INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 5 832
  • 239
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Казва, че в Озон й се губят близо 20 лв. Аз го тълкувам, че там книгата/книгите са по-скъпи.
Добре, Тета, твоя съвет не е бил безполезен. Така по-добре ли е?
А, не е въпросът за цените на книгите. От превалутирането на бгм точки в озон точки се губят пари.

# 226
Цените са еднакви в Озон и Бейби, но за Озон не можеш да купиш ваучер с БГМ точки.
Това коментираме. От там е загубата.
Съветът е много полезен.

# 227
  • Пловдив
В бейбито за съжаление няма толкова книги. Повечето налични, когато радглеждах бяха за деца и отглеждане на такива.

# 228
Така е. Но пък парфюми за майките има.
Проверява се.

# 229
Проверява се. Много неща ги има.

# 230
  • София/Севлиево
Имали ли сте следният случай -закупен,но неизползван ваучер (в моя случай за озон)-когато се опитам да го използвам пише,че е невалиден (имах и други ваучери за там и ги използвах без проблем)...

# 231
Да не би да си го прехвърлила вече в портфейла и за това така да ти дава....

# 232
  • София/Севлиево
Не,при опит да го прехвърля изписва "Невалиден код",с друг, който използвах направих опит и пише "този код е използван"-две съвсем различни неща са.

# 233
Виж все пак в портфейла дали не е отишъл.
Също дали цъкаш на последният код който си купила, защото аз последният път септември като купих, имах и още един от преди това ползван...без да видя цъках на стария....

# 234
  • София/Севлиево
Няколко пъти пробвах,през две различни устройства компютър и текефон- и двата пъти изписва това.

# 235
И сумата не е налична в портфейла в озон ?

# 236
Явно ще трябва да им пишеш да проверят.

# 237
Закупените ваучери мисля имат срок. Купувате и прехвърляте в портфейл или използвате. Веднъж прехвърлен в портфейла на Озон, срока за използване на сумата е неограничен.

# 238
Аз не по темата точно, но като стана въпрос за Озон, да кажа че курсът им за обменяне става все по-лош...чак се чудя, някой дали ще купува въобще. Аз имам 33лв, които ако обменя там до сега ставаха 21-22лв, днес погледнах показа ми 19лв...прекалено е според мен.

# 239
Аз си намерих нещото в бейбито, и купих два ваучера с курс едно към едно.
Озон наистина става все по.неизгоден..да видим до кога.
Накрая като стане много неизгоден, и предзполагам никой няма да купува ваучери от него...

Общи условия

Активация на акаунт