Какво е за вас "изневярата" ?

• 18 739
  • 652
  •   1
Отговори
# 345
Кой е късметлията, дето те чака на първа среща?

# 346
Ако оцелеем достатъчно дълго, всички сигурно ще разберем какво е Simple Smile
Дай Боже, да  доживеем да правим старчески секс.
Наш Бънди е доживял Trophy

# 347
  • София
За мен развратът е повсеместен. На първо място в работата. Там се играждат ежедневни близки контакти, има доверие, обсъждане и решаване на заплетени и важни ситуации. Може да бъде по-интересно от вкъщи.

Ние нямаме задръжки, няма откъде да дойдат. С материалистично образование и възпитание, откъде да имаме задръжки?

Макар че в България нещата се подобриха като стандарт на живот, все още сексът е разменна монета за запазване на работа и кариерно развитие, търговия с влияние и др.

Петко, извинявай за въпроса, ама в публичен дом ли работиш? Grinning Честно, не мога да си представя с какви хора общуваш или просто какво разбиране за изневяра имаш.

Щото около мен - хората имат служебни и професионални контакти, в контекст на любезно и приятелско отношение. Спазват се граници, макар и фирмата да прави често партита и тийм билдинги, с преспивания извън града, в който живея и работя. Ама аз работя с интелигентни хора, които са наясно, че когато колегата или колежката ти каже здрасти, това е любезен поздрав, а не те сваля.

Колкото до задръжките - ооо, дааа и мъже и жени имат задръжки, но аз работя с интелигентни хора. И добре платени, та никой не ползва секса като разменна монета за материални блага. Какво запазване на работа, за Бога!!! Чудя се в различни вселени ли живеем и ... мога да ти кажа едно - жена, принудена да прави секс, за да си запази работата има чудния механизъм в повечето фирми да инициира оплакване за сексуален тормоз и да попилее палавия шеф (това 1) и още - около мен жените са със самочувствие, независими и няма да се оставят някакъв льольо да ги изнудва или заплашва. Спри да генерализираш има и друг свят, където жени и мъже не мислят с половите си органи, а с главата си и са ориентирани как да растат кариерно, а не как да св свиват, за да е удобно на шефа.

# 348
  • София
Три години работя в българска фирма с 500 човека персонал. Работим на малки екипи, но клюките се знаят. Имаме други кусури, но за секс и връзки никога не съм чувала.

# 349
Като гледам темата малко се нажежи, но така е, случва се. Никого не защитавам или обвинявам, но има няколко тънки момента. Така:
- и аз съм съгласен, че Петко може да живее в някакъв друг свят, но не означава, че не е възможно и само това да вижда.
- това, че не сме чували, виждали, интересували от личния живот на другите, не означава, че не е възможно да има. Хората има слабости.
- да, много зависи от образование, личностно развитие, възраст - но никога не е определящо. В последната фирма в БГ, когато работих, си имаше секс, но това не пречеше на работата. Да не забравяме и какво видяхме на концерта на Колдплей, мисля, че беше доста в новините.
- да, няма нужда от генерализации, прекалено много варианти, изключения, варианти и възможности има.

Както се казва, да се радваме, когато работим в нормален колектив, без злоба, завист, гледане в чуждата паница, клюки и изцепки. Дай Боже всекиму.

# 350
Разбрахме какво не трябва да има в нормалния колектив, а какво да има ще кажете ли? Последно, секс да има или да няма?
Щот сега пристигам раздвоен сутрин на работа...

# 351
Ако си не си шеф, или си грозен, или дрът - няма страшно. Аз съм 3 в 1. Много е лесен живота.

# 352
За да работи добре един колектив трябва броя на п...сите в него да бъде четен!

# 353
Ако си не си шеф, или си грозен, или дрът - няма страшно. Аз съм 3 в 1. Много е лесен живота.
Тоест ти не си шеф, но си дърт и грозен. LaughingLaughingLaughingLaughing
Напълно защитен си!

# 354
  • Обран бостан ;)
Е, поне не е прост и нагъл.

Ако оцелеем достатъчно дълго, всички сигурно ще разберем какво е Simple Smile
Дай Боже, да  доживеем да правим старчески секс.
Наш Бънди е доживял Trophy

Не ми се искаше да го казвам, но след последното изказване на СоУ Лъкито ще го кажа.

Някои може само да доживеят, но да не им се наложи да го правят.
Не ми се случвало наборка да ме наведе на неприлични мисли, ако ме разбирате. Wink

# 355
Разбрах те, Бънди. Тези с теб правят старческия секс, а не ти с тях.

Макар че така и не стана ясно, като не са ти наборки по-млади или по-стари визираш.

# 356
  • Обран бостан ;)

Макар че така и не стана ясно, като не са ти наборки по-млади или по-стари визираш.

Като подминеш 50-така сама ще разбереш.

# 357

И дотогава ли трябва да чакам? Защо просто не си кажеш?

# 358
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

И дотогава ли трябва да чакам? Защо просто не си кажеш?

Трябва.
Същото е, като да завършиш гимназия. До завършването мислиш за живота след училище едно, малко след това разбираш, че всичко е друго.

# 359
Joy
То затуй на човека му е мираж та обикаля по женските форуми

Общи условия

Активация на акаунт