Термин Юни 2026

• 24 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Момичета аз искам да питам някой ял ли е Папая и полезна лие за първия триместър или въобще??

# 61
Момичета тръшна ме някакъв вирус с Температура съм повръщане и болки в мускулите. С какво мога да облекча малко тези мъки

# 62
Най-добре говори с АГ. За болка и температура само парацетамол.
Бързо оздравяване!

# 63
Здравеите записвам се с термин 16.06 по календар, ще видим в петък на прегледа какво ще каже АГ 🥰 Не можели да направите вече група в фб

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 10:24 от Slancho97

# 64
На мен не ми се занимава с група във фб. Ако някой друг иска, да направи.

# 65
Момичета леко съм отчаяна от този вирус сега и розово зацапване получих аг ми изписа утрогестан и но шпо но мн се тревожа.

# 66
Martss, ако симптомите са потминали, аз бих отишла да ме погледнат.

Аз вече имах 2 пъти зацапвания, но тъмно кафяви, и всеки път ми казваха, че е ок щом няма активно кървене.

# 67
Сутринта бях при нея по преглед всичко беше наред. Взе ми кръвни естествено от вируса някой нещо бяха занижени црп завишен. Сега на салфетката като избърсах розово направо ми призля писах и веднага. Отговори ми жената каза да взема утрогестана просто мн се притеснявам мн желано бебе е и мн искам всичко да е наред Sad

# 68
Здравейте пак момичета!
Днес ми беше прегледа по АГ и потвърдиха, че съм в 8мата седмица. Плода е с точните размери и има силен пулс Blush
Единственото притеснително, което откриха, е че гестационната торбичка леко се е отделила от матката и има нещо приличащо на хематом (тоест кръв). И на мен ми предписаха Утрогестан 100mg 2×2, но ми е леко притеснено.
Някоя от вас имала ли е нещо подобно?

# 69
Здравейте и от мен! Това ми е втора и много желана бременност. С термин за 16-ти юни съм според календара, но съм със засечена овулация на 26-ти септември. Миналият четвъртък бях на преглед и се установи плоден сак. Тъй като имам операция на щитовидната жлеза и хипотиреоидизъм, докторът ми назначи изследване за тромбофилия и прогестерон. Прогестеронът е над горна граница, но на изследването за тромбофилия излязоха 2 леки мутации и ми е изписах Акард 75 мг една таблетка вечер. Днес изведнъж получих предменструални болки и установих еднократно забърсване на кафяво течение. Интересното е, че гърдите сякаш от раз спряха да ме болят, а бяха изключително болезнени и подути. Четох, че това не е добър знак и съм изключително притеснена от всичко. Чух се с проследяващия ме лекар и общо взето може да е всичко - от хапчетата за разреждане на кръвта, от кръвоносни съдове в матката, от аборт... Имам час за четвъртък, но с докторът се разбрахме ако зацапването продължи да отида утре да ме погледне. Има ли някой в подобно положение? Има ли нужда от притеснения? По принцип и с докторът си казахме, че Божа работа в толкова ранна седмица.. но толкова искаме това бебе...

# 70
Момичета, сутринта имах кървене след Циклогест бях до тоалетна и прокървих без парцали само кръв, проследих кървенето на всеки 20 мин намалява имам тъпи менструална болки в долната част, най вероятно има някакво отлепване незнам писах на докторката ми не ми отговаря, незнам какво да правя сега лежа само и не ставам само за тоалетна моля кажете ми нещо???? Несъм  от София на 2 часа съм до там ако трябва да отида на преглед сега няма ли дае рисковано до там ?? В 6,3гс съм!

# 71
Елена, спешен кабинет няма ли някъде? Прогестеронът го слагай ректално, докато спре кървенето.

# 72
Здравейте,момичета!Записвам се с термин 26.6 (изчислен по приложение). Втора бременност ми е.Във вторник съм на преглед и се надявам тогава всичко да е наред!Успех на всички ❤

# 73
Ами да в София съм и ме спряха, има отлепване и един голям хематом събрал  се с кръв и сега ще остана докато има нужда, незнам какво ще стане, надявам се всичко дасе оправи!

# 74
Стиснати палци!

Общи условия

Активация на акаунт