INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 1 539
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
Може да са пипали/променяли....

# 61
Пак ли ще се окаже, че нещо съм пропуснала. Аз имам още точки за харчене. Искате да кажете, че до 31.10.2025 г. трябва да ги изхарча, иначе ще ги изгубя?

# 62
Т. е. аз съм събрала някакви точки от сектора "Печели", обърнала съм ги в точки за Озон (само тези ме интересуват), не стигат за ваучер (30 лв. е по-евтиният) и няма да мога да продължа да трупам следващия месец върху вече полученото, защото "парите" ми ще се нулират? Дори и да кача този месец още две ревюта (ако купя нещо от магазин, за който в момента нямам бележка и съответно продукт за ревю), аз пак не мога да събера заветните 30 лв.

# 63
  • Пловдив
Добре, че споменахте, че точките изтичат.
Ясно е, че ще ги обърна въпреки загубите.

# 64
Аз не съм споменавала че точките изтичат.
Говорехме за предизвикателствата.

# 65
Предизвикателствата бяха със срок 22.12. Сега гледам, че са го сменили на 31.10. Аз още не съм ги направила. Точките от тези предизвикателства също ли са със срок?

# 66
Не зная, затова питам.

# 67
Едва ли.

# 68
До декември бяха, сигурна съм.
Дали имат давност техните точки - не знам. Полза не видях от тях, никаква.
Ще ползвам, ако успея да хвана по-нисък курс купува, за един ваучер и приключвам с тази история.

# 69
Не съм казвала, че точките изтичат. Казах, че на всяко едно предизвикателство имаше срок за изпълнение до 22.12.
Точките са си точки. Те трябва да си седят.

# 70
Сега срока е 31.10. На предизвикателствата.

# 71
Е, по-добре за нас значи. На 01.11 трябва да има нови.
Ходих да чета и в другата тема, че вече луд ще те изкарат тук.
Разбрах, че в началото е било и 300 точки на предизвикателство. Нищо, пак смогнах аз за ваучер

# 72
Здравейте, последно не разбрах, изтичат ли точките след тази дата, която сте писали или не?

# 73
Според мен точките, които не си ползвал се запазват, но настоящите предизвикателства приключват.
Но не съм сигурна на 100%....

# 74
А това нещо какво е ? В тази тема ли да питам или в другата за точките? Веднъж го обърнах в бгм пари и пак се появи, че имам 1.65лв. Не играя и не правя нищо защо непрекъснато имам там някакви пари? Нищо не разбирам 🫣😬.

Общи условия

Активация на акаунт