Какво е за вас "изневярата" ?

• 4 722
  • 158
  •   3
Отговори
# 150
То не е необходимо да слагаш специална програма, ако си с Айфон. Също така, ако жената иска, винаги може да спре въпросното следене сама.

Между другото, това приложение е много полезно, ако с някого ще се намирате на непозната за вас място. Споделяте си координатите в движение и сте готови.

# 151
Ама как ще спре следенето, какво ще обяснява? Излиза, че има нещо да крие. И какви непознати места, говорим за ежедневие, на работа, след работа. Който не е имал на главата си болни ревнивци, представа си няма.
Авторе, не те познавам и нямам желание, точно на такъв ми приличаш.

# 152
  • До хладилника, който обичам
За всеки който горе-долу ме познава - аз си имам склонност към панаири.
Е, познаваме се лично от години, знам 😀 Това не променя нещата.

Да не драматизираме това с местоположението, програми като life360 са удобни. Всеки може да спре локацията, като прецени, не защото крие нещо, а например защото хаби батерия.

# 153
Янтра си е права.
Не виждам какво роптаете.
JoyJoy
Обожавам панаирите.
Особено на 4 очи.
Децата нямат общо с магариите на родителите си. Айде, моля ви, какви травми, ще ме спукате.
Добрите отношения са въпреки децата, не заради тях.
Наистина не разбирам смисъла на панаирите. Освен да се покажа в още по-отвратителна светлина от тази, която евентуално го е накарала да потърси друга, не виждам какво друго може да стане. Голяма работа, че ще викам (не че бих го направила) било то насаме или в обществото…
И честно, не разбирам как може това да ми вгорчи живота. Ако съм щастлива с мъжа до мен и ако той също е, и ако времето, което прекарваме заедно, е забавно и приятно и за двама ни, дреме ми какво прави междувременно.

# 154
Панаирите са напълно безсмислени. Но на мен и отвътре не ми идват.  Загуба на време и нерви за едно нищо.

Или имате добри отношения, или не. С панаири нищо няма да се промени Simple Smile

# 155
Панаира ще е панаир само, ако мръсникът му с мръсник присъства на събитието.
Но ако си е бил камшика и е пратил само един еСеМЕс - "Янке, отлитам на юг, ще говорим като се върна на пролет ", тогава ще има само солово самостоятелно изтрещяване.

# 156
Скрит текст:
То не е необходимо да слагаш специална програма, ако си с Айфон. Също така, ако жената иска, винаги може да спре въпросното следене сама.

Между другото, това приложение е много полезно, ако с някого ще се намирате на непозната за вас място. Споделяте си координатите в движение и сте готови.

И то за Андроид може, но полза няма. Следната ситуация - работи се в голям бизнес център, офис сграда няма значение. Съответният човек си оставя телефона на бюрото и си ходи наляво-надясно. И какво ще научи другият? Че локацията е непроменна. Или ще каже ами бяхме в склада - инвентаризация. Полза никаква. Ако някой е решил да се крие, варианти бол.

# 157
  • Пловдив
Това не върши работа, или да кажем така "успокоява" до известна степен, но ако човек се замисли, няма смисъл. И това не е нещо ново, в средновековието са слагали как беше - девствен или целомъдрен пояс?
Това с девствения пояс е викторианска измислица.

# 158
Скрит текст:

И то за Андроид може, но полза няма. Следната ситуация - работи се в голям бизнес център, офис сграда няма значение. Съответният човек си оставя телефона на бюрото и си ходи наляво-надясно. И какво ще научи другият? Че локацията е непроменна. Или ще каже ами бяхме в склада - инвентаризация. Полза никаква. Ако някой е решил да се крие, варианти бол.
Е, ако целта е да има панаири, пак ще има. Ще започнат например, като му се призвъни, и не вдигне, пък нека се обяснява с какво къде е бил зает тогава. Някои жени и мъже са просто луди, стане ли въпрос за контрол, и си имат нужда от лечение според мен.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 09:54 от Telesilla

Общи условия

Активация на акаунт