, а какво ядем точно. Понякога от мляко с шоколадов крънч (но и с чия,банан,ов.ядки,орехи) се чувствам по-енергична,отколкото след солена баничка.

Общи условия

Активация на акаунт