Тренировки в домашни условия - 125

• 9 694
  • 195
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от мен, отчитам ден едни от Айрън. Simple Smile

# 16
Седмица 4, Ден 1 - Liift More.

Шон пуска някаква нова компилация на Dig Deeper & Insanity - Dig In - 17 ноември. Не знам дали това ще е вариант за моите стари кости, но определено съм заинтригувана. Ако не ми допадне, ще трябва да измисля нещо друго, но има доста време дотогава ...

Отдавна не съм проверявала ВК - нещо интересно да се е появило там?

# 17
Срам ме е да си призная откога не съм стигала до VK Sad

Бич, ще се моля за твое здраве ежедневно - най-малката ми топка пасна под бюрото! Сега остава да преодолея 25 год навик!

В събота 13 км пеша и 31 км на колело, в неделя за мой срам само 35 км на колело, че бях нужна на разни членове от семейството, а знайно е, че личното време на майката е обществено достояние за разлика от личното време на всички останали. Изсъсках!

Но въпреки, че беше кратко, беше много приятно!

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 22:11 от Agent Provocateur

# 18
Сутринта 10км в ниската Зона 3.

Вечерта - Долна част, авторска тренировка:
1. Заден клек 5х15, 2 загряващи, 3 работни серии
2. Тяга с прави крака 5х12 (като по-горе)
3. Staggered deadlift от Каролин, 4х12
4. Зърчър клек 4х15
5. Отпад  2х12
6. Хак клек с пудовка зад гърба  3х12-15

Eli, дано лошото те забрави и заобикаля! Весело изкарване на рождения ти ден! Birthday BalloonChampagne

# 19
Много хубави снимки, Агент Simple Smile
След много, много време, не зная може би година и малко се върнах към Сидни. Беше ми приятно да я гледам на голям екран (т.е. на телевизора), но и малко съм неприятно изненадана, от първата тренировка на Болд. Като цяло тя винаги е била по-динамична в сравнение с Каролин, но днес направо беше малък генерал, който не спря да юрка. Много остра я усетих, припряна, бързаща и изнервена, което ха ха ха с две деца, вероятно не е като да няма основание да бъде такава, но не ми допадна. Ще дам шанс все пак, ако не ще се върна към нещо старо. Прегледах иначе тренировката на Айрън за днес, не ми хареса това, че е предимно с тежък лост, какъвто имам, но е разглобен и прибран, щото нали... повивалник и памперси сега са там. А и малко тежка ми идва Айрън за момента. Та така.

# 20
  • Bristol
Чудя се, къде изчезнахте!
Благодаря за новата тема!

Дух, чакам Сидни да се освести след второто раждане и мисля и аз пробно да се върна към нея.

Аз съм супер нередовна, но приключих успешно Fiers 3.0 на Хедър и тичам 5к без почивка вече в обедната почивка. Сега се чудя коя програма да подхвана.

Бяхме една седмица в Тоскана на почивка, хубаво се разходих и сред природата и из градовете, но и много сладолед изядох 😁
Вмъкнах една сутрин и 40 мин калистеника на Хедър на поляната сред лозовите полета.
Сега привиквам полека лека пак с реалността.
Скрит текст:
Гледка от фермата, където бяхме отседнали към Сан Джиминяно

От фермата до Сан Джиминяно беше около 10-на километра пеша, като част от пешеходния маршрут минаваше по пилигримския път свързващ Кентърбъри с Рим. Два пъти рано сутринта се организирахме и пеша се разходихме до градчето, за да закусим и пием първото кафе, зяпайки другите туристи.

# 21
Мери, красота! Ако не ме лъже паметта, в Сан Джиминяно има джелатерия със световни награди. По онова време бях желязна, и не ядох нищо сладко, нито плодове цяла година, и не ги опитах. Вече не съм така, и ми личи.

Във вторник: много сериозна тренировка за лицеви с Каролин. Извади ми душата, в половината минах от колене.
Много отрезвяващо преживяване.

Вчера: бърпита, пиша го и активно почивен.

Не съм тичала от понеделник, отивам за интервали.

# 22
Еха Мери, направо красота. 10к разходка сутрин ми е представата за перфектната почивка Grinning
Ако ти или Дух решите да се спрете на Strong или последната STF на Сидни, имам pdf календари за тях, мога да ви ги пратя по имейл Hug Аз обичам да си задрасквам на хартия, отделно си водя седмичен дневник. То това е най-голямото удоволствие в края на тренировката Sweat Smile

# 23
Мери, красота! Ако не ме лъже паметта, в Сан Джиминяно има джелатерия със световни награди. По онова време бях желязна, и не ядох нищо сладко, нито плодове цяла година, и не ги опитах. Вече не съм така, и ми личи.

О, дааа, даже са две - на площад "Цистерна", много близо една до друга. Безмилостна конкуренция в действие!
Едната е с много награди, а на другата пише "Най-добрият сладолед в света!" (не знам дали и тя нямаше някакви специални награди).
А как си могла да не ги опиташ, се чудя и мая Kissing Heart
Удивителна дисциплина, на която никога не съм била способна. Пък нека ми личи Grinning

Скрит текст:
Два пъти съм ходила в Сан Джиминяно, като и двата пъти правих сравнителна дегустация на джелатото в сериозни освинващи количества. Обаче в Италия не се пълнее, момичета, честна дума! Никога не съм успявала да кача и грам там, а сериозно ми пада пердето с всичките им кулинарни и винени прелести - солени и сладки, бели и червени, пенливи и тихи Grinning

Аз си карам по IRON Pro. Тази сутрин правихме ден 16, крака с акцент квадрицепси. Малко досаднички ми идват толкова напади и български клекове накуп, но има нужда и от това... Утре ще е гръб и гърди, а после ще направя и 15-20 минути високоинтензивно кардио.

# 24
В Сан Джиминяно и аз съм яла джелато и потвърждавам, че в Италия съм сваляла, защото порциите им са перфектни! Даже без срам ядях по 2 пъти на ден джелато и си пиех виното и пак свалях!
Прекрасен регион е Тоскана, прекрасен!
2009

В понеделник изнудих приятелка, с която имах уговорка за кафе да караме колела докато си пием кафето, та 28 км по-късно aз бях много доволна от кафепитието, тя не чак толкова май Simple Smile

Във вторник вкарах 11 км пеша, че беше последният истински топъл ден при нас и вчера заваля - драматично и поройно! Днес темп. е с 20 градуса по-ниска от вторник!

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 19:29 от Agent Provocateur

# 25
В Италия свалях глволомно, но имаше защо. Joy Интересно, че в Мароко също свалях, а хапвах юнашки. Умирам за  мароканска храна!
Тичах интервали сутринта, след 2 часа пауза направих тренировка за крака. Днес съм отличничка.
Довечера йога.

# 26
Здравейте! Да се запиша и аз в новата тема 😊.
Не помня кога за последно писах, миналата седмица имах две фитнес тренировки на пилона и Хоротека в събота. Тази седмица два пъти Пилатес  и два тренировки на пилона с обувки на високи токчета 7 инча. Имам нужда в момента да сменя стила малко.

# 27
  • Варна
Аууу, джелато ли казахте.
Доволни количества хапнах и аз юни тази година и за следващия юни пак съм на ръба да взема билети ☺
Мъжа ми беше и той от тези, които дори не помирисаха. Не ги разбирам тези хора и мога само да се възхищавам на волята им.

Тази седмица 4 тренировки + утре ще е ходене. Завърших днес деня с 20 минути стреч. Това е нещото, което не трябва да забравям, защото гърба ми е като нов. Ако успея да си го наложа 2 пъти седмично би било повече от хубаво, но ще се старая и това да стане.
Храненето в норма вече.
Не съм се теглила и мерила, но виждам промяна и най-важното - чувствам се по-добре.
Вече сериозно обмислям 4 силови + 1 кардио вместо досегашните 3 силови + 2 кардио.
Благодаря за подкрепата и поздравленията! ❤

# 28
Аз в Италия надебелях ,но както е известно не си поплювам с храната ...🤣
Грип +травма на гърба + цикъл = две седмици НИЩО почти...
Днес пилатес 30 мин ,батут ,стреч .

# 29
  • на острова на мечтите
Сериозно не съм тренирала, но когато съм ангажирана на работа сутрин и вечер, и после трябва да свърша и куп домашни задължения, за тренировка не ми се и мисли. Направо се стоварвам в леглото.
Тази вечер реших да поработя половин час и се справих  добре - клекове, коремни преси, лицеви опори( Dez 🤗😚, не съм конкуренция, успях само шест да направя, но за мен си е рекорд), упражнения с гирички. И десет хиляди крачки с много стълби.
И нещо много интересно, вчера имах напрегнат ден и на  вечеря изядох голяма салата, две яйца в масло, две препечени филийки , праскова и едно пакетче бисквитки  (8 броя в опаковка Pavesini, състав : брашно, захар, яйце, набухватели за сладки, но в сравнение с Plazmon, бисквити за бебета, с 12 съставки 😱😭 са направо като домашни ), та очаквах тази сутрин два кг отгоре. Обаче съм свалила 2 кг, които играеха нагоре - надолу. Обикновено ям салата и някаква мръвка, но колата си стояха без промяна. Имам да свалям още 4, за да стигна до сегашната поставена цел.

Общи условия

Активация на акаунт