На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 27 593
  • 501
  •   1
Отговори
# 210
В Алгарата @Ambrosia писа, че те като са ходили морето ставало бързо дълбоко и с много вълни т.е. не става за деца, нейни приятели пък като са ходили били обратното. И общо взето само това ме разколебава, да не се окаже, че е дълбоко и не могат да влизат.

Вашият опит какъв е, че все пак най-важното е на децата да им е добре.
Ами то на север все е доста дълбоко морето, може би с изключение на Албена. По-плитките плажове по Черноморието са от Слънчев бряг надолу.

Dragoness, дала прочете какво ти написах за Алуа Бей в Обзор? Дори да се придвижиш някак си до Обзор, то както вече са ти написали от автогарата в Обзор до хотела е много далеч и то по наклонена улица. Дали ще има такси, което да ви закара не мога да знам, но пък може да попиташ в хотела дали ще може ти осигурят трансфер с техен превоз.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 17:41 от Fatalina

# 211
Ето автогарата в червено в ляво. Хотелът е в десния ъгъл.
Не е близо но е в града и таксита има.
Не е чаак толкова страшно и невъзможно да се предвижат.
Не се знае и къде спират автобуса.
Може да звънне на автогара юг в Бургас и да пита поне бусчетата къде спират. Може да има няколко спирки.
По същият начин се процедира и с автобуса от София - един телефон и пита къде в Обзор спира.
Не я плаши...

# 212
Здравейте,
Може ли да ме ориентирате какво включва ултра ол инкклузива на Воя - търсих на сайта им и не видях. Интересува ме плаща ли се допълнително за паркинг, мини бар и т.н..

# 213
Ето автогарата в червено в ляво. Хотелът е в десния ъгъл.
Не е близо но е в града и таксита има.
Не е чаак толкова страшно и невъзможно да се предвижат.
Не се знае и къде спират автобуса.
Може да звънне на автогара юг в Бургас и да пита поне бусчетата къде спират. Може да има няколко спирки.
По същият начин се процедира и с автобуса от София - един телефон и пита къде в Обзор спира.

Тета, автобусите минават горе по пътя Бургас - Варна и автогарата е там, а хотелът е долу до плажа, може 500 м да има от там, а може и повече да са. С куфари и 2 малки деца....

# 214
Знам го Обзор.
А бусчетата знаеш ли ги къде спират? Grinning
Таксита?
Куфари на колела...не е като на гръб да ги носиш.
Варианти има...трябва да проучи просто.
По твоята логика да не тръгва ли?

Не знам..мен това не ме плаши.
Няколко пъти сме пътували с детето така...не ми е драма на мен поне.

# 215
Noa ме разочарова с това,че си плащаш отделно паркинга…нали е ултра ол инклузив?!не разбирам..имам желание за ултра ол инклузив,но всички хотели,които са пет звездни и предлагат УАИ,имат все някакви кусури(това,което съм чела като отзиви и информация за хотела):
Воя-малък плаж
Ноа-30 лева на ден за паркинг
Рейна-много хора се оолакват от лошата храна и че преобладавал румънски персонал
Уейв- потребители са качили снимки на мръсни тоалетни,чаши,гаден плаж
Някой моля да ми препоръча други хотели от таИ категория,които предлагат поне ол инклузив,ултра нали не е задължително,но да да на първа линия с достатъчно капацитен на плажа спрямо стаите на хотела,вкусна храна,басейни(задължително и вътрешен,за да може да отпускаме при лоши метеорогични условия) и интересни игри,детски кътове,аниматори и тн. за детето ни(2 г.).
Благодаря предварително
И другото изискване е да не е в Сл. Бряг,просто не ми харесва този курорт.
Намерих един.Казва се Hotel Palace Sunny Day Resort.Някой опит?
В Палас, Слънчев ден е изключително чисто, на самия плаж, храната е прилична, любезни камериерки българки, басейн външен и вътрешен.Но е подходящ за хора 55+, които търсят спокойствие и релакс. Няма никаква анимация и вечерни забавления, концепцията на хотела е такава. Имаше малко семейства с малки деца, главно румънци. Повечето са германци, французи и украинци 55+. Варна е близо.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 19:47 от Lady B

# 216
  • Стара Загора
Здравейте,
Може ли да ме ориентирате какво включва ултра ол инкклузива на Воя - търсих на сайта им и не видях. Интересува ме плаща ли се допълнително за паркинг, мини бар и т.н..

Паркингът във Воя е безплатен . Има надземен паркинг и подземен. Комплекса е ограден и има пазач на пропусквателния пункт. Колите са прибрани и наблюдавани от камерите на комплекса.
Мини бара е безплатен . Включва кола , бира , сок и шоколадово десертче . Също така има и малки бутилки минерална вода. Има също и кафе машина с капсули , които се зареждат всеки ден.

# 217
Веднъж ми помогнахте и затова ви моля за съвет отново. Определено искаме Алуа Хелиос бей, но нямаме собствен транспорт. Има ли директен автобус София-Обзор? Може и влак, но предполагам, че има само София-Бургас и оттам да се оправяме. Аз съм сама жена с 2 малки деца и прекачването би било страшничко.

Има на фирма Калея, София-Бяла, само през сезона, тръгва всеки ден в 13 ч. от София, а от Обзор всеки ден в 12.10. За деца до 14 г. има 50 процента намаление на цената. Този автобус е бърз и удобен с малко спирки, както той така и бусчетата от Бургас спират на автогарата в Обзор, но и за двете трябва да се купят билети предварително.

# 218
Ако резервирам през сайта на Voya,ще мога ли да анулирам,защото досега не съм резервирала година преди почивката и винаги съм била на мнение,че точно преди отпуската би могло да се случи нещо.

# 219
Холидей Планет са пуснали Черен петък на някой хотели.Грифитите влизат в това число.

# 220
И Съни турс 5% доп.намаление.....за някои хотели само, допълвам си поста Simple Smile
Пуснах ново запитване за датите ни и вписах че искам да ни коригират резервацията.
Иначе трябва да анулирам и правя нова.
Нямам идея дали имат практика да коригират, но се надявам че са гъвкави....Grinning

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 09:46 от teta75

# 221
Аз не го намирам това намаление.Много странно.Никъде не ми отразява тези 5 процента.

# 222
И аз също не намирам намалението на Съни Турс.
За резервация през сайта на Воя се заплаща депозит. Аз миналата година анулирах резервация в срока за безплатна анулация без проблем. Само,че първо им се обадих и след това мейл ин пращах. Не стана много бързо за няколко дни, но стана.
Аз си мислех да резервирам Дриймс понеже пише,че офертата е до 28.11, а черния петък е на 29.11 и ако има нещо допълнително на черен петък да направя анулация и да направя нова резервация. Някой правил ли е такова нещо?

# 223
Отворих си хотела и намалението е там.

Не знам за всички хотели ли важи.
Аз си гледях за моя.

Аз не го намирам това намаление.Много странно.Никъде не ми отразява тези 5 процента.

Къде да ти ги отрази? Ти си го смяташ или пускаш запитване. Не се отразява автоматично..никога не се е!

# 224
На сайта на Съни имах впредвид.Зная как се пуска запитване и мога да си го сметна сама.Все пак сме ходили на училище.Явно важи само за някои хотели.За Мартинез Созопол не виждам такава отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт