Тренировки в домашни условия - 125

• 9 706
  • 195
  •   1
Отговори
# 105
Запазвам си чудото на Дез! Никога не знаеш кога може да ти дотрябва малко чудо Simple Smile Мерси!

Много стрес ми се събра последните седмици, потрениравам скромно и леко, опитвам се да вкарвам разни малки "бърстове" активност на всеки час (стълби, клекове, повдигания на пръсти, ако друго няма как). Почнала съм да правя доста редовно сутрешна гимнастика за събуждане и стопляне - въртя няколко и да ви кажа ефект има, почваш деня по различен начин след 10-15 мин. минимално усилие. След 2 седмици ще оперирам дясната китка и се чудя дали да не се обадя на близките рехабилитатори и да си запазя 2-3 часа със професионалист преди да се метна презглава и да си навредя от много мерак за "нормална тренировка"/

# 106
Агент, успешна операция и бързо възстановяване ти желая. Flowers Four Leaf Clover
Задължително рехабилитация и много внимание, но ти си знаеш.

Днес на обяд 10км леко кросче с нисък пулс, а след малко хващам пудовката за кратка тренировка за цяло тяло.
Нещо ми се струва, че съм бълк-нала в ръцете сериозно последния месец. Случват се нещата, не е 16 седмици нищо.

Edit: Тренировка с пудовка- направена. Общо суингове 250, плюс други хубавини.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 00:33 от Dez

# 107
Agent, успех с операцията и възстановяването!

Дез, успех и на теб!

Дух, търпение и малко повече егоизъм!

Аз продължавам с програмата, в края на седмицата би трябвало да я приключа. Иска ми се след нея да започна Dig In, но все още чакам повече информация за програмата. При нас времето е все още прекрасно и в почивните дни карахме колелета с младежите. Кеф си е човек да има по-големи деца. Те отдавна са ме надминала по вчиски спортни параметри. Нямам търпение за ски сезона (и там отдавна ме надминаха)! Имам вече няколко плана за ски, но дано снегът не разочарова тази година.

Спор(т)на седмица на всички!

# 108
  • на острова на мечтите
Agent,успех!
Dez, комплименти и успех и на теб!
Аз я карам софт, но почти редовно. Вече клякам без големи проблеми. Е, Ваня не мога да я стигна, но важното е, че започнах.
Costa, на лоста вися като пране на простор и то за кратко. Стигнах до десет секунди. За набиране и дума да не става. Много ми се плъзгат дланите по тръбата. А и мускул на ръцете почти нямам.

# 109
След 2 седмици ще оперирам дясната китка и се чудя дали да не се обадя на близките рехабилитатори и да си запазя 2-3 часа със професионалист преди да се метна презглава и да си навредя от много мерак за "нормална тренировка"/

Агент, при такава ситуация не бих правила каквото и да е без поне няколко часа в компанията на добър рехабилитатор. Успешна операция, здрави нерви и търпение ти желая от сърце Hug

При мен нищо ново - продължавам с IRON Pro, все така много ми харесва и отсега знам, че е програма, която ще повторя.
Вчера правих ден 31 - глутеус и задно бедро. Днес почивам и започнах деня с едночасов трен мобилност и стречинг с нова за мен, случайно попаднала ми треньорка в YouTube - Marie Steffen. Има почти половин милион абонати и над 900 видеа. Днешната тренировка не просто ми хареса - чувствам се като след дълбок масаж и цял ден се движа като в облак... Никак не съм от гъвкавите и на моменти ми беше много, много трудно, но крайният ефект е прекрасен. Въпрос на структура и последователност на упражненията и позите, предполагам.
Ако Ви е интересно, правих това:
https://www.youtube.com/watch?v=YMgE84e7jdM&list=PLnG92tcrtk49h- … whDHszdmgCHulpEyR

# 110
Пристигнаха ми днес подложките за краката и направих една тренировка с тях -Glutes ...еми да ...съвсем различно е усещането..
Благодаря за стреча Ветрена ,ще го пробвам
Ти коя програма харесваше много от апп-а интент ли беше ? Освен тази с тренировки за цяло тяло

# 111
Да, НФБ, INTENT е любимата ми програма от приложението.
Комбинира упражнения за сила и за хипертрофия, има чудесна структура, при която се сменят упражнения така, че да има достатъчно време за почивка между отделните серии на едно и също упражнение. Правила съм я два пъти.
Другата ми любима програма наистина е MAX - с тренировките за цяло тяло.
IRON Pro е с тенденция да си оспорва първото място с INTENT, защото е фокусирана повече в работа за сила, което е моят приоритет.
Наклонените подложки за стъпала наистина са безценни - много променят играта Blush

# 112
Агент, при такава ситуация не бих правила каквото и да е без поне няколко часа в компанията на добър рехабилитатор. Успешна операция, здрави нерви и търпение ти желая от сърце Hug

Днешната тренировка не просто ми хареса - чувствам се като след дълбок масаж и цял ден се движа като в облак... Никак не съм от гъвкавите и на моменти ми беше много, много трудно, но крайният ефект е прекрасен. Въпрос на структура и последователност на упражненията и позите, предполагам.
Ако Ви е интересно, правих това:
https://www.youtube.com/watch?v=YMgE84e7jdM&list=PLnG92tcrtk … whDHszdmgCHulpEyR
Отне ми 10 сек превю преди да се абонирам! Много приятно впечатление прави каката и има интересно био, освен много качествено направен контент! Мерси, Ветрена!

# 113
  • Чикаго / София
Здравейте и от мен,

Благодаря за посрещането в групата!

Агент, да мине леко операцията и бързо да се възстановиш.

Аз съм на 5 седмица на Iron на Карълайн. Направих я веднъж и започнах втори път.

Чудя се след това какво да подхвана, дали да я завъртя трети път или нещо ново.
Ако имате идея за тренировка с тежести, която да е с продължителност около 30-35-40 мин, споделете коя. Аз съм на вълна тренировки с тежести.

В нашия двор е зоопарк нощно време - ракуни, скънксове, катерици, опосуми. Веднъж един елен се появи отнякъде, виждала съм и койот. Това лято 3 ракуна се бяха настанили под дека ни.  А не живеем близо до гора, в градската част на нашето градче сме, ама животинките си виреят. Поне излизат през нощта и не си пречим взаимно. Само с катериците се гледаме враждебно, че много бели правят.

Аз правя тренировките сутрин, та добре ми идват за раздвижване и тонус за през деня.

# 114
  • Стара Загора
Ирка, разгледай програмите на Хедър. Или пък пробвай друга на Каролин - Епик 3, ендгейм...

# 115
Агент стискам палци операцията да мине по план и да се възстановиш светкавично Hug
Ирка пускам табличка с програмите на Каролайн в ютюб. Само Коледната не е в списъка. Добър ориентир е за продължителност на тренировките. Аз почнах Fuel след Iron и ми харесва много повече от Iron.

# 116
  • Там където
Момичета, какви са тези подложки за крака? Може ли линк?

# 117
Qaki, говорим за тези платформи:
https://www.amazon.com/Squat-Wedge-Set-Stretching-Stretcher/dp/B … 2C183&sr=8-6&th=1

Карълайн ги ползва много често - при румънска тяга, при нормален или български клек, при напади. Когато петата е по-високо, се поставя акцент върху квадрицепсите. В обратната посока акцентът е върху глутеусите.

# 118
Аз тези взех
Днес Iron pro рамена.Ще направя един спининг 20 мин следобяд  и на Ветрена стречинга вчерта .
Решила съм да бълкна малко,че имам страшен апетит и ще използвам инерцията ,вдигам и тежестите .Кардиото кротко.
Ям всичко хляб ,картофи ,ориз ,млечни ,шоколад дори върнах разпенено прясно мляко за капучино следобед .Обратното на елиминационна диета .Мисля да експериминтирам в тази посока ...да видим кво ше стане ...
Вместо ограничения -свобода ,възстановяване и висок метаболизъм.Сънят скочи от 65 точки на 90 ,боди батърито и HRV -то също и то при Гармин ,дето сече яко показателите.Чуствам се добре и имам енергия .Нека най-доброто предстои хехе 💪

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 11:19 от No_frame bitch

# 119
  • Там където
Много благодаря. Определено не ги търся за квадрицепс😂 ще си купя за тяга и клек за глутеус. То и гири вършат работа, но тези са Профи😄

Общи условия

Активация на акаунт