Какво е за вас "изневярата" ?

• 4 858
  • 161
  •   2
Отговори
# 135
  • До хладилника, който обичам
Не знам защо мислиш, че е толкова трудно да травмираш тийнейджъри на 16.

# 136
  • София
Става много лесно като започнеш да крещиш:
"Майка ви е ку......!!!"
/Независимо дали е станало нещо или не, важно е панаир да има/

Съжалявам, поддадох се на емоции...

# 137
  • Пловдив
Е какво? Да ги оставям в неведение ли? Като аз говоря теоретично, Благоверния в момента кротко работи на дивана до мен.

# 138
За мен тайни срещи и целувки също са изневяра. Също секс чатове и пращане на голи снимки и гениталии. Всяко активно търсене на друга връзка, включително да кажеш, че си необвързан или разделен - също. Не е задължително да е само туй в онуй. Иначе стигаме до много обстоятелства, които нямат доказване. Малко като на някои коцкари оправданията “ама то беше само секс, без чувства; ама то беше само свирка, без акт”… Не е нужно да им светя, че да се чувствам предадена.

Но флиртът за мен не е изневяра.

# 139
  • Далечният изток
Е да де, ние разбрахме, че си теоретизираш и че нищо подобно не ти се е случвало в живота. Може би така профилактично предупреждаваш мъжа ти да внимава и до там. Ама като му се случи на човек, бързо забравя какви си ги е обещавал да ги свърши.

# 140
  • До хладилника, който обичам
Е какво? Да ги оставям в неведение ли? Като аз говоря теоретично, Благоверния в момента кротко работи на дивана до мен.
Защо в неведение? Има и нормален вариант между "крия всичко и преглъщам" и "вдигам панаири" все пак. Обясняване на ситуацията на децата и раздяла или каквото там, без панаири, например.

# 141
А има и теория, че изневярата (не паралелна връзка с любовница, а еднократна забежка) е предпазен изпускателен клапан. Като този на тенджерата под налягане - ако го няма ще избухне, но с него просто се изпуска парата Wink
Тази теория е апокрифна (никой не я признава наяве) и почива на народната приказка "чуждата кокошка гъска" Simple Smile

Тоест, ако някой го влече да кръшка и това го гризе отвътре, започва да трупа налягане в себе си, да си представя какви ли не "гъски" са чуждите "кокошки" докато един ден избухне и се разведат. Ако обаче "изпусне парата" вижда, че за никаква "гъска" не става дума, а после е гузен, притеснен да не го хванат, да не е лепнал някоя болест... И му минава меракът и става примерен съпруг.

Разбира се, това би сработило само ако остане в тайна (Злото става зло, когато нашуми, когато стане знайно и ний не вършим грях, кога грешиме тайно). Това беше от "Тартюф".

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 20:06 от Черна станция

# 142
  • Най-красивата страна
Има жени,които търпят изневяра с години-,,заради децата,, ,,да си запазя семейството,,
Но най-често причината е ,че няма къде да отидат ,роднините им не ги подкрепят или са финансово нестабилни...или са наивни и вярват,че ,,той ме обича,ама са му слаби ангелите,,
В началото вдигат скандали,после се примиряват или и те си намират някой.
Ами това не е семейство..
Децата порастват и започват да разбират какво става,чуват скандалите и това им се отразява зле.
А после без да искат повтарят семейния модел.

И мъже има,които търпят,но май по-рядко се срещат.

# 143
Янтра си е права.
Не виждам какво роптаете.
JoyJoy
Обожавам панаирите.
Особено на 4 очи.
Децата нямат общо с магариите на родителите си. Айде, моля ви, какви травми, ще ме спукате.
Добрите отношения са въпреки децата, не заради тях.

# 144
BasilA, ама твоите нали все са по-малки?

Разбира се, че ще им се накараш на такива, малки са и тепърва ще се учат. А ако не слушат, и ушите им може да издърпаш.

# 145
Не мисля.
На какво да се учат, да махат памперса ли? Joy
То мъжът, ако има топки и е мъж, и на 20 е такъв.
Над 30 са моите мъже. Не са пеленаци все пак. Мъже без характер не важат при мен.
Телеси, аз се карам на всички без значение от възрастта им, не съм коректив, да се концентрираме над изневерите на хората.

# 146
  • Пловдив
Защо в неведение? Има и нормален вариант между "крия всичко и преглъщам" и "вдигам панаири" все пак. Обясняване на ситуацията на децата и раздяла или каквото там, без панаири, например.
За всеки който горе-долу ме познава - аз си имам склонност към панаири.

# 147
Стигне ли се до "борба" пиши го бегало. Така, когато двамата усещат виждат, че нещо куца, нещо не върви, се седя и се говори, но когато двамата са достатъчно умни и без налагане. И това трябва да се направи преди да се стигне до флиртчета, забежки и т.н. Отиде ли коня в реката вече за каква борба говорим?
Реално много неща идват от малките проблеми, от недоизказване, от скрити неща, и от много други проблеми, но тук смятам, че много ще се съгласят, е по-лесно да направиш нещо друго.
НЕ казвам, че всички го правят, но едно време, когато обръщах внимание в офиса, типичното беше, колежките масово се оплакват от нъже, гаджета и т.н. в следващия момент на някое парти, седят до тях гледат ги "влюбено" и сякаш нищо такова няма. Апропо, виждал съм и такива мъже, дет се правят на мъже пред компанията, а после жените като почнат да ги гълчат и са тихи. Ама сега, хора всякакви.

# 148
Бях изумена да науча, че на една приятелка мъжът сложил на нея и синът им някаква програма да ги гледа всеки момент къде са, локацията. Хайде на сина тинейджър как да, ама и на жена си! Гордо обяви, че било с нейно съгласие, ами не ми изглеждаше много съгласна, обаче смее ли да опъне, да не даде повод за съмнения.
Хвала на такива мъже, как предотвратяват изневери😂😂😂

# 149
Скрит текст:
Бях изумена да науча, че на една приятелка мъжът сложил на нея и синът им някаква програма да ги гледа всеки момент къде са, локацията. Хайде на сина тинейджър как да, ама и на жена си! Гордо обяви, че било с нейно съгласие, ами не ми изглеждаше много съгласна, обаче смее ли да опъне, да не даде повод за съмнения.
Хвала на такива мъже, как предотвратяват изневери😂😂😂

Това не върши работа, или да кажем така "успокоява" до известна степен, но ако човек се замисли, няма смисъл. И това не е нещо ново, в средновековието са слагали как беше - девствен или целомъдрен пояс?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 04:24 от БореПерника

Общи условия

Активация на акаунт