Тренировки в домашни условия - 125

• 13 097
  • 249
  •   1
Отговори
# 45
Ирка добре дошла Hug
Пайла в миналата тема Ветрена даде много хубав обзор на Iron Pro.
В последните два дни ми се струпаха бая проблеми в работата и с колата. Старото ми аз щеше да бори стреса с храна, но новото ми Аз излезе на разходка. 21км вчера и 11км днес. Въздух, природа и куче и съм като нова. Моето ежедневно кръгче включва бивша влакова линия на места и пътеката е равна и широка, гора с река, полета с овце и крави, бившо трасе за конни надбягвания, останки от Аби от 13 век, малък замък с прилежащо средновековно градче и парк. И в зависимост от от това дали включвам парка и полетата и дали тръгвам от вкъщи или отивам с колата до някъде, може да е 4,7,9, та до 20+ км.
Малко снимки :
Скрит текст:

# 46
Ехееее ...много красиво Коста!
Нищо не отчитам поради различни обстоятелства ,само мобилност днес  и то защото имам фиксиран час и няма.как ..

# 47
  • Варна
Costa, как да не ти се разхожда! Страхотни пътечки си имаш!
Ах, че хубаво си го казала!
Както ми беше кофти с повече от 2 последователни дни тренировки сега съм се хванала от неделя и до петък няма да пропусна-6 общо. Така за миналата седмица ще станат 4, а за тази 5.
Като се замисля доста по-добре всъщност влияят на борбата със стреса и лошата енергия от похапването, което и аз преди бих избрала и нямаше да спра на един шоколад 🙄
Малко разбутах последователността, че ден крака след дупе и задно бедро не ми се понрави. Като цяло структурата на тази програма (епик 2) още си ме изумява нищо, че приключва вече(петък ще съм на ден 40).
Тези дни ще се хвана да разгледам другите епик, Фул и интент дали нещо ще ме привлече или да подхващам пак добрия стар и любим Iron!

Irka, добре дошла! Поздравление за грижата за теб и си в една от най-позитивните теми заради хората в нея!

Да се оплача: мъж ми се опитва да не агитира да ходим за кардио във фитнеса вместо навън във вятъра да сме обикаляли и така обаче ще се опитва пак да ме прикотква да ходя с него на фитнес, а на мен си ми в добре вкъщи и тук с вас.
Единственото, което хващам като минус ми е, че за крака и дупе трудно ще вдигна тежестите така, защото за RDL примерно ръцете ми не издържат повече от 2х10, а това си е малко, но ще го мисля. Май някакъв уред ще ми трябва в нас. За хип тръст единствено имам колан и там още слагам 2х10. То в тоя епик и няма много хип тръст. БГ клек пак правя само с 10кг…

# 48
Costa - много красив район! Предполагам няма диви животни и е безопасно? Аз където живея мечките и койотите са ежедневие, дори пуми има от време навреме.

# 49
Costa - много красив район! Предполагам няма диви животни и е безопасно? Аз където живея мечките и койотите са ежедневие, дори пуми има от време навреме.
Само сърни, зайци и катерици. Нямаме хищници на Острова. Ти къде живееш? Пуми и мечки Flushed Ако имахме такива щеше да ме е страх да разхождам моя кучко. Тя е 2.8кг чихуахуа, все едно да развявам стръв Joy
И по темата. Свикнах с Каролайн, нямам сковаваща мускулна треска постоянно, а само лека приятна. И Fuel ми се вижда по-лесна програма от Iron. Предполагам, че е само благодарение на 10-те седмици с Каролайн Hands Muscle

# 50
Costa, красота!
Маги, в Калифорния ли си?

При нас има елени, сърни, зайци, фазани, общо взето дивеч. Глигани има в по-гъстите гори, а мечките са в Словакия.

За втори път тази седмица правя тази страхотна тренировка за лицеви, и то точно които ми трябват.
Днес ми се получи по-добре.

След малко отивам да си правя интервалите.
Тази седмица нарочно съм без тренировка за долна част, за да тичам на отпочинали крака. Може би днес ще направя пудовка за цяло тяло, няма да е лоша идея.
Вчера изцяло почивах, и съм тип-топ.

# 51
Коста, много е красиво.
Елито, аз пък казах на моя че си взимам карта за фитнес. По всяка вероятност ще си правя някоя програма от нашите там. Малко тъпо ще ме гледат, ама поне никой няма да крещи "мамо, изаках се" или да се дере сякаш го колят, защото не ми е я ръцете.

За днес отчитам 47 минути спининг байк

# 52
Безкрайно романтично и красиво при Costa! Приказно!

И при мен има и койоти и мечки, нищо че в дадени ракурси прилича на цивилизация и дори тук таме има тротоари Wink

# 53
На западното крайбрежие съм, но не в Калифорния. Имаме високи планини над града и много диви животни слизат от там. Уж не са агресивни, но си е страшно. Местните много им се радват, колко били cute 😑. Тротоари имаме 🤭.

# 54
Дух- чудесно решение!

Costa - красотата!

Ирка - добре дошла!

Приключих седмица 5 на Liift More. Това е втората част от програмата - седмица 5-8. Пак има по 2 тренировки за крака, 3 горна част - мускулните групи са малко разместени от първата част, интензивността също е по-висока. Харесва ми много програмата и се чудя защо толкова дълго чаках да я направя.

Тези почивни дни и ние сме в гората при мечките, но слава богу не сме ги срещнали ☺️ Звездите през нощта да великолепни 🌌

Храната ми е мъка и от 5 дни реших да се завърна към интервално хранене.

# 55
Moят отчет за седмицата:
57.5км в 5 тичания, 2хгорна (лицеви и корем) и 1х долна част (вчера). Чудя се къде са ми бърпитата. Според мен правих, но май зареждах часовника...Мъгла ми е.

Килата са рязко нагоре, и не е заради долната част вчера. Ям от общата храна, супи с фиде, къри, гулаш, не знам въобще на какви калории съм. Около 1600-1700, което е за задържане и никога, никога не свалям на толкова.
Пак ще направя промяна, и ще видя как съм след 2 седмици.
Трябва да съм желязна на 1200, не знам защо не ми се получава. Не внимавам, явно, и главата ми е другаде.

# 56
И от мен седмичен отчет Fuel с добавки от новата програма на Хедър Fusion
Понеделник 7+4km
Вторник Fuel D1 legs, 21km
Сряда Fuel D2 upper body, 11km
Четвъртък Fusion D1 arms sculpt, 4+5km
Петък Fusion D4 pilates core + Fusion D5 full body strength and sprint finisher, 11km
Събота 13.5km
Неделя Fuel D3 glutes, 2x4km
Три с Каролайн и три с Хедър, доволна съм.
Дез 1200ккал,шапка ти свалям. Аз си признавам, че предпочитам да поддържам по-висок % мазнини и кила, но да ям повече.
Дух това никой да не ти се изака по време на тренировка е безценно Stuck Out Tongue Winking Eye Грабвай картата за фитнес и да се оправят вкъщи. Ако ние не си позволим време за нас, няма кой друг. Аз съм делегирала повечето от домашните задължения отдавна Wink

# 57
Costa, аз не се справям на 1200, там е работата. Ям повече, но съм тежка, и килата ми пречат. Сварила съм си яйца за днес, да не посягам към друго. Въглехидратите ще са от моркови, а към вечерята ще е зелен фасул.
Имам час пауза, ще си направя мобилността.

# 58
Dez, 2 мин мисля как да го напиша особено след последното ти "аз знам какво правя".
При мен лично интензивни тренировки и 1200-1300 не работят, сривала съм се толкова пъти, че не мога да ги преброя. 1200 (за мен!) работеха със ходене по 2 часа, много NEAT, малко йога, пилатес, колело/кънки. Толкоз за мен.. За теб не знам.

# 59
Агент, няма нужда да са 1200, може и 1400 да стане, знам ли....
В храната е всичко, няма нужда да минавам на пенсионерски дейности от страх да не огладнея.
Все пак и аз съм сваляла до желаните килограми, преди пре-меното и меното, и то беше с тичане по 80км на седмица и силови. Говоря от опит, не наизуст.

Общи условия

Активация на акаунт