🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 7 475
  • 133
  •   10
Отговори
# 75
За масажната възглавница мисля тази да поръчам па каквото стане Simple Smile ще имам време да я огледам и пробвам и да видя дали ще е ок. Вие какво ще кажете?
 https://giftcorner.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B … D1%80%D0%B0%D1%82
Бях си поръчала същата за лично ползване преди 3-4 години. Буквално след не повече от 10 ползвания за по 15-20 минути почна да се разшива и да се цепи мрежата и кожата.
Реших да "инвестирам" в малко по-скъп модел, и си взех такава от Кауфланд. Има си калъфче, кабела е по-дълъг, регулираш си на каква посока да се въртят масажорите, дали да е със затоплящ ефект. Много по-добро качество е и съм доволна.
Точното име на продукта е - Възглавница за шиацу масаж Switch on
Скрит текст:

# 76
Като стана дума пак за чехли, миналата година купих за цялото семейство по препоръка на дама от темата (много благодаря).
Аз лично по-удобни чехли не съм имала. Мъжът ми, който предимно ходи бос и първоначално ги отхвърли, почти цяла зима си ги носи.
Умалени са с 1 номер, но едно мило момиче се обажда и уточнява за пропусналите да прочетат.

От поне 10 години цялото семейство сме с такива, всеки си има негови цветове чехли. Не ги сменям за нищо на света, пера често в пералня и подменям като се износят.

# 77
  • Варна
Давам идея YumYum

Избрах този чай за моите колеги :https://lovare.bg/product/%d1%87%d0%b0%d0%b9-%d0%b0%d1%81%d0%be% … een-tea-assorted/.
Много са ароматни ,подарен ми е от една приятелка.
 Този е зелен , но има и много други разновидности
Ще  добавя   коледни сладки или шоколад.

# 78
  • Пловдив
Какво представлява този ДНК тест, какво показва?

# 79
Благодаря за идеята за чая. Имам колежки, които обичат да пият чай.
За приятелка ще добавя и коледна чаша.
Ето идея за подарък за мен, в кръга на шегата.
И аз ще следя описанието за ДНК теста.

# 80
В сайта пуснат по горе може да прочетете всичко за ДНК теста. Не го правя за да не заблудя с информация. Миналата година подарих на ММ. Теста идва с подробни инструкции как да си го направиш и къде да го върнеше безплатно. Към днешна дата двама човека са се свързали с него по имейл със сходни показатели. Разкрива етническата принадлежност. Теста в обикновен, има и по разширен вариант, но там цената е друга.

Преди малко поръчах 4 броя ДНК теста. Много бързо уредихме 4 млади хора Simple Smile.

Решила съм за майката на ММ да купя кулинарна книга на Джейми Оливър. Видях в нета, че най новата му книга на БГ е "Семпло с Джейми". Някой има ли него книга която би ми предложил?

В очакване съм на черни петици, коледни намаления и подобни Simple Smile

# 81
Здравейте и от мен , прекрасна тема с много полезни идеи!
И аз обичам Коледа, но с подаръците започвам още от септември да планирам и купувам, мразя да обикалям магазини през декември и от години не съм го правила, имам приятелка, която даже ме надминава , като купува целогодишно каквото и харесва и после ги подарява за празници. Взех си идея оттук за ваучери за театър, чехли от агнешка кожа и хубаво кожено портмоне. Обмислям парфюми, но те ще са за рожденици през януари, една красива чаша за чай с капаче и насипен чай,който ще сложа в някакъв красив буркан. Подарявам златни бижута също или сребърни, кои каквото носи,но пак са по-скоро за рожден ден. За семейства гледам да е нещо общо за домакинството, кукър или фрейер, ваучер за спа уикенд. Козметика от боди шоп, за който я харесва, имат сега зимни серии или корейска козметика, комплекти от златна рибка за коса, копринени ластици за коса, лед маска или инфрачервена лампа съм подарявала. За децата дървено влакче , имаше в Лидл предишни години мисля. Кулинарни книги също ми идват като идея, но моите роднини мразят да готвят, така че няма да е това сигурно. Портфейли за мъжете или кожени колани, тефтери органайзери.
Най- хубавият ми подарък, който ми подари вуйчо ми, не беше за Коледа, за сватбата беше, картина от местен художник от мястото на което съм отраснала като дете.

# 82
  • Враца
Аз миналата година подарявах, стъклени канички за чай, с коледен буркан с насипен чай. Много се хареса.
Щото , то чаши всеки има.

# 83
Аз миналата година подарявах, стъклени канички за чай, с коледен буркан с насипен чай. Много се хареса.
Щото , то чаши всеки има.
Удобно ли е да покажеш каничките? Благодаря!

# 84
  • Враца
Веднага, една нескопосана снимка на тези, които останаха при мен. Simple Smile
Ама са от най ръбавите и не са коледно украсени. Иначе имаше и едни по-кокетни с кръгла форма.
Намерих ги в квартален магазин домашни потреби и каничката и буркана.
Каничките 10-12-13 лв. Буркана 4-5.
Пълни с качествен насипен чай с плодове и канела, изглеждат много добре.
Ама нямам снимки.

Сега в пепко има чайниче с гъбка, върху чашка и те са много сладки.

# 85
В Икеа има подобни.

# 86
Благодаря!
Как не се сещам, че имам две такива кани, но малко по-тумбести?! Simple Smile
Някак реших, че става дума за миниатюрни канички за 1-2 чаши чай, които съм пропуснала.

# 87
Преди много години бях взимала цъфтящ чай и чайник за мъжа ми, тогава гадже, от Халите, далеч преди да станат Кауфланд. На вкус не е кой знае какво, но са много ефектни в представянето.
Пример:

# 88
Е, хронологията сочи, че подаръкът с цъфтящия чай е бил особено успешен  Simple Smile
Пък че чаят не бил кой знае какво...няма значение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 89
Ровя се аз в Шейн и търся идеи, та реших да споделя какво видях и какво ще поръчам. Освен основните подаръци, съм решила да направя и една шега — ще поръчам онази „торта“ от кутийки и ще я напълня с разни закачки. Мисля в началото на вечерта да отворим кутийките, а накрая да дойде ред на истинските подаръци… или пък обратното – първо подаръците, после тортата, още не съм решила.

http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=l5zD5N0VFUJ … rom=GM73923003534

Общи условия

Активация на акаунт