INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 1 838
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
Имаш 50 точки от обмяната, това е едно от предизвикателствата. В пари са 1.65.

# 76
Значи при всяка обмяна ще дават точки, така ли?

# 77
Не, само за определените предизвикателства.

# 78
Аз не съм изпълнявала никакви предизвикателства. Само една попълнена анкета от линк даден в една от темите. За нея не дават ли малко пари?
Явно е бил някакъв бъг пак,  защото сега пак ги обърнах и общата сума не се промени, но изчезнаха най-накрая и вече показва, че имам 0 RWRD.

# 79
Натрупали са се другаде 😁
Да, когато пуснах темата за ревю и касов бон точките бяха 300. След ден или два вече бяха 200.
Не би трябвало да се губят, те са еквивалент на пари. Важното е да са в хъб-а. При кой/и търговец/и решавате вие.

# 80
Ти си ги прехвърлила в други, виж си в портфейла. Там са по видове.

# 81
Аз не съм изпълнявала никакви предизвикателства.

Обърни точки за първи път, това беше предизвикателството, за което даваха 1.65 лева.

# 82
Да, спечелините от анкета точки ги обърнах в бг мама пари. Тогава явно са ми ги дали тези. Като го забелязах това 50 RWRD онзи ден и тях обърнах в бг мама пари, но продължих да си виждам, че имам още 50 RWRD. Това ми стана интересно от къде идват, като не правя нищо, уж ги обръщам и отиват в бг мама парите, а продължавам да виждам точки за обръщане. Днес вече пак като ги обърнах вече станаха 0 RWRD, но не ми даде още 1.65 лв. Явно е било бъг, не знам.

# 83
То веднъж дава. Ползвала си го вече.
Купих ваучер за Озон, то ми омръзна да следя курса, по-зле от Уолстрийт е този Инсентив, ужас...
Назад съм със 6+ лв. Но ми трябва спешно, че утре може да го няма този артикул.
Не им ща предизвикателствата вече!

# 84
Морковелка, при обмяната на точки имаш опция да избереш половина или максимум  като ло подразбиране е половина. Аз имах RWRD-и и за по 100 точки, но не помня за какво точно.
Ако и твоите са били 100 е възможно да си ги прехвърлила на 2 пъти.

# 85
Открих топлата вода!

Натискаш на камбанката със съобщенията. От падащото меню най-долу на Виж всички.

Отваря се списък в този вид и от първата стрелка в дясно

се стига до тези три точки, от които в ПДФ си изкарваш приходи/разходи по валути и в лева.

# 86
Вероятно така е станало. Аз не обърнах внимание колко са ми дали от анкета и колко обърнах. Явно съм обърнала само 50 точки и другите са останали. Но след обмяната на остатъка пак виждах нови 50. Ето вече се занулиха след снощната проба пак да ги обърна, изчезнаха, но не прибавиха още 1.65 лв към бгм парите.

# 87
А каква е целта да обръщате точкиге в BGM сред като с тях не можете да си купите нищо?
При мен всичко е скапано и не работи. Мислех, че е от мобилния, но и през настолния е все същата работа.
Отделно от това никой от екипа не се включва да поясни и отговори на поставените въпроси.

# 88
Открих топлата вода!

Натискаш на камбанката със съобщенията. От падащото меню най-долу на Виж всички.

Отваря се списък в този вид и от първата стрелка в дясно

се стига до тези три точки, от които в ПДФ си изкарваш приходи/разходи по валути и в лева.

В портфейла има всички данни за баланса на точките и парите, от там не е ли по-лесно?

# 89
Аз не знаех, че не мога да купя нищо с бгм парите и трябва да ги обърна към някой магазин, за да мога да ползвам ваучера им. Имах останали от декември месец и не бяха достатъчни за ваучер, след като ви прочетох, че могат да се обръщат спечелините ги прехвърлях към бгм. Станаха уж за ваучер, но не мога да ги използвам,  ако не ги обърна към някой магазин.

Общи условия

Активация на акаунт