🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 11 225
  • 222
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да, козметика с ваучер е добра идея, благодаря! А тези ваучери от магазин на съответния бранд ли трябва да взема или може онлайн?
Ваучерите на Дъглас са по-скоро гифт карта и може да се ползва на много пъти. Предлагат и много красива кутийка към тях. Но според мен Дъглас е скъпичък и малко претенциозен за 14 годишна. Моята дъщеря е на 15 и там гледа само парфюми, които са по 300 лв.,а в ДМ и Лили може да профука и последната си стотинка за гримове.
Вижте ваучер за дрехи. Например Бершка е заедно със Страдивариус и още един магазин, не помня кой. Това поне за моята е идеалният ваучер, защото това са й най-любимите магазини за дрехи. Но трябва да е поне за 50 лв. (точни такива получава моята редовно).

# 136
Само да предупредя за подаръчните карти/ваучери на Дъглас. 6 месеца след закупуването им, ако има неизползвана сума вътре, всеки месец се начислява такса поддръжка в размер на 6 лв.

# 137
Аз на не толкова близки тинейджъри подарявам пижами или чехли с коледни мотиви  - винаги трябват. Синът ми по тези години и поларени одеала си подаряваха по поводи. Много се чудих на акъла им, но сега като студенти се оказа най-използаната завивка.

# 138
Димис, много добра идея ми даваш за меко, топло, одеало за едно момиче което е първа година студентка.

# 139
  • софия
За одеялата мога да подскажа, че най-любимо на дъщеря ми е такова с ръкави. Вкъщи постоянно се размотаваше с него и сега си го взе с нея.
В тази група е и домашния гащеризон (onesie).

# 140
Миналата година бяха пуснали с хелоуински и коледни десени и съчетани с чаша за топъл чай са си перфектни за студеното време. То много зависи и от финансите и от обстановката в която ще се подарят. Наясно съм, че в по - официална обстановка и подаръкът трябва да е по-изискан.
Имам приятелка голяма домакиня. Наумила съм тази година да подаря тишлайфер с панер като комплект. Ще следя страницата на местна шивачка. Така ще подпомогна и регионалния бизнес.

# 141
  • Пловдив
И аз имам едно одеало с ръками и качулка на Йори, много си го обичам.

Ваучер за книжарница и книгоразделител, също подарявам на хора, които обичат да четат. Има страхотни книгоразделители в Тему.

# 142
Тази година се чувствам изчерпана от към интересни идеи. А трябва да измисля нещо и за екипът на мъжа ми, ръководител е на 3ма души - миналата година ми беше по-лесно, т.к. бяха само дами и спретнах следния подарък - мини комплект козметика балсам за устни и крем за лице, вълнени чорапки и малка бутилка вино, всичко красиво опаковано. Тази година екипът е от две дами и един мъж и не мога да измисля нищо до момента, което да е еднакво и за тримата, да им е полезно и да им хареса. Сещате ли се за нещо подходящо?

# 143
  • Русе
Към подаръците добавям и по една коледна играчка- тези са прекрасни и горещо препоръчвам, истински, стъклени, много красиви:  https://social-plovdiv.eu/ и още една страница във фейсбук: Стъклодувно Ателие Иван Станев

# 144
  • там където има винаги вятър
И на мен ми стана интересно с кошерчето и открих това:

https://beeshopbg.com/produkt/%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%B5%D1%80-%D1 … 0%BC%D0%B5%D0%B4/
От няколко дни се мъча да се свържа с тях - нито на имейли отговарят, нито телефона вдигат Rage

# 145
Благодаря за идеите за "полунепознатите" тийнове. За момичето ми хареса идеята за одеялото с ръкави, ще ги погледна, както и ваучер за козметика, за младежа - ще го мисля. Като бяха по-малки /над 10-12 г./ им подарявах луксозни издания на Нешънъл Географик с интересна тематика, предполагам, че са им харесали, от друга страна не съм сигурна. В Англия има гифт карти, които могат да се ползват в много магазини, ММ изпраща такива на внуците си, и те са много доволни, защото следят промоции в магазини по интереси и така успяват да си купят много неща, особено внучката с козметика. Най-лесният вариант е да дам пари в пликче на всеки от тях с хубава картичка и пожелания.

Един смешен случай с подаръци от миналата Коледа. Синът ми и снахата идват на традиционната вечеря. Още от дете синът ми /"дърт" мъж вече/ сяда пред елхата и вади подаръците, маха опаковките и не е трудно да отгатне кое за кого е. Обикновено аз подарявам на мъжът ми книги /на аглийски/+парфюм, за мен също книги+парфюм. За тях бях подготвила пари в пликче /те си поръчват онлайн каквото им се иска/, но и подаръци за под елхата. За него парфюм, за нея козметичен комплект за тяло. Последно пакетче беше моят парфюм, той го разопакова и го дава на жена си. Е, как да кажа, "о, не, това си е моето". Simple Smile Та, сега се чудя за тази Коледа....

# 146
Надписвай ги!

# 147
  • София
jfjallen, много неудобна ситуация. Аз затова слагам винаги етикетчета с името. Преди 2 години снаха ми даде моя подарък на дъщеря ми, нейния също на нея и стана тъпо, че за мен няма. Накрая се усетиха и се оправиха нещата. Миналата година пак тя ми подари козметика, за която после твърдеше, че е съвсем друга. Така и не разбрахме чий подарък е дала на мен. Беше си много хубав, но явно не предвидения за мен. Simple Smile
Гифт карти за много магазини има и тук.

# 148
Да, с надписването е идея, но така се губи изненадата /или аз си "загубих" парфюма/. Просто заради спомените от детството на сина ми, някак си да запазя тази традиция.

Харесаха ми играчките от Пловдив, от дадения линк. Само се чудя нещо толкова крехко как ще бъде опаковано и безпроблемно ще бъде доставено до София.

Тези гифт карти, за пазаруване от много магазини, къде мога да видя/купя?

# 149
  • софия
Поръчах играчки. Щом предлагат доставка, трябва да имат опит с правилното опаковане. Така допълних подарък за близко семейство - комплект играчки и връх, стъклени сламки, златни коледни лъжички и домашна продукция.
Не се въздържах и поръчах нов връх за елхата (н-айсти) и топка с врабец. Нали трябвало всяка година да има нова играчка.

Пратката вече дори е изпратена.

Всяка година пускам темата без идея за подаръци и много бързо наваксвам.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 14:17 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт