Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 2 030
  • 26
  •   3
Отговори

Обща Тема за приказки, Обсъждане и коментари на всичко около турските кино и телевизионни продукции - стари и нови филми, актьори, въпроси, търсене и споделяне на информация.
Нека да уважаваме предпочитанията на събеседниците си и да не допускаме личните пристрастия да стават причина за спорове и Отрицателни емоции!

Календар на телевизионните сериали за  новия сезон

СЕРИАЛИ -  СЕЗОН 2025/2026

Скрит текст:
Pushpin Понеделник - Далечен Град ( uzak sehir ) (kanal d), Децата на Рая ( Cennetin Çocukları )  (trt1), АБИ ( ABI )) (atv)?, 
Pushpin Вторник - Очите на черно море (Gözleri Kara Deniz) atv, Бахар (bahar)(showtv),  ''Ако Кралят загуби ''( Kral Kaybederse) (star tv), Мехмед: Завоевателят на света (Mehmed Fetihler Sultanı) (trt1), „Рози и грехове“ (Güller ve Günahlar)(kanal d), Ревност (Kıskanmak)(now tv)
Pushpin Сряда - Мечтата на Ешреф  (EşrefRüya) (kanal d), Плодородни Земи (Bereketli Topraklar) (showtv)?, Бездомни (Sahipsizler) (startv), Осман Основателят
(Kuruluş: Osman)(atv), Аз съм неговата майка (Ben Annemin Rüyasıyım) (now tv), trt1 нямат сериали
Pushpin Четвъртък - Престолонаследник (veliaht)  (showtv), Перлени мъниста (inci taneleri) (kanal d) (2026) , Наследникът: Зовът на корените (Halef: Köklerin Çağrısı) (now tv), Непознат в Огледалото (Aynadaki Yabancı) (atv)?, trt1 нямат сериали
Pushpin Петък - Шербет от боровинки (kizilcik serbeti) (show tv), Любов и Сълзи (Aşk ve Gözyaşı)(atv), опасни улици (Arka Sokaklar ) (kanal d), Това море ще прелее (Taşacak Bu Deniz) (trt1),:pushpin: Събота - Дългът на живота (can borcu) (atv), Нежелателно (Sakıncalı ) (now tv)?, showtv тв програма, Планинско сърце (GönülDağı)  Рози и грехове, Аз съм леман (now tv) и Непознат в огледалото.
Pushpin Неделя - Измамници (Sahtekarlar) (now tv), Кадифени белезници (Kadife Kelepçe) (show tv)?, сърцебиене (Çarpıntı) (startv), разузнаване (Teşkilat) (trt1)

Архив на Старите Теми

Добре дошли в темата!
Приятни емоции и забавление в света на турските продукции и актьори!

# 1
Привет! Hug Благодаря за новата тема!Да направя и аз кратък обзор на сериалите, които гледам. Макар че не всичко е окончателно, а и нови предстоят. От старите и номер 1 си ми остава "Ешреф", заради Чачко. следва "Далечен град" -заради Озан Акбаба. "Шербета"- него не знам защо го гледам. Joy  От новите за сега " Сърцебиене" и "Децата на рая" , следват "Наследник"(заради сходството с "Чукур") и "Приемник"(заради Илхан Шен). "Очите на Черно море" за сега с мишката. "Ревност" е пред отписване, както писах отвратителен ми е, наред с "Краля", който все още наглеждам, единствено заради Халит.

# 2
И аз да се разпиша.
Продължавам "Шербета" заради Баръш и Еврим.
"Далечен град" заради Озан и Синем, но ми е на фон.
От новите категорично "Престонаследник" заради Еркан и Хазал неочаквах да имат такава химия по-между си и донякъде Акън.
Чакам "Плодородни земи" на Енгин.
Може и да погледна новия сериал на Синем.
"Сърцебиене" го спрях на втория епизод не е моето.
Чакам да видя на Хилал и Бурак и на Кенан и Афра.

# 3
Благодаря за темата! Освовно следя Приемника и ДГ.

# 4
Благодаря за темата!
Гледам предимно Далечен град, Изкупление, Моите братя и сестри, Лабиринт към щастието, Наследство, Избраният, Имало едно време в Чукурова, Шербет от боровинки, Златно момче, Опасни улици.

Днес рожденичка е Лизге Кюмерт (24 г). 🍰

# 5
Има ли някъде сериал на Керем този новия с бг суб?

# 6
Благодаря за темата!
От старите нищо не следя вече 😄
От новите Сърцебиене  ми е фаворит. Всяка седмица си го чакам.Също и Халеф и донякъде  на Акън сериала въпреки че нещо ми е муден .
Чакам си още на  Онур и Мурат сериалите.И тях ще ги погледна  .Както и за другата година на Дениз и Ибо .

# 7
Сериала на Кенан и Афра има ли дата обявена?

# 8
Сериала на Кенан и Афра има ли дата обявена?
Още не. Хайде на "Леман" https://turkrutv.net/ya-leman-1-seriya.html за който знае руски.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 20:01 от pipilota65

# 9
засега непознат в огледалото много ми харесва. момиченцето е много сладко. Пластичния хирург явно ще има чувства към жената на Емирхан Азра но е с нова визия има и ново име Дефне. Дано има успех сериала.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 21:57 от itshristina

# 10
засега непознат в огледалото много ми харесва. момиченцето е много сладко. Пластичния хирург явно ще има чувства към жената на Емирхан Азра но е с нова визия има и ново име Дефне. Дано има успех сериала.
Аз ще го гледам със субтитри .Героя на Онур как е за сега?Толкова ли е негативен в историята както го представиха.Ще е  загуба за сериала защото със Симай седят много по-добре отколкото с другия .

# 11
Уау, "Аз съм Леман" е супер! Хич не очаквах. Heart

# 12
Аз ще го гледам със субтитри .Героя на Онур как е за сега?Толкова ли е негативен в историята както го представиха.Ще е  загуба за сериала защото със Симай седят много по-добре отколкото с другия .

Той е обсебен от жена си поне така го пише. Засега добре стоят един до друг. Тя Симай е толкова дребна до него. Grinning

# 13

Той е обсебен от жена си поне така го пише. Засега добре стоят един до друг. Тя Симай е толкова дребна до него. Grinning
Надявам се да не го изкарат някакъв маниак,ами мъж който просто обича жена си😄.Ще коментирам повече като изгледам епизода .

# 14
Още не съм погледнала Леман ама Непознатия в огледалото ми хареса освен това Джанер невероятно задобрял.Онур ми е точно Челеби гледалите Алев знаят за какво говоря.Няма дори да коментирам Симай - обожавам я.

Общи условия

Активация на акаунт