Тренировки в домашни условия - 125

• 20 042
  • 378
  •   4
Отговори
# 360
GPT е Чатанчко Heart
И аз мултитасквам на вибратора Stuck Out Tongue Closed Eyes пека се на панела и правя йога за лице ,на шията -пулсетото  ....еле па и ако се накачуля с шиатцу-то ...ако ме види баба ми отгоре ще има да  вика :  Гааа... вземаааа еднааа соопа ...Laughing

# 361
  • София
И аз съм на линия Simple Smile На 3-я сегмент съм на UFC  FIT. Отделно през деня на дамски фитнес за 30 мин, но... храненето ми е много зле.Съответно нямам и резултати. Sad

# 362
Не залагайте много на ChatGPT, а и на другите AI Simple Smile Ако можете да ги ползвате като анализатори, логиката им е изключително добра при зададени ясни параметри и правилен въпрос.
Иначе не знаете какво да очаквате. Доказано е, че греши над 50% от случаите... ако се търси просто информация наготово. Той и няма откъде да я синтезира все пак, черпи от мрежата, а там е пълно с неверни боклуци Wink

# 363
  • 1st floor
Не залагайте много на ChatGPT, а и на другите AI Simple Smile Ако можете да ги ползвате като анализатори, логиката им е изключително добра при зададени ясни параметри и правилен въпрос.
Иначе не знаете какво да очаквате. Доказано е, че греши над 50% от случаите... ако се търси просто информация наготово. Той и няма откъде да я синтезира все пак, черпи от мрежата, а там е пълно с неверни боклуци Wink
Изобщо не залагам! Просто се разнообразявам с него. Калории броя във Фитнеспал-а, като и там внимавам какво избирам, ако не е нещо, което мога да сканирам с баркод. GPT-то, както споменах, е долен подмазвач. Бягат му калориите доста често. Просто дава понякога идеи и някои анализи, над които може да се помисли.

# 364
Бягат му ,но с малко .Аз също ги следя и в фитнес пала и разминаванията са незначителни-в рамките на 100-200 калории макс ,което е ок за мен .

# 365
  • 1st floor
Бягат му ,но с малко .Аз също ги следя и в фитнес пала и разминаванията са незначителни-в рамките на 100-200 калории макс ,което е ок за мен .
На ден ли? При мен бягат толкова на едно хранене, което вече не ми е ок. От една година се опитвам да смъкна едни много дразнещи 3-4 кг и сега съм се заинатила да ги разкарам до края на април, затова смятам фанатично. Grinning

# 366
На ден -да ! Пускам му снимка на храната и добавям пояснения -примерно вид хляб,брой яйца и т.н.

# 367
Непо, теб с БР ще те запомня! Hug Ти самата имаш ли идея за кой път я правиш?

Маша Блинова към годишния си абонамент е дала бонус ИИ, който ти изчислява храната, по снимка. Бях забравила за тази опция, но тези дни се сетих, та се заиграх на няколко пъти. Еми не дава колеми отклонения, сравнявайки с тези в МФП. Ще го тествам по- сериозно и ще реша доколко да му се доверявам занапред.

При мен все стандартната скука- дълги и кратки мобилности, йога, упражнения за стъпала, разходки.
Това е планът за следващите два месеца. След това се връщам към силовите, сега малко почивка и "зимен сън".

# 368

10-12 години по два пъти минимум на година .Hands MuscleGrinning
Аз така бях с Iron три години.

# 369
Здравейте момичета, пиша с голяма доза задоволство, че въпреки трудностите (загуба на близък, дете с бактериална пневмония) успявам да се организирам и продължавам с тренировките.

Чета ви, но не мога да си събера акъла да пиша нещо по-смислено.

# 370
Браво, Духче Blush

Привет и от мен! Новата година тръгна не особено убедително в спортен план.
Опитвам се овладея очаквано-неочаквани сътресения на работа, създадени от човек, в когото страшно много вярвах. Това консумира много от енергията и доброто ми настроение. Все пак в последните 7 дни имам 4 силови тренировки и 2 йога сесии по 30 мин., но ми е крайно недостатъчно... Имам нужда от нещо освежително и жизнеутвърждаващо като напр. табата и си планирах една утре сутринта след тренировката за горна част.

Всеки ден се "клатя" и на виброплатформата - засега само по 10 минути.
Някакво ми е никакво такова, умърлушено, и само навикът и дисциплината ме държат в релси. И това ще мине, си повтарям често Blush
Направих няколко ръководени медитации. Май помагат!

# 371
А аз открих комбинацията вибратор + масажор, слад като по случайност успях да ги вкарам в един пост за една друга тема и се замислих защо да не ги ползвам паралелно също. Та в прав текст - виброплатформа + шиатцу масажор за врата/раменете/гърба НАКУП е кеф голям! Като опитате да ме споменете с добра дума!
Еми, не бях чувала за такъв масажор, пуснах в гуглето и направо поръчах Joy Всичките ми схващания идват от врата и раменете според физио-терапевта ми, та дано това помогне между часовете ми при него.
Още се чудя за "клатенето" Joy

# 372
  • 1st floor

10-12 години по два пъти минимум на година .Hands MuscleGrinning
Аз така бях с Iron три години.
Имаме участник познал верния отговор! Joy
От 2013 май започнах и поне по веднъж годишно я правя преди лятото. Grinning

Духче, съжалявам за това, което ти се случва!
Ветрена, аз бях в такава дупка преди НГ. Само че без причина…

# 373
Не съм го познала ,а знам -2012 се роди синът ми ,2013  всички дружно правихме Джилката ,а ти никога не спря 😅💪
Момичета ,прегръдки ,пазете се ,грижете се за себе си ....мен  семейно-здравословен стрес едва не ме довърши миналата година...сега го отчитам като грешка ,че така се вживях - каквото има да става -ще става ,Ке сера -сера ....само си причиних допълнителни поражения на психиката ,тялото и лицето Sad ...Пътят е дълъг ,но  се стремя по -непукистки да гледам на нещата. Пазете се !
Втори ден съм със лош сън и пропускам всякакви тренировки.Ще си легна днес рано ,дано се наспя.

# 374
  • Бургас
Може ли пояснение кой е БР 😆 и съответно насока за програмата?

Общи условия

Активация на акаунт